rrmi 28.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 przez chwile poczulam sie jak dol spoleczny , czyli dobrze a gdzie Twoja dziewczyna selimku? spi o tej porze??? haloooooooo over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 20 min temu otrzymalem email o wiadomosci prywatnej, ale na koncie na forum nic nie ma, nie wiecie why ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 taak jędzulki juz dawno spią łykaja forme na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 20 min temu otrzymalem email o wiadomosci prywatnej, ale na koncie na forum nic nie ma, nie wiecie why ? moze sie ktos z wyznawania ...rozmyslil??? widzisz gapo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 o kurde ;( moze to bylo cos waznego i sie ktos sploszyl ze nie odpowiadam ? to ja juz chyba pojde spac o 6 trzeba wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Tez lece do ponownego zdradzania na antenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 to dobranoc chlopaki ja poczekam , a noz cos sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 28.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 hehe dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.06.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 20 min temu otrzymalem email o wiadomosci prywatnej, ale na koncie na forum nic nie ma, nie wiecie why ? Póki priw nieodebrany, można go dowolnie zmieniać i oczywiście także skasować. Ktoś sie zestrachał RRMI, jeśli masz w ogóle polskie znaki w kompie, to popróbuj wg tego Brak polskich znaków [najpierw przeczytaj całość]. No i tutaj trochę info Polska Strona Ogonkowa Dobrej nocy, Zdradzowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nie mam (?) POLSKICH ZNAKOW pewnie gucio z tego bedzie , ale poczytam co zapodales moze ja nie wiem , ze mam dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 co co co juz ??? lulu poszli ?? wszyscy ?? no pięknie rrimi - dementii !! - paprotka utrzymywała przez 2 wieczory balanżu tak wysokooktanową trzeźwość, że aż wstyd - po pierwsze dlatego, że zeby się fajowo bawic to się nie trza zara uspawać ( to tylko wczesnostudenckie mity ), a po drugie w celach dokumentacyjnych - śledziłam przejawy "kroku od zdrady" ( aj! było ich sporo, oj było ) a wczoraj poległam po tych nieprzespanych nocach i basenie z juniorem - tragedia - starośc nie wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Paprotko gdzie mam sie udac w chwilach slabosci ? no co mam napisac, jak już figurujesz w rejestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 w moim przypadku pojecie bzykania to szybki numerek z nieznajoma, i jesli juz to bym tylko takiej zdrady sie dopuscil. Musiala by to byc chwila a nie cos planowanego, i dlugotrwalego Nie zdradzil bym poniewaz jestem z osoba ktora bardzo kocham, i szanuje. Zle sie czuje nawet z mysla o zdradzie, poniewaz wszystko zaczyna sie w glowie selimm - rozbieram powoli i sprawia mi to frajde ale swoja przyszla zone Danielku , jakby nie brac to jest to zdrada.Moze takze bardzo bolec.Byc moze dla zdradzajacego nie ma znaczenia(?) , ale zdradzany bedzie cierpial , o ile sie dowie.... Poza tym czlowiek , ktory naprawde kocha nie mysli o zdradzie . Zaczyna sie rzeczywiscie w glowie. Bawmy sie wiec dalej. Udawajmy , ze nic nam po glowie nie chodzi. paproc??????????????????????????? chodzaca cnota jestes , nie pije , .... milo Cie widziec czy to trzezwa czy nie w piatek nadgonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a wczoraj poległam po tych nieprzespanych nocach i basenie z juniorem - tragedia - starośc nie wesele hihi, jesli moge to lecialo tak: starosc nie radosc, smierc nie wesele starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc ja z kumpela za dawnych czasow mowilysmy: starosc nie radosc, slub nie wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a Ty co sie tak agniesia czaisz >?? nowe mieso przyszlo(sorry) mlody w sam raz dla Ciebie , a Ty co??? a slub to rzeczywiscie nie wesele dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 eh, mlody poszedl spac... no ale mam jeszcze 2 piwa w lodowce moge sie pocieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 eh, mlody poszedl spac... no ale mam jeszcze 2 piwa w lodowce moge sie pocieszac Twoj byl dzisiaj , dobry mial humorek cos Mu naobiecywala???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.06.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nic niestety i moze dlatego taki szczeslliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a czy ja mówie że nic ani ani paproć się podlewa, podlewa ...w chwilach zadumy poszłam na weselu klubowym do barmanki i mówię : - słuchaj napiłabym się czegoś, ale sama nie wiem na co mam ochotę ( barmanka - dziewczyna cud urody i rozgarnięcia ) mówi - ale co ma być, to Ci coś wymyślę : na słodko, na ostro, czy na kwaśno ?? - no na tak gorzkawo bardziej ( coś like campari ) - Ok, ok - i do dzieła : miesza, trzęsie, dolewa - źle to wyglada, po czym podaje mi long longa - absolutnie pysznego wydoiłam 3 te longi przez całą noc i jak młoda .. koza : so fresh i so clean, a speed taki że ho !! ale !! po dwóch godzinach snu - pobudka była very interesting - żołądek coś mi tańczył skocznie : up and down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 znaczy sie , ze niedobrze Ci sie zrobilo? tak?nie wiem co to te longi?moze w dlugich szklankach?fajnie bylo ??podrywal Cie ktos? a dlaczego Ty o kozie , bylas z selimem , czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts