Gość M@riusz_Radom 12.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czy warto 6 letni zwiazek stracić dla 1 godziny uniesień. Nie przesadzaj, donna pisała o szybkim numerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No zgoda 15 minut dzikiego seksu Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 12.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 W temacie jest film ktory ostatnio był chyba w Polsacie "Niewierna" z Richardem Gere i Diane Lane. Film super bo pokazuje siłę przyciągania jaka ma zdrada, ale tez konsekwencje jakie moga wyniknąć z faktu zdrady. Tam jest wlasnie fizyczna fascynacja. Ale film w efekcie promuje wartości rodzinne bo przeciez troska o rodzine w końcówce filmu przewaza. Jak równiez następuje zbliżenie się do siebie malzonków których lączy mała wspólna tajemnica - trupek. Juz kiedys o tym pisałem ale podoba mi się sformułowanie ktore zasłyszałem:"Przekonacie się że to prawda o czym mówimy Panie okazują się zawsze chętne, a panowie niemal niewyczerpani. Biusty same wyskakują z koronek, pończochy ześlizgują się z nóg. Atrybuty damskie lśnią ochotą do miłosnej roboty, atrybuty męskie zawsze na baczność. Nie istnieją AIDS, antykoncepcja, menstruacja, migrena. Seks jest jak taran burzy hierarchie, niszczy wieloletnie związki, każe łamać przysięgi i deklaracje lojalności. Przed pożądaniem nie ma sensu się bronić. Należy ulec, a po fakcie pozapinać się, otrzepać. I grać rolę niewiniątka - do następnej okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czy warto 6 letni zwiazek stracić dla 1 godziny uniesień. dlaczego zaraz stracić, nikt się nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 dlaczego zaraz stracić, nikt się nie dowie Zastanawiałeś się, czemu tak trudno popełnić morderstwo doskonałe ? Ano bo nigdy wszystkiego nie da się przewidzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 o rany, Jareko, po twoim opisie to i ja nabralam ochoty no i podoba mi sie ta rada: idz do fryzjera i zrob to wniosek - wiosna rozgoscila sie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Męczy się kobieta, męczy.. Proponuję rzut na taśmę: "kochanie co byś powiedział jak bym tak bzyk bzyk z innym ?" - A bzykaj sobie ile wlezie, mnie też rajcuje koleżanka z pracy i marzę by ją wypszczółkać w toalecie . Czasem taki '' chemiczny " okazuje się toxyczny i potem ciężko się odtruć, bo jeden raz to mało, a wiadomo że w miarę jedzenia apetyt rośnie. Lepiej nie dotykać. Może być potem wysypka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 12.04.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kolejna ofiara południowca,w zasadzie jak piszesz gdyby nie koleżanka to już byś była po "dzikiej nocy" - tylko czy taka ognista ta noc by była? często wyobrażenia rozmijają się z rzeczywistościąwg mnie zrobisz to następnym razem bo On sie juz postara byś miała jedynkę na tej delegacji - kolacja, jakieś tańce i chemia wybuchnie ze zdwojoną siłąi na nic tu pisanie o moralności - nie przeżyjesz tego to do końca życia będziesz sobie wypominać co mogłaś przeżyćprzezyjesz - z problemem wewnętrznym bedziesz musiała sobie sama radzića jeśli się okaże iż Twój zapalnik jest toksyczny i zacznie Cie szantażować to co wtedy zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 12.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!I skład dyskutantów jest wciąż stały...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 E...zabawmy się w "co by było gdyby było" Może facet preferuje ostrzejszą rozgrzewkę i w kieszeni nosi bacik ?Albo jak już prawda stanie naga to hi hi hi czar pryśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Yoggi czy Ty preferujesz styl " nie ma tematu nie ma problemu ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 12.04.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!...... od razu rajcują. człowiek dla rozrywki o różnych bzdurach gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 12.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!...... od razu rajcują. człowiek dla rozrywki o różnych bzdurach gada Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! No tak po prostu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ależ Was rajcują takie tematy!!!!!!...... od razu rajcują. człowiek dla rozrywki o różnych bzdurach gada Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! No tak po prostu jest. Smartcat, ale Ty jesteś doświadczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 12.04.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! No tak po prostu jest. Smartcat, to dopiero jest zachęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 no tak wiedzialem - jak chemie popre od razu naskocvza ze niemoralny itepe Dobra - niech bedzie - jestem niemoralny. Dla mnie sex jest tak samo wazny jak oddychanie a chwilowe uniesienia, chemia, szybki numerek (co nie oznacza ze 20 sekund w windzie) w wiekszosci nie maja wplywu na istenijacy zwiazek. Z jedna uwaga - inaczej do tego podchodza faceci inaczej nasze mile Panie. Ale przy odpoiwednich zalozeniach wszysko wydazyc sie moze bez nastepst w stylu = 15 minut rozkoszy a juz dziesieciolecia zwiazku szlag trafia Monogamia - mowcie co chcecie - nie lezy w naturze czlowieka Cos ze zwierzecia w nas zostalo - z tym tylko ze my czerpiemy z tego satysfakcje a nasze zwierzaczki li tylko sie rozmanzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 12.04.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Co do tych zwierzaków to nie byłabym taka pewna. Nie wiem, czy mój pies uważa, że powinien po sobie potomstwo zostawić On chyba dla przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jarek'o Wybacz niedyskretne pytanie ale czy ty jesteś z jakąś kobietą w stałym związku ? Bo ja, jak byłem kawalerem myślałem identycznie jak Ty;) Po ślubie z czasem mi się zmieniło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 12.04.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Rajcują, rajcują! Zdrada na poczatku jest SUPER rajcująca! Zwłaszcza jak jest z domieszką szaleństwa, a nie na "letnio". No po prostu rewelacja! Człowiek czuje ze zyje i czuje znów drżenie całego ciała tak jakby pierwszy raz szedł do łóżka! No tak po prostu jest. Smartcat, to dopiero jest zachęta! Żeby była jasność, jestem przeciwny zdradzie! Jednakże zdarzaja sie takie sytuacje ze sie człowiek przestaje kontrolować. I przy rutynie dnia codzienego, praca, dom, praca dom, i usypiajacej sielanki domowego ogniska zdarza się cos wyjątkowego i mozna czasem wejśc w taka relacje która jest jak pożar - ogarnia totalnie i w mgnieniu oka. I jest czymś co sprawia że wszystko znów nabiera smaków o intensywności znanej z dziecięctwa. No ale nie zdarza sie to czesto A wtedy jest tak jak cytowałem w swojej pierwszej wypowiedzi w tym watku. No i oczywiście trzeba iść w zaparte! A nie ze stałym partnerem rozważać SWOJE wyrzuty sumienia i jego obarczać cięzarem zdrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.04.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 jareko!!!!!!!! To jak by przypiliło to do Ciebie można jak w dym. A badania masz akytualne......? Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts