ponury63 29.06.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ponury a Ty palisz ? bo ja tak sobie z Twoja merytoryczna zonka o rzuceniu pogadywalam tak pytam od ponad 10 lat nie zresztą jest tutaj co tam palicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Tomek ze nie przypomne co w swoim programie wyborczym klekotales moralnosc ... a kto tu jest moralny agniesia masaz chciala ponury cos tam Jej krzywde zrobil , ale ja nic nie wiem, jakby co camele? ja marlboraki dobre dla paczesniakow pamietam , ze i tu raz mowiles , skleroza , tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ...a tu mówią że Kapitol ewakuowano.. ..to skąd Ty RRMI nadajesz ? z Owalnego ? what ?? who is paczesniak ? translejt pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ja też marlboraki - zielone ale moje dni są policzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ...a tu mówią że Kapitol ewakuowano.. ..to skąd Ty RRMI nadajesz ? z Owalnego ? what ?? who is paczesniak ? translejt pliz o wojna znowu??? ja tam panie w kwadratowym , do owalnego sie nie przyznam ,bo co ludzie pomysla paczesniaki sa regionalne w moim translejcie przyglupy (bo pala) a tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 agniesia masaz chciala ponury cos tam Jej krzywde zrobil , ale ja nic nie wiem, jakby co no chciała masaż..... ..a masaż się robi masując masą masę razy raz przy razie....... czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 to co , nie dość że doły społeczne, to jeszcze przygłupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ja myslalam , ze Ty jaja z tym lajthausikiem , a tu powaga pewnie jakis wiekszy motyl sie zaplatal w okolicy a w sobote mialao byc tak pieknie , obiad przy 5th ave , a co? NY bedzie obstawiony , toz to 4th July zobaczyc moze last time pania statulke? oj nie moge mysle , ze juz lubie masaze , znam tez masazyste , kto wie , moze nie wezmie kasy za jeden raz Rytuniu , a nie? miej odwage sie przyznac ja tez pale , ale ...coz prawda jest naga lece na jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 pewnie jakis wiekszy motyl sie zaplatal w okolicy Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ze kwitnie to prawda zeby tak Pl zakwitlo moze pewnego dnia wroce i bedzie git ale ten alarm to jakis lipny bo jak sie duze rzeczy dzieja np .burze nadchodza to jest taki pasek na dle w telewizorze powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Prezydentowi skleroza przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Prezydentowi skleroza przystoi a co to Pan prezydent zapomnial?? pomacac?? agniesia juz poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Red alert ? na burzę ?? a tornada ? jakas Lilly czy Betty pustosząca Floridę Z zaległości: cos mi szwankuje internet zawsze ok tej godziny To chyba murator tylko , bo widze , ze Rytuniu Tobie tez Tuż po 3-ciej Forum jest archiwizowane, i przez bodaj 6-9 minut nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ponury zebym ja Ci nie musiala pisac jak to wyglada , ten red alert bo nie wiem czy to takie czy takie a jak co sie dzieje , to rzeczywiscie w tv paseczek na dole informuje , a to , ze burza , a to , ze samolot nad...etc a z tego tam wyzej kon by sie usmial z tego co wyzej napisalam , no sie boje pisac dzieki za wyjasnienie o forum , tak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 29.06.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 przygłupi dół społeczny powrócił po dwóch papieroskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 no widzisz, a tutaj sensational news ...vlepka z autobusu mi się przypomniała 1411 - Władysław Jagiełło puścił bąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 tutaj przed wyborami prezydenckimi ludzie na autach mieli naklejki , wiadomo bylo kto za kim fajnie , ze po wyborach raczej tez zostaly wiadome naklejki paprotka pyatalas mnie wczoraj , o inne kultury ok powiem skrotowo , ze jak kroilam ogorka na mizerie , to byl jakis taki inny niz polski, no mietki slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 przygłupi dół społeczny powrócił po dwóch papieroskach A ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a wy tylko o dlugasach rozmawiacie i to na dodatek 'mientkich' chociaz taki dlugas typu cygaro to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 przygłupi dół społeczny powrócił po dwóch papieroskach A ja też i ja ale nie ma sie czym chwalic podsuszyl bys Tomek tych grzybow i poslal kolezance potrzebujacej takie pachnace na Swieta by doszly truskawki mnie ominely moze chociaz grzyby agniesiu ja mowilam o ogorkach , nie o dlugasach!!! co tez chodzi Ci po glowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts