Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

znaczy sie , ze niedobrze Ci sie zrobilo? tak?

nie wiem co to te longi?

moze w dlugich szklankach?

tak, tak w długich z taką cukrową obwódką ( mniam ) i takim kwiatkiem z boku z jakiegoś przedziwnego daru natury :o ( coś świecił w ciemnościach :lol: :lol: )

a dlaczego Ty o kozie , bylas z selimem , czy jak?

a kysz, a kysz !!! - no co TY ?? wiesz jak się tańczy z zezowatym, pryszczatym narwańcem ?? :o - urazówka bankowo :lol:

no tak jedna z wielu nie brzmi dumnie :lol: :lol: :lol:

ja nie lubie i tak czerwonych , najczesciej zielone rzeczy nosze

to masz teraz latac za druga sukienka?? :o :o :o

wspolczucia

booom weselny czy jak?

uwazaj zebys sie nie zarazila , bo musialabym wrocic na wesele :wink:

uwazaj zebys sie nie zarazila , bo musialabym wrocic na wesele :wink:

rrimi powiem tak : przesłanie charyzmatycznego księdza ( jak to w duszpasterstwie akademickim ) trafiło do mnie - no kurde wreszcie pojęłam czemu to służy i tak w ogole :-?

towarzyską rozrywką było : no a kiedy wy ?? :evil: ( na szczęście była parka , która się zalegalizowała po 14 - letnim kociołapstwie 8) )

no wiesz... dla mnie małżeństwo to zbyt poważna sprawa :wink:

choć podobno ( ale to Oskar Wilde powiedział, się nie liczy ) : człowiek musi coś traktowac powaznie, jesli chce mieć jakąs rozrywkę w życiu

no cześć poszukiwana :)

spoko - będzie czas że na alkohol będziesz patrzeć wzdrygnięciem wewnętrznym :)

a własnie - miałam donieśc - junior mój powalony w ubiegłym tygodniu gorączką 39, 9 - po dwóch dniach stanął na łapy :D - przeszło młodym ?? ( jakias parszywina - wirus dziesiątkuje organizmy tu, w Polsce wschodniej :evil:, może na Wybrzeże tez dotarło :-? )

o rany, Rytunia - no to factico średni ( alkoholizm usprawiedliwiony podwakroć )

wygłoszę dość wredno- niepopularny pogląd : lubię jak junior osiąga wyższe stany goraczkowe ( conajmniej 39) bo mu wtedy totalnie motoryka spada, a umysł jest wprost niezwykle jasny :o ( mówią na to maligna :roll: nie zgadzam się !) - rozmawiamy wtedy o takich sprawach, on widzi wszystko tak niezwykle przytomnie i jasno - ja czasem wysiadam :-? - to są rozmowy o Bogu, o świecie, o egzystencji -tak celne uwagi, że mi dech w piersiach zatrzymuje - leżymy godzinami w łożku, czytamy i rozmawiamy - czasem mam wrażenie, że gdyby nie to , nie znalazłaby czasu dla mnie na te filozofie :-?

też lubię jak moim motoryka spada,

młodszy miał wczoraj w nocy serię występów,

po której sąsiedzi będą mi pod nogi pluć

o 3am darł się , że mamusia jest potworem i chce go otruć ( syrop )

a o 5, że mam mu TO natychmiast zabrać z tyłka i że nie mam prawa go dotykać bez jego zgody ( czopek)

jutro kupię sobie nowe buty i sukienkę, a potem przez 34 lata będę spłacać kredyt,

no chyba że owdowieję....