Rytunia 25.06.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 acha - kurde co was tak pociaga w Piotrze Ka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 hej, wlosy zakrecone, maseczka jest chyba jednak ide na balange dzisiaj, upal niesamowity a zapowiadali burze sukienki jak nie bylo tak nie ma, ide w spodniach, ze tez odrazu o tym nie pomyslalam ps chyba zdradzacie na lonie natury, bo na forum pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 bawcie sie dobrze dziewczeta tos mnie paproc troche tymi pistolsami zaskoczyla , myslalam , ze jakies tam romantyczne bardziej halooooooooooo, ponury 63 -over over napewno chodzi mi o super trump dont live me now... jaki tytul , bo nie moge znalezc , plizzzzzzz raczej pilne (jak zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.06.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 napewno chodzi mi o super trump dont live me now... jaki tytul , bo nie moge znalezc , plizzzzzzz :o zamiast tego 'do not live me now' chyba lepsze byłoby 'kill me now' dooobra ale co Ty właściwie kcesz od moi ? tekściorek ? prozim 'Don’t leave me now' chyba że miałem nie odchodzić od kompa.. tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ok, jesli to tytul (?) to dlaczego mi nie wyskakuje przeciez nie zawracalabym Ci glowy po sobocie przed koncertem a co Ty z killowaniem ? ok sprobuje z kill dzieki stary gada , ze nie wyskakuje to bedzie problem chyba z live i leave ok juz mamy sorry za zamet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.06.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 to bedzie problem chyba z live i leave live with me now leave me now don't leave me now love me now lead me now leaf me now [czytaj mnie ?] Jesteś super, tramp a co Ty z killowaniem ? no wiesz, zwykle nie znasz dnia ni godziny PS: dalej nie wiem, o co Ci chodziło z tym Supertrampem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ladne kwiatki dlugo sie sciaga a podsmiechujki to se ze mnie w poniedzialki robi , a nie w sobote przed wyjazdem oceanowym i jak nie bedziesz mi dokuczal to wysle Ci ladniutkie swiezutkie zdjatka PS: dalej nie wiem, o co Ci chodziło z tym Supertrampem _________________ przeciez napisalam i pomylilam pisownie oczywiscie trump z donaldem sie pomylalo , podtekstow nie bylo dzisiaj a tak wogole to mojemu sie bardziej tego trampu chcialo jesli chcesz mozemy o tym porozmawiac tak przeczytalam jeszcze raz i widze zesmy sie super dogadali dzisiaj dobrej zabawy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 co to ? czy wszyscy wyjechali ??czy tylko ja nie moge sie wygrzebac supertramp jest super zycie jest super tez , cieszmy sie wiec poplasam sobie i pojade oj oj oj oj oj oj oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Kaczkos swego czasu wypromowal United Kingdom i tu do was prosba - poszukuje ich trzech plyt plus jednej koncertowej - niestety tylko tyle wydali Reedycji jakos trafic nie moge I brakuje mi Vangelisa - Heaven and Hell och cholerka - ile plyt mi brakuje Peter Bauman - tytulu plyty nie pamietam ale bylo cos o zatoce Marabura oj oj oj moglbym teraz cala litanie wypisywac na co juz trafic nie moge Pozdrawiam Was = zdycham gdyz upaly nie sa moja dobra strona Robert Fripp z Kalsuem Szulce - tez piekna plyte wydali echhhhh.....Shankar z Grabarkiem...... echhhhh......poplacze sie za chwile ze az do tylu kiedys uslszanych plyt nie ma juz dostepu :( hlip hliip hlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witajcie wrocilam wlasnie z poprawin, wesele bylo urozmaicone przygodami tzn pol nocy spedzilam na komendzie, na wesele wrocilam dopiero na oczepiny, ale za to dzisiaj poszlam na poprawiny i sobie dalam w czajnik upal, skwar a miala byc burza i deszcze ciekawe skad oni pogode biora? na weselu nikt nikogo nie zdradzil wiec w temacie nic nie mam ale fajny chlopak z fajnymi posladkami ladnie tanczyl i wywijal tyleczkiem, o i bylo super, juz sie nie moge doczekac domku, bede imprezowac na okraglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 czesc agniesia a o co sie bili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 o rany, kto sie bil, gdzie? ja nic nie wiem? u Paprotki sie bili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 tp po co bylas na komendzie myslalam , ze sie bili a do domu wrocialas czy Cie przyniesli?? o paprotce nic nie wiem , sluch zaginal zapila widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 no to faktycznie jaja ale tym kobietom cos powaznego sie stalo? mam nadzieje , ze nie trzezwiej nam agniesiu , trzezwiej u nas wczoraj tez bylo wesolo wybralismy sie na ten zachod slonca kilka mil przed plaza wysiadl AC cos zaczelo brzeczec i moj Pan zapowiedzial U turn natychmiastowy juz po juturnie przestalo brzeczec i postanowilismy wrocic , a raczej Jemu sie zal chyba mnie zrobilo , bo tak mi sie tego zachodu chcialo zwinelismy sie tylko szybciej niz planowalismy , bo wrazie czego lepiej stac w oczekiwaniu na lawete za wieczora niz w nocy z gorszych rzeczy jeszcze data w aparacie sie przestawila , nie sama oczywiscie jeszcze teraz slysze szum oceanu nagralam sobie na kamere , bede sluchac w wolnych chwilkach czasem tak mysle , ze to dobrze , byc jeszcze troszke szalonym na starosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 oj pogrzeszyloby sie szkoda , ze nawet medalu nie dali ni nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 jakos nie widac Twoich 1950 a gdzie Twoj osobisty masazysta? poczekaj moze sie ktos trafi mi tez by sie jakis masazyk przydal na stare gnaty temp dochodz do 40 stopni , ciezko zyc a co dopiero zdradzac a pan mlody nic z tych rzeczy , no Wiesz nie poszedl w krzaki z jakas druzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 niestety zadnych krzaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts