rrmi 25.06.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Rytuniu , dojdziesz mego slusznego wieku i zobaczysz a nago w kapeluszu ,???ja nie pruderyjna widac jestem co to , ze facetow nie ma? kocham moody blues kocham morze muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 a pamiętacie swoją pierwszą muzyczną miłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 no nie - nie nadazam za Wami trzy strony w jeden dzien? odpadam - tego tempa mpje serce nie wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 pierwsza moja milosc? aaaa.....muzyczna hehehe Breakout i utwor - poszla bym za toba i jakos to chodzenie po dzis dzien mi pozostalo tylko plci odwrocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 pamietam , zawdzieczam Ja mojemu sasiadowi to byl bielszy odcien bieli procol harumstala jestem w uczuciach Rytuniu o jareko jak dobrze Cie widziec , porada jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ja tylko na chwile - Macius podlal mnie lekko jak to na dzieciaka przystalo i teraz zasnac chwilowo nie moge - ale spoko - zara se pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 jareko jak dobrze Cie widziec , porada jest potrzebna pytaj smialo sadze ze oczka za kwadrans znow zaczna mi sie kleic wiec streszczaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 pytanie o moskitiery , ale to nie w tym temacie , a w okiennym wyda sie glupie, powaznie gadam teraz zapytam przy tzw okazji , ' dobranoc zajrzyj do nas czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 u mnie pierwszy świadomy szał to G'N"Ra Breakout też bardzo lubięnie wiem co prawda kiedy Blackout zamienił się w Breakout ale cenię sobie, cenię Ojciec mnie kiedyś na siłę zaciągnął na ich koncerti było bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 mial ojciec racje , Rytuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 1969 lub 70co do moskitier - napisz na priv - odpowiem ale moze jutro? lub w poniedzialek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 no przeciez nie bede Cie po nocy o moskitierach meczyc oj to pytanie z natury dociekliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 sorki - zmykam gdyz synek sie budzidobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ano miał ja to w ogóle na Trójce wychowana jestem ale im starsza jestem tym bliżej mi do Marcina niż do Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ale im starsza jestem tym bliżej mi do Marcina niż do Piotra to grzech Rytuniu ja kocham PPK OJ TE NOCNE AUDYCJE CZLOWIEK SIE PODNIECAL NA SAM GLOS co gorsze dalej tak jest moze dusza jeszcze mloda ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Piotr Piotrem, a Marcin Marcinemdwie osobowościdwa piękne głosydwa razy cudna muzyka a Pink Floyd też lubię and my sons too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Wiesz co Rytunie nie moge powiedziec co bym chciala , bo ludzie zlosliwie czasem watki cytuja ale muzyka jesy piekna kurcze kreci mi sie w glowiepink floyd -taaaaaaaaaaaaaaaak , dla mnie zawsze najwiekszyprzy muzyce znikaja problems zostaje tylko radosc sluchanai jutro zobacze zachod slonca nad oceanem kocham zachody slonca a tego jeszcze nie widzialam, nad oceanem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.06.2005 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 no to idę tam gdzie idę - bo jutro będe jak to zombi w koronkach pierwsza miłośc muzyczna, pierwsza miłoś... ??? hmmm.. nie pamiętam ... ale to coś musi mieć wspólnego z sexem i pistoletami, coś tak mi się kojarzy łaaaaa, dobranoc - łożko się o mnie upomina acha - kurde co was tak pociaga w Piotrze Ka ??? ..acha ! - wyrażenie tygodnia oraz wielką pardubicką przyznaję słowu ( chyba któryś watek o leonie albo coś koło tego ) achtung achtung !!! cyt. : bla bla bla ... coś tam coś tam... nie ma sęsu no to idę - papa.... (don`t preach.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 głosi to jak pokazuje muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 25.06.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ona ma zapach i smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts