paprotka 29.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 poważnie rrimi - bez żadnego ładowania ja się nie boję po matczynemu goraczki ( o matko, o matko trzeba będzie luminal w pupę zapodać, bo drgawki goraczkowe etc. ) tylko czasem się boję tej przeraźliwej przytomności i tak koszących pytań , że ..ech : o śmierci, o tym kim jestem, o tym że .... niedziela to taki niezwykły dzień, mamusiu... nie idę do przedszkola, a dla mnie to i tak święto, bo Cię moge wtedy kochać cały dzień... kto wymyslił niedzielę, mamusiu ? ktos kto Cię kocha tak mocno jak ja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 to kredyt z ubezpieczenia się spłaci sam a to ja w tych tematach nie mam pojecia sama widzisz , zawsze jest jakies wyjscie matko , co ja wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 odpadam po tych tekstach paproc powaga ale masz dzieciaka i dio tego jeszcze pewnie ma pulchne nozki , malutki taki ... chyba sie jakies instynkty zapomniane w e mnie budza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rytunia - faktycznie : napij się co tam masz na podorędziu w sprawie TEGO - to niestety popieram młodego - ja odpuszczam i latam z okładami ( wrzask zimnego ręcznika na dzielnicę, ale czopka nie sprzedam za nic w świecie ) w sprawie kredytu - jak Cie pocieszyć ? - mam już syndrom ( jak to mówi jedna moja koleżanka) palącej d u p y ( w przeciwieństwie do swędzącej , co oznacza zgoła co innego ) - w październiku spłata i teges... jakoś nam nie wychodzą rozmowy z chłopasiami z banku ta, ta- też mi chodzą po głowie te wizje finalizacji ubezpieczenia a w ogóle gdzie jest towarzysz LUC ?? - taki Stefan ( kawału nie przytoczę bo siem... ekhem... krempujem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 wiekszosc ludzi tak ma , jakos zyja latwo napewno nie jest , ale jakie wyjscie Rytuniu A Ty tez paproc? tutaj wszyscy tak maja od zawsze , taki system w sumie to ludzie tu robote maja , a licytacji , ze o matko no ale w stosunku do ilosci domow , kazdy na kredyt to i tak jednak niewiele nie wiem, zalezy chyba jak spojrzec powiedz ten kawal, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czesc dziewczynki. A na Ciebie paprotka,mam haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ej, kobitkimną się nie martwcie wersja z owdowieniem jest dla teściowej, która na msze daje co byśmy domu nie budowali mój tę wersję zdecydowanie odrzuca(?)i ma swoją: flaga na maszt, Iraq jest nasz a póki co to bierzemy kredyt i jedziemy w góry( to za własne, nie bankowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Co Rytunia Kredytowe dylematy? Jak nie wezmiesz,to we wlasnym domu nie pomieszkasz.Jak wezmiesz,to zdarzyc sie moze,ze pod mostem skonczysz.Chyba,ze masz troche kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 rrimi - paproć też czasem cuś gniecie - ale easy - to są tylko obiektywne , przejsciowe trudności, żaden koniec świata i suicydalne drgawki - tak ma być, żadna nowość juz witałam się z gąską , a tu Hiob przyniósł wiadomośc, że może urlop ( już przeze mnie odtrąbiny, zagwarantowany ) pies lizał i bedę pracować - przez jednego brylantowego leszcza być może mój syn nie zobaczy Tatralandii - ale co tam, nadrobimy ! .... kiedyś ( w poniedziałek bedę wiedzieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 mam trochę kasy i gdzie mieszkać, a potem co sprzedać no i teściów, którzy jak sobie pomyślą, że miałabym z nimi mieszkać, to od razu coś dorzucą( ale to wersja nóż na gardle) a dylematów nie mam, co ma być to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 cos mi szwankuje internet zawsze ok tej godziny To chyba murator tylko , bo widze , ze Rytuniu Tobie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 A na Ciebie paprotka,mam haka. dawaj Wilstein tez mnie miał na liscie - będziesz drugi, ups, jak szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 mnie też szwankuje, ale tylko forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 cos mi szwankuje internet zawsze ok tej godziny To chyba murator tylko , bo widze , ze Rytuniu Tobie tez mnie też cuś sie wolno ładuje - ach ten serwerzysta - jakieś brzydkie rzeczy robi rrimi - mów - ja wszystko ( już ) zniosę - krzynka open Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 dziwne , ze u mnie przewaznie ok 3 w nocy , Waszej 3 am to Ty bylas na liscie? Rytuniu czy mozna cos na zaryt za powaznie sie robi powage to ja mam codziennie caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 dawaj Lece do sklepu na jednej nodze.Kupuje dorodna paprotke w malutkiej doniczce.Stawiam na parapecie od poludniowej strony i na 6 dni zapominam.7 dnia,niczym wiadomo kto(nie mylic z serem),podlewam ja-paprotke duza iloscia taniego alkoholu. Upewniwszy sie,ze nachleptala sie do oporu,wyskubuje po listeczku do golego.Szybka sesja foto i do interneta. Jak sama widzisz,juz mi nie podskoczysz. I co .Fajny jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 to bylo nieludzkie Luc a Ona takia biedna , obnazona to bylo nawet niepaprocie (?) fajny taki zdechlaczek na oknie Rytuniu , zaje...cie wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 A co ty Rytunia,taki amerykanski plan robisz. Reszte pokaz,zebysmy mieli o czym z chlopakami pogadac. dla niezalapanych:amerykanski plan jest to postac prowadzacego wiadomosci,a wiec od pasa w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 noi mam ok. 70- tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ta baby maja krzywe nogi , ale tego nie pokaza to chyba ogolnoswiatowe , a nie jakies tylko amerykanskie ja to sie wole od tylu fotografowac i z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts