rrmi 29.06.2005 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paprotka znam juz rozmiar Twojej miseczki , ryczalas juz o to juz nie wiem czy to prawda czy przechwalki Rytuniu , ale Ty to nam nie powiedzialas jaki masz rozmiar? dobrze , ze nie jestem rasistka _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a to Rytunia krzysiek z jankiem. nie wmowisz mi,ze nie dalbys sie za rece potrzymac http://www.hbo.com/boxing/img/gatti_mayweather_190x168.jpg bo ja wiem, tak jakoś tępawo wyglądają, jeszcze rękę by z czymś innym pomylili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 tepawo ?? to ja Ci Rytuniu kiedys zdjecie podesle ci sa calkiem do rzeczy , o ile moga byc do rzeczy to trzeba w Harlemie zabladzic , zeby to zrozumiec hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 dobra Rytunia dokladam mirka http://www.goldenboypromotions.com/images/framework/home/hopkins_vs_taylor_fight.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 http://www.goldenboypromotions.com/images/framework/home/hopkins_vs_taylor_fight.jpg lepiej, lepiej, ale jak się okaże, że Mirek ma 1,50 wzrostu i jest blondynem, to będzie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ten Mirek to w Newarku chyba stoi kolo wjazdu na lotnisko i swiezych straszy tak jak bylam tam kilka razy to mysle , ze i dobrze pamietam moja mama to sie przezegnala a u nas we wsi mowila , ze jak nie w ameryce , bo nie ma czarnych Rytuniu a malemu to sie juz nic nie nalezy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paprotka a to jest usmieszek na widok Twojej zawodniczki http://www.goldenboypromotions.com/images/framework/fighters/larios_bio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rytuniu , ale Ty to nam nie powiedzialas jaki masz rozmiar? dobrze , ze nie jestem rasistka _________________ pierwsza podałam, a koloru skóry nie podam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rytuniu z tym rasizmem to ja zartowalam , powiedz prosze spykowa?jestes? to bylo tak naprawde do Lucjanowych kolegow, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 co to jest spykowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 co to jest spykowa? rodzaj zenski spyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rytuniu nie bierz do glowy a Ty nie jestes , na 99% moze klezanka predzej , bo tak sie schowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paprotka a to jest usmieszek na widok Twojej zawodniczki http://www.goldenboypromotions.com/images/framework/fighters/larios_bio.jpg misiu, normalnie - cienias daj chociaz jakie naderwane ucho albo pryszce na plecach a tak ( bo ja na spoczynek sie udaję ) - wasze doświadczenia z innymi kulturami ?? było coś ??? z mulatką / murzynem ?? obrzezanym/ ortodoksem ?? hę ?? cos like innego ?? od tej nadwislańskiej nudy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 gdzie ta paprotka z ta swoja cherlawa zawodniczka. ja mam dla niej egzekutora http://www.goldenboypromotions.com/images/framework/fighters/valenzuela_bio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 o, matko Luc - obrażasz mnie - spadam, bo żenada mnie zdjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a tak ( bo ja na spoczynek sie udaję ) - wasze doświadczenia z innymi kulturami ?? było coś ??? z mulatką / murzynem ?? obrzezanym/ ortodoksem ?? hę ?? cos like innego ?? od tej nadwislańskiej nudy ??? Luc-ostatnie zdjecie zrzucilo mnie z lozka ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Luc.Twoi koledzy mocno się za ręce musieli trzymać - wszyscy mają bandaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.06.2005 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Luc. Twoi koledzy mocno się za ręce musieli trzymać - wszyscy mają bandaże oni boksuja zawodowo a za rece to amatorsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 czyli kiepsko im to wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 moze poczatkujacy sa Rytuniu kto wie? a Ty co nie lecisz za paprotka ? dzieciaki spia ?? chyba na uspanie cos podalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts