tomek1950 29.06.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rrmi daj adres na priva to Ci nawet jutro podeślę z zeszłorocznych zbiorów. W tym roku jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rrmi daj adres na priva to Ci nawet jutro podeślę z zeszłorocznych zbiorów. W tym roku jeszcze nie ma. dzieki Tomek , az sie wzruszylam naprawde nie moge Cie az tak wykorzystywac ugniatanie bulek to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Przesadzasz, ja tam zwykly chlopak, troche starawy, ale uczynny jestem Tak na serio to mam jeszcze trochę grzybów z zeszłego roku. Byłem w lesie w niedzielę. Grzybów zero, ale na moje wyczucie za jakies dwa tygodnie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 co to faceci maja takiego , ze zawsze tak skromnie gadaja , ze sa starawi , qrcze -nie wiem?z czym to ma zwiazek??????????????? http://www.dziennik.com/www/photonews/0630-tower-big.jpg a to nowy project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Jakiś skręcony ten projekt. RRMI, skromny facet gada skromnie. Jak Tomek chce Ci dwa grzyby w polish borszcz with ears wrzucić, to się nie kryguj Dobranocka grzybiarze, ogórkowcy, palacze i pacześniaki [super name] wrócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Oglądałem ostatnio kilka filmów na których w tle widoczne byłu wieże WTC. Tyle niewinnych ludzi. Tyle czasu minęło, pomiętam, pierwsza wiadomosc w radiu, jechalem wtedy samochodem z Pruszkowa do Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dobranoc , szybko wymiekasz dzisiaj , regionalne slowa sa fajne ja nie wiedzialam co to znaczy kryguj, teraz wiem ale sie kryguje i tak lubie skromnych facetow freedom tower ma byc , ze schronami na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Rrmi, a uszka, takie prawdziwe, z mięsem to do tego barszczu potrafisz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Rrmi, a uszka, takie prawdziwe, z mięsem to do tego barszczu potrafisz zrobić? i sie cala sprawa sypla jasne , ze nie umiem gdybym gotowala to naprawde warto by sie nie krygowac , a tak to tylko se w myslach zapach przypomne bedzie git , panowie ten cud gdzie gotuje nazywa sie polish deli jest na rogu Tomku ja to z drogi widzialam , ponury masz to zdjecie nawet z tej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pracuję rrmi jako technolog żywnosci. Coś wymyślę, choć uszka to nie moja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tomku to ja poprosze wirtualnego grzybka, tylko takiego nietrujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pracuję rrmi jako technolog żywnosci. Coś wymyślę, choć uszka to nie moja specjalność takie mowisz internetowe uszka?czy jak? a co to spac nie idzie ????? Pan Tomek-Atomek agniesia juz nie wroci , nie masz co sie ludzic ups o wilku mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a diete jakas ulozysz? przydalaby sie na czas budowy jakas dieta na sile ale bez nadmiarow tego i tamtego a propos... ide po lodzika, mam takiego fajnego, duzego twardego na patyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Agniesiu, zbieram od wielu lat i zawsze jem. Nigdy nie zaszkodziły. Wprawdzie w czasach PRLu miałem w ręku książkę o grzybach, gdzie stało ja wół na pisane: grzyb silnie trujący - w Związku Radzieckim jadalny Może to różnica w mocy C2H5OH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a diete jakas ulozysz? przydalaby sie na czas budowy jakas dieta na sile ale bez nadmiarow tego i tamtego a propos... ide po lodzika, mam takiego fajnego, duzego twardego na patyku Zjesz 1/2 uszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a Ty chcesz diete na przednie , ze tak powiem zawieszenie ?czy naprawde na budowe? i co sama zamierzasz robic? moge doradzic to i owo jeszcze tylko dachu nie robilam , bo mam lek wysokosci, to nie bede mlodym przeszkadzac , narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ostatnio wrocilam do takich mini w occie, do zakaszania takie fajne co sie troszke ciagnie ze sloika w tym occie, ech, jakas imprezka by sie przydala, jak tylko wybudujemy ten parter to zaczne imprezowac , normalnie chyba codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dieta, zeby miec sile, duzo bialka, bez zapychaczy, ale kurcze nie wiem czy dam rade, bo ja uwielbiam zapychacze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a propos... ide po lodzika, mam takiego fajnego, duzego twardego na patyku Agniesiu, to jest dieta? Jaki lodzik? co nawyżej sam patyczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 agniesiaa propos... ide po lodzika, mam takiego fajnego, duzego twardego na patyku _________________ moze galkowe bylyby bezpieczniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts