rrmi 30.06.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tomek , Ty juz do pracy wstales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2005 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wlasnie sie zastanawiam: czy wstac, czy sie klasc? To be or not to be that is the question? A po czesku to podobno: Bytka ne bytka to je zapytka? Pa, rrmi musze sie zdrzemnac przed dniem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ja bym na Twoim miejscu pospala choc sama nie wiem czy dzis bede spac , cos ostatnio kruchutko ze spaniem nocka mija.... buziaki dla porannych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 30.06.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 hello agniesia gdzie takie fajne imprezki macie ? tez tam bylas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 o matko i siostro, agniesia - masz u mnie słoik marynowanych kapeluszy historia jak z "Ostrożnie z dziewczynami" tutaj przypomnienie - gdzie biedna Selma Blair musiała sobie wiązadła głosowe rozlużnić - rany, co to była za piosenka ??? - How deep is your love ?? ładnie sobie poczynaliście, ładnie : mientkie ogóreczki, grzybki, stare pieczary... no to prawie jak u mnie - przechodzę kurzą deprechę : nie wiem na którym kanale leci brazylijski serial, tłuczenie kotletów wyrabia tylko prawy biceps, pucowanie przyprawia o nerwicę, bo po takim wypucu już nie można spokojnie przewróciło się , nich leży, tylko again ściełecka i smatecka już nie wiem co gorsze :perspektywa wyślizgania z urlopu czy zabawa w dom i praniogodziny, etat kurzy nine to five Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 czesc wczoraj ponury napisal , ze sie usmial jak norka, czyli hihihihih ale dzisiaj to nie wiem jak On to ujmie ja wstalam i mi sie micha trzesla milego dnia przeepraszam , o ktorej jest biuro utworow znalezionych???nie moge sie na tym granatowym pasku dopatrzec wiem , do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czołem nocne Marki Mam nowego niuska ...snilo mi sie ze jezdzilem Paprotce po dekolcie kostka lodu , potem ją delikatnie rozebralem i zanioslem do lozka , no i qrna sie obudzilem czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ? ************************************************************* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czołgiem fajnie się Was czyta nad ranem, można się obchichrać na new day na robieniu kostki trzeba sie znac brukowej ? czy na robieniu, tfu, kręceniu lodów ? a ta kostka to dobry biznes ? tłuczenie kotletów wyrabia tylko prawy biceps, pucowanie przyprawia o nerwicę, bo po takim wypucu już nie można spokojnie przewróciło się , nich leży, tylko again ściełecka i smatecka hedoniści, pacyfiści i pedanci zawsze mają jakieś problemy a kotlety ponoć najlepiej się bije pienściom i dłonią plaskatą pozwól zarosnąć, potem jak się ukorzeni, przesadzisz, a teraz nie przesadzaj z porządkami "ściełecka i smatecka" dooooobreeee przeepraszam , o ktorej jest biuro utworow znalezionych???nie moge sie na tym granatowym pasku dopatrzec 0.00 [where is the nearest Dablju Si ? ] czyli po Twojemu six pi em czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ? Nie czyń drugiemu co Tobie (nie)miło ten nieznośny zapach mięty się po całym Forum roznosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witam wieczorowa pora selim -ale zadurzony jestes ponury to se chyba posluchamy , tak? fajny watek o probie zdrady czytalam na chyba 5 stronie , ciekawe co gosciu zrobil???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czołem nocne Marki Mam nowego niuska ...snilo mi sie ze jezdzilem Paprotce po dekolcie kostka lodu , potem ją delikatnie rozebralem i zanioslem do lozka , no i qrna sie obudzilem czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ? ************************************************************* Te Selimm ja nie wiem o co chodzi,ale mialem podobny sen. mysle,ze moglibysmy wyjasnic te zjawisko,jak bysmy ustalili wspolnie kolor desusow rzeczonej. byc moze jestesmy po prostu bracmi jednojajecznymi. tylko o tym nie wiemy. do wyjasnienia zagadki ,serdecznie zapraszam sama zainteresowana. czyz zycie fajne nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a musi że sobie posłuchamy Selim ? no zabujał się chłopak, co robić ALE BABKI "Kwiat jednej nocy" Zakwita raz, tylko raz, biały kwiat. Przez jedną noc pachnie tak, ach! Przez taką noc Królowa Jednej Nocy ogląda świat. A światło dnia zdmuchuje płomień na wiele lat. Zapala się tylko na parę chwil, Gdy cały świat wokół śpi, ach! A pachnie tak jak piołun i wanilia - kwiat, biały kwiat. Przez taka noc Królowa Jednej Nocy ogląda świat. Ten dziwny kwiat sekret mój dobrze zna: Raz kocham na wiele lat, ach! Oczami snu spojrzymy zakochani na cały świat. I nie wie nikt dla kogo zakwitniemy, ja i ten kwiat. Mój sekret zna biały kwiat, Mój sekret zna biały kwiat i jak zwykle karaoke [zanim się Wam otworzy, można potrenować gardło la la la la la la brzdęk] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ja rozumiem blizniacze dusze, ale bracia jednojajeczni, a fee ja lubie mnogosc jajek na sniadanie oczywiscie a na robieniu wibracji jest niezly biznes, popatrzcie na budujacych, tylko wibruja i wibruja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ty tez ponury tak z ta piosenka podejrzany jestes Zapala się tylko na parę chwil, Gdy cały świat wokół śpi, ach! ciasto ugniatales czy jak? czesc agniesia , ale z Ciebie jajcara selim zaloz watek -pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ty tez ponury tak z ta piosenka podejrzany jestes ciasto ugniatales czy jak? no co.. no co... pośpiewać już se nie można ? sitko w łapę, graby na parapet, demo i jadymy po kontrakt z majorsem ciasto ? wibratorem ? czy ręcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a wyjasnij mi agniesia,co Ty wiesz o wibrowaniu. bo mi to sie tak dziwnie kojarzy.nie zebym Twoich potrzeb nie rozumial,ale jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 normalnie nic nie jarze , jakie sitko , jaki majors , jaki parapet , to jarze , ale chyba nie w tym sensie , na parapecie kiedys stawalam jak mylam okna na 4 pietrze , za mlodych czasow a bywalo , bywalo dobrze , ze sie jeszcze wtedy czlowiek zyciem cieszyl teraz to moze i by sie we lbie zakrecilo , przez przypadek, niby albo i kto by pomogl i boooom na trawnik ugniataj sie te ciasto , do agniesi na polnoc pisala , na north znaczy sie na zdrowko ps .recznie lepiej , a jeszcze lepiej to dwurecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 sitko, golarka = mikrofon parapety = instr. klawiszowe a majorsy to największe wytwórnie płytowe: Sony BMG, EMI, Warner Music i Universal Music. Milknąca płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dwurecznie no pewnie fullserwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 sitko, golarka = mikrofon parapety = instr. klawiszowe a majorsy to największe wytwórnie płytowe: Sony BMG, EMI, Warner Music i Universal Music. juz pamietam , ale ja mialam dzisiaj z sitkiem inne relacje , widzialam znad kompa jak moj Starszy makaron cedzil na sitku , takim z dziurkami , ze powiem prawdziwym ludzkim , tak nawet obiad byl gotowany to Ci panie nowina moj podkuchennym zostal nie posadzaj -mam duzo kupnych a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mam nowego niuska ...snilo mi sie ze .... cholera, selimm, to musieliśmy mieć jednoczesny koszmar, tylko u mnie.. tylko mnie w tym śnie goniła jakas starszna kiełbacha z Constaru. czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ? .... a babcia mowili zeby sie nie najadac na noc, bo sie diably snia.... gdyie moje ogonki znow wieczor bry zara bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts