Danielek 28.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 w moim przypadku pojecie bzykania to szybki numerek z nieznajoma, i jesli juz to bym tylko takiej zdrady sie dopuscil. Musiala by to byc chwila a nie cos planowanego, i dlugotrwalego Nie zdradzil bym poniewaz jestem z osoba ktora bardzo kocham, i szanuje. Zle sie czuje nawet z mysla o zdradzie, poniewaz wszystko zaczyna sie w glowie selimm - rozbieram powoli i sprawia mi to frajde ale swoja przyszla zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 bede potrzebowala bardziej opisowej wersji nie powiem dlaczego ze sie tak wyraze krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 to dlatego masz ją kochać, a odreagować na forum, my Cię tutaj podszkolimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi wiem dlaczego krok po kroku bo wy kobiety nie jesteście wzrokowcami wam to trzeba tak po kolei łopatologicznie wyłuszczyć a nie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 to dlatego masz ją kochać, a odreagować na forum, my Cię tutaj podszkolimy zyciowa madrosc i doswiadczenie przemowilo przez Ciebie madrego to i dobrze posluchac , moze juz pojde poszukac ..meza??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi - nie masz polskich czcionek wogole czy tylko w przegladarce ? otworz notatnik lub jakikolwiek plik tekstowy w windowsie i napisz ta mcos z uzyciem polskich czcionek, jesli tam sa a tutaj nie to cos masz nie tak z przegladarka ale nie pomoge poniewaz mam to samo InternetExplorer cos pewnie sobie doinstalowal i teraz mamy zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi co będziesz nas zdradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi wiem dlaczego krok po kroku bo wy kobiety nie jesteście wzrokowcami wam to trzeba tak po kolei łopatologicznie wyłuszczyć a nie pokazać zaimponowales mi dzisiaj juz drugi raz stawiam pifffko ale popatrzec tez lubie , nie powiem , nie powiem a Danielek to jeszcze rozmiarow nie podal juz wszystko jasne -plik tekstowy hahhahahahahah kon by sie usmial a Ty skad nadajesz?????????????? nr buta i kolnierzyka bo my tu znamy swoje rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 hehe rozmiary : 40-42; 42,5 wiecej chyba nie potrzeba ? jesli chcecie znac inne walcie jak dym to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 rrmi co będziesz nas zdradzać czy musisz odbierac mi marzenia ????????????????????????????????????? dlaczego????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a nr.. do zony ..upsss przyszlej zonki rrmi musisz miec polskiego windowsa by miec polskie znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ale czasem ludzie gadaja , ze sa tu a maja czyzby mieli polskiego windowsa??? mnie to juz naprawde meczy , a poza tym czas powoli nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 kup sobie laptopa z polskim wind. bedzie jak znalazł na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ej nieuczesany Ona przecież tam kasę robi żeby sie tu budować a Ty ja chcesz wpędzić w koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 kup sobie laptopa z polskim wind. bedzie jak znalazł na forum super porada , dzieki maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ej nieuczesany Ona przecież tam kasę robi żeby sie tu budować a Ty ja chcesz wpędzić w koszty i tu wygral Pan butelke ....Luksusowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 skasowalem juz dawno, odswiez. Moge wiedziec gdzies siedzisz i zarabiasz ? Wyspy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no jak to gospodarka ledwo zipie nie godzi sie tak na amerykanskim win. klepać na polish forum ps. buduje i oszczedzam na wszystkim , na wloskach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a moze by zrzutke na grzebien dla selima jak mi tak przygadal , ze oszczedzam na plytach to juz sie pokaze od lepszej strony i sie doloze to moze jakies piracika ??selimek, jak tam ja tu sie od tego odzwyczaje legalne gry legalne windowsy wszystko legalne a kazaa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts