Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

20 min temu otrzymalem email o wiadomosci prywatnej, ale na koncie na forum nic nie ma, nie wiecie why ? ;)

Póki priw nieodebrany, można go dowolnie zmieniać i oczywiście także skasować. Ktoś sie zestrachał :lol:

RRMI, jeśli masz w ogóle polskie znaki w kompie, to popróbuj wg tego Brak polskich znaków [najpierw przeczytaj całość].

No i tutaj trochę info Polska Strona Ogonkowa

Dobrej nocy, Zdradzowicze :p

co co co juz ??? :o lulu poszli ?? wszyscy ??

no pięknie :-?

rrimi - dementii !! - paprotka utrzymywała przez 2 wieczory balanżu tak wysokooktanową trzeźwość, że aż wstyd - po pierwsze dlatego, że zeby się fajowo bawic to się nie trza zara uspawać :o ( to tylko wczesnostudenckie mity :wink: ), a po drugie w celach dokumentacyjnych - śledziłam przejawy "kroku od zdrady" ( aj! było ich sporo, oj było :lol: )

a wczoraj poległam po tych nieprzespanych nocach i basenie z juniorem - tragedia - starośc nie wesele :cry:

w moim przypadku pojecie bzykania to szybki numerek z nieznajoma, i jesli juz to bym tylko takiej zdrady sie dopuscil. Musiala by to byc chwila a nie cos planowanego, i dlugotrwalego

Nie zdradzil bym poniewaz jestem z osoba ktora bardzo kocham, i szanuje.

Zle sie czuje nawet z mysla o zdradzie, poniewaz wszystko zaczyna sie w glowie ;)

selimm - rozbieram powoli i sprawia mi to frajde ale swoja przyszla zone

Danielku , jakby nie brac to jest to zdrada.Moze takze bardzo bolec.Byc moze dla zdradzajacego nie ma znaczenia(?) , ale zdradzany bedzie cierpial , o ile sie dowie.... :o

Poza tym czlowiek , ktory naprawde kocha nie mysli o zdradzie .

Zaczyna sie rzeczywiscie w glowie.

Bawmy sie wiec dalej.

Udawajmy , ze nic nam po glowie nie chodzi. :lol: :lol: :lol: :wink:

paproc???????????????????????????

chodzaca cnota jestes , nie pije , ....

milo Cie widziec czy to trzezwa czy nie

w piatek nadgonim

a czy ja mówie że nic ani ani :o

paproć się podlewa, podlewa ...w chwilach zadumy :lol: :lol:

poszłam na weselu klubowym do barmanki i mówię :

- słuchaj napiłabym się czegoś, ale sama nie wiem na co mam ochotę :roll:

( barmanka - dziewczyna cud urody i rozgarnięcia ) mówi

- ale co ma być, to Ci coś wymyślę : na słodko, na ostro, czy na kwaśno ??

- no na tak gorzkawo bardziej ( coś like campari ) :roll:

- Ok, ok - i do dzieła : miesza, trzęsie, dolewa - źle to wyglada, po czym podaje mi long longa - absolutnie pysznego :D

wydoiłam 3 te longi przez całą noc i jak młoda .. koza :lol: : so fresh i so clean, a speed taki że ho !!

ale !! po dwóch godzinach snu - pobudka była very interesting - żołądek coś mi tańczył skocznie : up and down :o