agniesia 28.06.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 oj Paprotka, no tego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nowe mieso przyszlo(sorry) mlody w sam raz dla Ciebie , a Ty co??? no i co ?? chipsy ( rrimi to z takiej reklamy u nas ) przyszły i poszły - taki lajff a to sie nawet very składa, dziewczęta ( Rytunia, Rytunia poszukiwana) bo za miesiąc znów mam wesele - to może pogadamy o sukienkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 moze watek zaloz o sukienkach , bo tu sa sprawy wyzszej wagi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 znaczy sie , ze niedobrze Ci sie zrobilo? tak? nie wiem co to te longi? moze w dlugich szklankach? tak, tak w długich z taką cukrową obwódką ( mniam ) i takim kwiatkiem z boku z jakiegoś przedziwnego daru natury ( coś świecił w ciemnościach ) a dlaczego Ty o kozie , bylas z selimem , czy jak? a kysz, a kysz !!! - no co TY ?? wiesz jak się tańczy z zezowatym, pryszczatym narwańcem ?? - urazówka bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 toz On tylko troszke rozczochrany , daj malemu szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 moze watek zaloz o sukienkach , bo tu sa sprawy wyzszej wagi !!!!! mów mi more dasz wiarę, że chciałam sobie kupic sukienkę ( akurat czerwoną ) - i jak dobrze, że tego nie zrobiłam - 6 babek na weselu było w czerwonych sukienkach hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no tak jedna z wielu nie brzmi dumnie ja nie lubie i tak czerwonych , najczesciej zielone rzeczy nosze to masz teraz latac za druga sukienka?? wspolczucia booom weselny czy jak? uwazaj zebys sie nie zarazila , bo musialabym wrocic na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 uwazaj zebys sie nie zarazila , bo musialabym wrocic na wesele rrimi powiem tak : przesłanie charyzmatycznego księdza ( jak to w duszpasterstwie akademickim ) trafiło do mnie - no kurde wreszcie pojęłam czemu to służy i tak w ogole towarzyską rozrywką było : no a kiedy wy ?? ( na szczęście była parka , która się zalegalizowała po 14 - letnim kociołapstwie ) no wiesz... dla mnie małżeństwo to zbyt poważna sprawa choć podobno ( ale to Oskar Wilde powiedział, się nie liczy ) : człowiek musi coś traktowac powaznie, jesli chce mieć jakąs rozrywkę w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 28.06.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 witam,znowu się z wszystkimi minęłam? budowa domu doprowadzi mnie do alkoholizmu,a dzieci, rujnojące nam urlop do zmarszczek i siwizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.06.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 no cześć poszukiwana spoko - będzie czas że na alkohol będziesz patrzeć wzdrygnięciem wewnętrznym a własnie - miałam donieśc - junior mój powalony w ubiegłym tygodniu gorączką 39, 9 - po dwóch dniach stanął na łapy - przeszło młodym ?? ( jakias parszywina - wirus dziesiątkuje organizmy tu, w Polsce wschodniej , może na Wybrzeże tez dotarło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 tiiiiaaaaaa a swistak... czesc Rytuniu pocieszam Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 halo, halo - czas wypłoszyć świstaka - niech chociaż masuje krowom plecy rrimi a co katujesz w słuchawkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 młodym nie przeszło, w porywach obaj dochodzą do 40,a jak im spada to demolują nam mieszkanie a miało być tak pięknie: dzieci sprzedane, a my leżymy i planujemy, które okna da się wywalić z projektu naszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wiecie co , a;le po 14 latach to naprawde jak kazirodztwo katuje dzis cala 25 letnia liste mioch przebojow i lacrimoze zakochuje sie coraz bardziej chcialabym schudnac przy okazji troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 po 14 latach, to raczej porządkowanie spraw majątkowych ja tam czerwone szmatki uwielbiam, ale jestem zimą i na ostre kolorki mogę sobie pozwolić, za to odpadają wszystkie beże, brązy, ecri itd. czerwoną suknię miałam na swoim kościelnym i na weselui byłam jedyna w takim kolorku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 o rany, Rytunia - no to factico średni ( alkoholizm usprawiedliwiony podwakroć ) wygłoszę dość wredno- niepopularny pogląd : lubię jak junior osiąga wyższe stany goraczkowe ( conajmniej 39) bo mu wtedy totalnie motoryka spada, a umysł jest wprost niezwykle jasny ( mówią na to maligna nie zgadzam się !) - rozmawiamy wtedy o takich sprawach, on widzi wszystko tak niezwykle przytomnie i jasno - ja czasem wysiadam - to są rozmowy o Bogu, o świecie, o egzystencji -tak celne uwagi, że mi dech w piersiach zatrzymuje - leżymy godzinami w łożku, czytamy i rozmawiamy - czasem mam wrażenie, że gdyby nie to , nie znalazłaby czasu dla mnie na te filozofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 powaznie gadasz paproc? zobaczylam malego rozgoraczkowanego chlopczyka z taka madra minka nie moge naprawde ladnie to opowiedzialas, hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 też lubię jak moim motoryka spada, młodszy miał wczoraj w nocy serię występów, po której sąsiedzi będą mi pod nogi pluć o 3am darł się , że mamusia jest potworem i chce go otruć ( syrop )a o 5, że mam mu TO natychmiast zabrać z tyłka i że nie mam prawa go dotykać bez jego zgody ( czopek) jutro kupię sobie nowe buty i sukienkę, a potem przez 34 lata będę spłacać kredyt,no chyba że owdowieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 o Boze , Rytuniu masz tam cos do picia TO SIE NAPIJ grunt to pozytywne myslenie qrcze :onp. w razie owdowienia cos moze bogatszego sie tafi powiedzcie lepiej co zrobic , zeby zrzucic 10 kilogramow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 to kredyt z ubezpieczenia się spłaci sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts