Rytunia 29.06.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 śpią, ale charcząa ja wolę spać w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a kto ich w dzien pilnuje ? sami sie chyba nie pilnuja ? Rytuniu a czytalas dzisiejsze newsy wyborcze? utrata moralnosci to tylko moja opinia , zaznaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 przecież nie śpię cały dzieńpołożę się o 6wstanę o 9 - 10no i wyrwę godzinkę po południui starczya dzieci mam już samoobsługoweno i męża na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 myslalam , ze masz takie 5 czy8 latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Cimoszewicz + Kwaśniewskadżizasa ludzie to łyknąi to jest najgorsze[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 myslalam , ze masz takie 5 czy8 latki mam mniej 4 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Cimoszewicz + Kwaśniewska dżizas a ludzie to łykną i to jest najgorsze[/i] jezeli to ja juz zwatpie , nawet nie wiem jak to okreslic to maluchy !!!! jestes nowoczesna ja jestem kwoka prasowalam wszystkie rzeczy jak moj maly byl faktycznie maly -przez rok albo lepiej paproc sie ocknela A ON TERAZ WYCHODZI NA PANIENKI i mowi matka nie pekaj to jest bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 spadłam ( z krzesła) alem sie podniosła, coby złozyć ineresmont na rence Rytuni = dokładnie dżizassss a dla Luca - co to narzeka, że nie ma co czytać polecam ostatni wywiad w Formacie z Bartoszewskim - kurde , jak to mówią ziomale - gość ( był w podobie z Jeziorańskim drzewiej ) niech Was wichry i leszcze nie dotykają - brano/doby dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a ja Cie podejrzewalam o jakiees tesknoty ???? i co to te leszcze , bo nie rozumiem ,z wichrami najgorsze , ze ja sie tak tego Donalda uczepilam , ale szzerze to i tak wiem , ze to tylko gra to mnie normalnie przeraza ze z Nowakiem ???Tym??? ulala i ja poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Donalda to i ja się uczepiłam,ale chyba znowu będę bez prezydenta a ludzie to łyknąale to sobie wykombinowaliteraz to już na pewno nie zasnę, bo szlag mnie trafiaa jak sprytnie się przyczailino nie syf maksymalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 rrmi, Ty znajdź sobie jakieś miejsce do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 musialabym do NY JECHAC , ZEBYM JESZCZE SENS WIDZIALA TO I OWSZEM , WIEM, WIEM ,... mam 30 minut w srednim korku , ale nie widze sensu nigdy mnie to wczesniej nie ruszalo , ale teraz czuje , ze mnie normalnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 29.06.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 rozmawiac do 5 rano chyba nie lubicie spac albo jestescie w innej strefie czasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 poranne newsy tez nie sa wesole zalamka moze ja powinnam kandydowac obsadze znajomych na stolkach i fajnie sobie pozyjemy zero odpowiedzialnosc i, duzo kasy no to milego dnia zycze zdradzaczom niektorzy Danielku chca wschod slonca zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paproć napisała a kysz, a kysz !!! - no co TY ?? wiesz jak się tańczy z zezowatym, pryszczatym narwańcem ?? - urazówka bankowo no kocie ale Ci się dostało paproć nie załamuj się Tatralandią, to aż taki cud nie jest, na dodatek już nie wiedzą ile brać. na Słowacji jest wiele ciekawszych i ładniejszych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Paprotka uwazaj bo świat jest mały Dziadek... niech jedzie do Tatralandi ps. tam fajne domki dla kury domowej mają ....o 13 wszystkie Panie trzaskają kotlety .... sam bym pojechał , jakis zmeczony jestem zyciem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 29.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paproć nie załamuj się Tatralandią, to aż taki cud nie jest, na dodatek już nie wiedzą ile brać. na Słowacji jest wiele ciekawszych i ładniejszych miejsc jeszcze się nie załamuję gorzej będzie jak urlop całkowicie odpłynie w siną dal i o żadnych tatralandiach, karaibach i paryżach mowy nie będzie ( no i frikowe wejściówki szlag trafi ) Paprotka uwazaj bo świat jest mały nawet bardzo, selimek, nawet bardzo Ps. 1950, Tobie także Tatry z drugiej strony bardziej podchodzą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 paprotko jak najbardziej Słowacja jest piękna i ma to do siebie że wystarczy dla mnie przekroczyć granicę i od razu spływa ze mnie wszystko.jestem niesamowicie spokojny, zostawiam wszystko za granicą i nic mi nie przeszkadza, z tyłu zostają kłopoty i całkowicie się przestawiam.jak na znaku pisze 40 to jadę 40, nigdzie mi się nie spieszy, ODPOCZYWAM, szkoda tylko że zawsze za krótkoale tam ludzie jeszcze są serdeczni, inni, im w większości jeszcze się nie spieszy, mają czas na życzliwość i uśmiech.nie mogę się doczekać na urlop w sierpniu. jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to odwiedzę Welki Meder i pomoczę du.sko w ciepłej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 no co jest nikt nie chce zdradzać a ja z chwilę będę musiał iść nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 jestem , ale sie tak zasluchalam i zeby Ci sie agniesia przysnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts