Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W temacie jest film ktory ostatnio był chyba w Polsacie "Niewierna" z Richardem Gere i Diane Lane. Film super bo pokazuje siłę przyciągania jaka ma zdrada, ale tez konsekwencje jakie moga wyniknąć z faktu zdrady. Tam jest wlasnie fizyczna fascynacja. Ale film w efekcie promuje wartości rodzinne bo przeciez troska o rodzine w końcówce filmu przewaza. Jak równiez następuje zbliżenie się do siebie malzonków których lączy mała wspólna tajemnica - trupek.

Juz kiedys o tym pisałem ale podoba mi się sformułowanie ktore zasłyszałem:

"Przekonacie się że to prawda o czym mówimy Panie okazują się zawsze chętne, a panowie niemal niewyczerpani. Biusty same wyskakują z koronek, pończochy ześlizgują się z nóg. Atrybuty damskie lśnią ochotą do miłosnej roboty, atrybuty męskie zawsze na baczność. Nie istnieją AIDS, antykoncepcja, menstruacja, migrena.

Seks jest jak taran burzy hierarchie, niszczy wieloletnie związki, każe łamać przysięgi i deklaracje lojalności. Przed pożądaniem nie ma sensu się bronić. Należy ulec, a po fakcie pozapinać się, otrzepać. I grać rolę niewiniątka - do następnej okazji"

Męczy się kobieta, męczy..:D

Proponuję rzut na taśmę: "kochanie co byś powiedział jak bym tak bzyk bzyk z innym ?"

- A bzykaj sobie ile wlezie, mnie też rajcuje koleżanka z pracy i marzę by ją wypszczółkać w toalecie .

Czasem taki '' chemiczny " okazuje się toxyczny i potem ciężko się odtruć, bo jeden raz to mało, a wiadomo że w miarę jedzenia apetyt rośnie.

Lepiej nie dotykać. Może być potem wysypka..

kolejna ofiara południowca,

w zasadzie jak piszesz gdyby nie koleżanka to już byś była po "dzikiej nocy" - tylko czy taka ognista ta noc by była? często wyobrażenia rozmijają się z rzeczywistością

wg mnie zrobisz to następnym razem bo On sie juz postara byś miała jedynkę na tej delegacji - kolacja, jakieś tańce i chemia wybuchnie ze zdwojoną siłą

i na nic tu pisanie o moralności - nie przeżyjesz tego to do końca życia będziesz sobie wypominać co mogłaś przeżyć

przezyjesz - z problemem wewnętrznym bedziesz musiała sobie sama radzić

a jeśli się okaże iż Twój zapalnik jest toksyczny i zacznie Cie szantażować to co wtedy zrobisz?

Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!......

od razu rajcują. człowiek dla rozrywki o różnych bzdurach gada

Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! :-) No tak po prostu jest.

Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!......

od razu rajcują. człowiek dla rozrywki o różnych bzdurach gada

Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! :-) No tak po prostu jest.

Smartcat, ale Ty jesteś doświadczony 8) :wink: :D

Smartcat, to dopiero jest zachęta! :)

no tak :) wiedzialem - jak chemie popre od razu naskocvza ze niemoralny itepe

Dobra - niech bedzie - jestem niemoralny. Dla mnie sex jest tak samo wazny jak oddychanie ;) a chwilowe uniesienia, chemia, szybki numerek (co nie oznacza ze 20 sekund w windzie) w wiekszosci nie maja wplywu na istenijacy zwiazek. Z jedna uwaga - inaczej do tego podchodza faceci inaczej nasze mile Panie. Ale przy odpoiwednich zalozeniach wszysko wydazyc sie moze bez nastepst w stylu = 15 minut rozkoszy a juz dziesieciolecia zwiazku szlag trafia

Monogamia - mowcie co chcecie - nie lezy w naturze czlowieka ;) Cos ze zwierzecia w nas zostalo - z tym tylko ze my czerpiemy z tego satysfakcje a nasze zwierzaczki li tylko sie rozmanzaja

Gość M@riusz_Radom

Jarek'o ;) Wybacz niedyskretne pytanie ale czy ty jesteś z jakąś kobietą w stałym związku ? Bo ja, jak byłem kawalerem myślałem identycznie jak Ty;)

Po ślubie z czasem mi się zmieniło..

Smartcat, to dopiero jest zachęta! :)

Żeby była jasność, jestem przeciwny zdradzie! Jednakże zdarzaja sie takie sytuacje ze sie człowiek przestaje kontrolować. I przy rutynie dnia codzienego, praca, dom, praca dom, i usypiajacej sielanki domowego ogniska zdarza się cos wyjątkowego i mozna czasem wejśc w taka relacje która jest jak pożar - ogarnia totalnie i w mgnieniu oka. I jest czymś co sprawia że wszystko znów nabiera smaków o intensywności znanej z dziecięctwa. No ale nie zdarza sie to czesto :-( A wtedy jest tak jak cytowałem w swojej pierwszej wypowiedzi w tym watku. No i oczywiście trzeba iść w zaparte! A nie ze stałym partnerem rozważać SWOJE wyrzuty sumienia i jego obarczać cięzarem zdrady.