agniesia 24.06.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no z kawy to sobie zrobilam ujedrniajacy, ale kurde na me piegowate lico nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no z kawy to sobie zrobilam ujedrniajacy, ale kurde na me piegowate lico nic nie mam to Ty masz piegi??? pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.06.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 totez lepiej nie moczyc do pralni nos pralnia w moim bloku splajtowała - toteż moczę ag - piegi są piękne , pieprzyki też ... no co , no co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Luc, a Ty myslisz, że jak się pranie ręczne moczy w łazience, to kobieta spokojnie orgazm osiąga ?? - no! - to tak samo jest z sukienką Ty az sie prosisz,zebym historyjke mojej sasiadeczki,co mezusia na jakis czas w niemieckim anclu przymkneli ona odkryla,ze jak usiadzie na automacie[takim nie do strzelania],w celu uspokojenia rzeczonego z powodu uszkodzonego amortyzatora,to moze dojsc i ona dochodzila tyle razy ile jej sie chcialo,a nie ile sie mezulkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 normalnie nie mialam, ale wylazlo slonce ostre i wyszlo mi po kilka piegow pod oczami i teraz wygladam jakbym miala szara cere, no zesz cholera akurat teraz trzeba bedzie tapete polozyc paprotka a umowilas sie do frycka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ... a jak moja kotka siada na telewizorze to co ma ??? ile ja się tu już wietrzę ??? - chyba se muszę fototapetę zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ... a jak moja kotka siada na telewizorze to co ma ??? ja dobija promieniowanie jakiestam.Nie pamietam jego nazwy. a czy szanowna koteczka siada na tv w marcu,czy co dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Luc,ja już nie wiem czy Ty mnie obrażaszdlaczego mam być namiastką kobiecości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rytunianie gniewaj sieczasami nie wiem co piszejezeli to Cie nie rozbawilo,to zapomnij o tymmi tylko o smiech chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 dlaczego mam być namiastką kobiecości? ja Cie nie widze nie moge wiec twierdzic,ze jestes taka czy inna dlatego napisalem,ze jak piszesz czyli jak piszesz,a nie jak wygladasz to jak sie mi przedstawisz,zalezy tylko od Ciebie,czyli co napiszesz jezeli napiszesz,ze jestes zakonnica,to bedziesz ja tego nie zweryfikuje jezeli bedziesz pisac jak ciocia,to bedziesz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rytunia nie gniewaj sie czasami nie wiem co pisze jezeli to Cie nie rozbawilo,to zapomnij o tym mi tylko o smiech chodzi ani obraziło, ani rozśmieszyło ja tego nie zrozumiałam a jak nie rozumiem to rozkładam na czynniki pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rytuniu nie bierz do glowy , nalej se zapomnisz o pierdolach ja mam szklanke , muzyke i juz nic wiecej nie potrzeba moze jakis facet by sie przyplatal i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 rrmi,ja zaczynam już drugą butelkę wina...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 rrmi, ja zaczynam już drugą butelkę wina...... a ja myslalam , ze jestem osamotniona w nalogu to na zdrowko tego zdrowka nie jestem pewna mam dark side of the moon a Ty co masz? w sluchaweczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 o zdrówku pomyślimy później a z muzyką kiepsko, ktoś mi wszystko wykasował z kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 a z muzyką kiepsko, ktoś mi wszystko wykasował z kompa to niedobrze , bez muzyki zycie nie istnieje tak samo jak z... ja mam w moim wstecznym lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 już sobie zapodałamTori Amos The Beekeeper potem chyba YoYo Ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 fajna juz sie i dla mnie robi Tori , ja nie lubie zawierac nowych znajomosci muzycznych , ale mam z nia cos wspolnego-kapelusiki tez nosze , latem , z kokardkami lub szaliczkami taka jestem zakrecona sukieneczki w kwiatuszki i te rzeczy a se teraz Seweryna daje i anne marie i teraz system i toxicity toz to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 zazdroszczę odwagiz biustem na wierzchu i w kapelusiku, to bym się po ulicach przeleciała, ale nigdy w sukienusi w kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.06.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 a ja sie doluje i odmladzam tzn najpierw nights in white satin, potem basia a potem xzibit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts