selimm 28.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 jedną płyte tylko wydali hm w zasadzie to nawet jej nigdy nie słuchałem ale jakby kto miał ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 smiech dobry na zdrowie , to sie posmiejmy , jeszcze kawaly poprosze selim , ze niby jakas fajna babka jak koza by do woza przyszla , czyli , ze do Ciebie ??? ale jaja a co ja chlop czy jehowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 jedną płyte tylko wydali hm w zasadzie to nawet jej nigdy nie słuchałem ale jakby kto miał ........... lomatkooooooooooooooo to tu ludzie czasem zyciowki maja , a On takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 smiech dobry na zdrowie , to sie posmiejmy , jeszcze kawaly poprosze selim , ze niby jakas fajna babka jak koza by do woza przyszla , czyli , ze do Ciebie ??? ale jaja a co ja chlop czy jehowa ? nie moge w tej chwili stwierdzic posluchajmy muzyczki , to sie lepiej zrobi uczucia religijne byly juz na forum , za swoje bylabym zlinczowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nie wiem oco chodzi lubie prosto z mostu ale juz sie nie bede odzywal bo mnie znow zbesztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 spodziewaj się, ale nie bierz sobie tego aż tak do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nie wiem oco chodzi lubie prosto z mostu ale juz sie nie bede odzywal bo mnie znow zbesztacie poczekaj dziewczyny mlode zaraz przyjda nikt tu Cie nie beszta , oj jaki delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi te typy tak mają młodzież teraz taka delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 hehe mam pytanie ja taki mlody ? czy rrmi taka dojrzala ? a moze to forum dla starszych nastolatkow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no cóż, kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Skuteczne metody zwalczania prostytucji na Brooklynie Weź kurs, a żona się nie dowie Mężczyźni, którzy zostali przyłapani na korzystaniu z usług prostytutek na Brooklynie, niezwykle rzadko dopuszczają się podobnych czynów w przyszłości, muszą bowiem przejść specjalny kurs "zniechęcający". Zawdzięczać to należy twórcom "szkoły dla Janków" (Johns School), jak określa się organizowane przez prokuratora okręgowego Charlesa J. Hynesa kursy uświadamiające dla mężczyzn, którzy skorzystali z usług prostytutek oferowanych na ulicach tej nowojorskiej dzielnicy w temacie , jako news no ja Danielku juz pod wnuki dobijam ale dobrze sie trzymam(i wish) Wiesz co ponury ja caly czas lacrimose tretuje kabinett der Sinne nie moge normalnie, truskaweczka , ok ogoreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi, Mozart jest wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi te typy tak mają młodzież teraz taka delikatna mowisz??? a tak naprawde to samo bzykanie , to ladnie brzmi i wiadomo , ze nikt nie ma na mysli czego zlego ...' pszczelarze gadaja...oj nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ok, wiec juz wszystko jasne to ja juz bede grzeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Danielek najwieksza frajda to rozbierac sie powoli nawzajem sobie pomagając , a szybkie numerki to zazwyczaj sie szybko zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no tak bzykanie to ładnie brzmi, zależy tylko w jakim kontekscie przy zdradzie brzmi jednoznacznie, nie powiem że to jest nieprzyjemne a swoja drogą donna jak widać cały czas pilotuje temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 kocie a tak swoją drogą, uczesał byś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi, Mozart jest wspaniały ja z tych powaznych facetow to wole Vivaldiego, Toska znaczy sie chodzi tu o s ze srednikiem czy moze ktos powie jak ja moge zmienic ustawienia w komp, zeby miec polska trzcionke bo juz naprawde glupio sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 napewno ponury,jak mnie pamięć nie myli, w panelu sterowania jest klawiatura, tam chyba wybiera się klawiaturę programistyale glowy bym sobie nie dał uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts