ponury63 28.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 tytul niezapamietany (tyle lat minelo) jakies swiatla , moze w miescie "Lights in the night" [śliczne] lubicie karaoke ? >>> no to cyk [cudnie 'rozjechane' syntezatory... pierwszy utwór przechodzi w drugi]. Mam ich dwie płytki, jutro Ci mogę podesłać. z czystej ciekawosci - jak? A na dwa sposoby: 1. Montujemy sobie np. Windows Media Player [>13 MB] Każemy mu skopiować płytkę. Wysyłamy mailem osobie chętnej Przy całej płytce trochę tych maili będzie 2. Po uzyskaniu adresu wysyłamy, korzystając z usług PP Poczta Polska, całą illegal copy na blaszce np. do USA. A po jakimś czasie dostaniemy inną blaszkę z widokówką np. "Greetings from Asbury Park NJ" PS: ależ mi się muzyki przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 28.06.2005 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no tak - postuluję od jakis 20 stron o zmianę tytułu Jakie propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A broń Panie Boże zmieniać tytuł ...cała radość jest w tym niewykonanym kroku [kroku ] ...zero dosłowności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no tak - postuluję od jakis 20 stron o zmianę tytułu Jakie propozycje ? no tak, no tak - postuluję, ale cuś nieśmiało , bo jak to koleżka -stały bywalec - zauważył tytulik przyciagą, utrwalił się pięknie (chyba już pół osiedla wie jak, pardon raczej gdzie jestem wieczorami -) i jakiż pojemny rozchodzi się o tych, co Twym losem, donna - zaniepkojeni może jaki suplement w stylu z donną wszystko w porządku czy jakoś tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponury mi za takie coś przy nicku sie pojawiło : zanim zapytasz ... Paprotka jak dzionek Ci mija ?...tęsknisz hę ps. Ponury a może Arcadie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.06.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponury mi za takie coś przy nicku sie pojawiło : zanim zapytasz ... Wiem, ale ja nie piszę na Forum w Australii [jeśli wiesz o czym ja mówię ]. Poza tym, nie ma obecnie "Lights in the night" w każdym kiosku. A zresztą... RRMI, save 2 bucks >>> Flash and the Pan / Lights in the Night [o ile dobrze widzę, to box 2 CD, dokładnie taki jaki mam, więc cena niezła] Arcadii nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponury nie masz czy nie chcesz mieć ? jak chce całe płytki to mykam do naszych dawnych towarzyszy ps. kazaa tych masz na mysli ? GDZIE JEDZIECIE "POZDRADZAC" NA URLOP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no i dobrze ze sie nie bzykala lepiej pomarzyc niz spelnic marzenie i nie miec juz o czym marzyc duzo ludzi marzy o numerku, o zdradzie, dlatego tez taki popularny ten temat Paprotko gdzie mam sie udac w chwilach slabosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Danielek Ty jakis małostkowy jestes nie wiesz ze zdrada wciąga bzykała hm a gdzie nutka dekadencji co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 tak jakoś tak, od razu bardzo dosłownie a nazywa się Danielek, czyli taki mały i delikatny. a tu z GRUBEJ RURY, nie bzykała się no nie, zniesmaczony jezdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 chcialem mu napisać : koze se bzyknij ale sie ugryzlem w jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 czesc 1950 nie wiem dlaczegi sie zniesmaczasz , ja czuje swieze miesko witaj Danielku, juz mamusia kolacje podala?? tez mi sie z dzieckiem skojarzyles , starszy dobrze gada selim czego ? no czego? i poczytaj dobrze , juz wczoraj napisalam , ze sciagnelam , a ze nie chcialam postow nabijac , to .... dzieki ponury moze byc pocztowka ze statulka???? czy musi byc jakas parkowa??? jak chcesz paproc przetrzezwialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 paproć jeszcze się chyba bawi, wesoło jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 chcialem mu napisać : koze se bzyknij ale sie ugryzlem w jezyk a co Ty sie masz z tymi kozami , u Mariusza tez o kozie gadales? brzydkie rzeczy czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi z tym czuciem brzydkich rzeczy to zależy czy selim chodzi w gumowcach, jeżeli nie to koza mu ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi z tym czuciem brzydkich rzeczy to zależy czy selim chodzi w gumowcach, jeżeli nie to koza mu ucieknie jakos tak teraz sobie na poczekaniu wyobrazilam selima ,czyli tego ludzika z nicka biegnacego za koza .... malo sie nie przewroce Ty maly dlaczego Ty w kazie nie szukasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Na wyspie bezludnej po katastrofie statku ostali się jeno samotny rozbitek i koza. Dzięki niej przetrwał w zdrowiu, no i miał z kim pogadać...Po latach odnaleziono rozbitka, brzegiem wyspy biegał zdrowy malec.- Jak masz na imie, synku ?- Mieeeeetek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ja tam wole takie kozy na dwoch nogach a w szczeg. takie jak w tym powiedzeniu przyszła koza do woza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ahoy ! moze byc pocztowka ze statulka???? czy musi byc jakas parkowa??? Może być Stoit statuja.... Ponury nie masz czy nie chcesz mieć ? ps. kazaa tych masz na mysli ? A mam chcieć ?? A ta Arkadia to fajna chociaż ? Z cioci Kaazi i wujka Mułka nie korzystam, nie mam czasu posłuchać tego co już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 smiech dobry na zdrowie , to sie posmiejmy , jeszcze kawaly poprosze selim , ze niby jakas fajna babka jak koza by do woza przyszla , czyli , ze do Ciebie ??? ale jaja ja o Arkadii nie slyszalam , chyba , ze dom handlowy w Gdyni chyba (?) sciagam z kazy i aresa , jak najdzie ochota, na cos szczegolnie bliskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts