rrmi 30.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dwurecznie no pewnie fullserwis co ty wiesz o wibrowaniu... no nie wiem czy ten watek jest taki rozpasany zeby o tym pisac, ale uchyle rabka... jak trzymam rece na wibrujacym urzadzeniu, czuje drzenie, ciarki przebiegaja po plecach i jak ktos mnie zajdzie od tylu to... a co Ty masz konkretnie na rzeczy agniesia? wytlumacz wczoraj mialas koldre od tylu ??/ czy Wiesz co by Twoja Babcia teraz pomyslala!!!!! uwazaj tez zeby Cie od tylu ktos w spozywczym nie zaszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 i jak ktos mnie zajdzie od tylu to... oj agniesia ty nie podskakuj zebym Tobie nie musial mego kolegi zarekomendowac,ktoren tzw konskie zawody wygral. zwyczjnie byl naj...bardziej wydluzony krece sie wokol tematu i nie wiem,jak wyslowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 paprotkagdyie moje ogonki znow _________________ ja Cie i tak rozumiem , wczoraj mowilam nawet , ze jak swoje czytam , to widze te ogonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 no to chyba ide dalej snic kiedys jak zaczolem stawiac pierwsze kroki to naogladalem sie filmow w stylu 9 i 1/2 i tez postanowilem sie zabawic kostka lodu zaczołem pieścić kawałkiem lodu jej najintymniejsze miejsca nagle ta moja Tereska zerwala sie na rowne nogi i odstawila piskliwy taniec wrzeszczac niemilosiernie okazalo sie ze wsadzilem jej kostke lodu do srodka tez mi coś ..taki cyrk z powodu kostki lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 :lol: słaba gra wstępna Selim.. Antonio.... favritto.... czy Wiesz co by Twoja Babcia teraz pomyslala!!!!! uwazaj tez zeby Cie od tylu ktos w spozywczym nie zaszedl majonez Babuni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 wiesz jak zimno w uchu jak kostke lodu wsadzisz? no to sie nie dziw ze krzyczala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 selim chyba musisz sie poddac terapii dobrze , ze dziewczyna wilka nie zlapala ta Tereska Twoja nie wiem czy sie lapie w tym miejscu , ale moze , kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 wiesz jak zimno w uchu jak kostke lodu wsadzisz? no to sie nie dziw ze krzyczala to Ty masz to miejsce w uchu ciekawe jak Freud by sie do tego odniosl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ee, to nie ja to Tereska przeciez ja mam w ledzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ee, to nie ja to Tereska przeciez ja mam w ledzwiach to ja nie zrozumialam czlowiek za duzo sobie jednak czasami wyobraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ciekawe co ta moja Tereska teraz robi lepszy numer jej (a własciwie ostatni ) wykrecilem na 18 urodzinki (moje) wstalem rano ladnie sie ubralem fryz frywolny no i wychodze jeden kumpel nic , drugi nic , Tereska nic ..no qrna co jest sobie pomyslałem ide dalej spotykam najlepsza kolezanke Tereski ktora proponuje mi wypicie winka wieczorna porą u siebie ...mysle sobie jakim niedoceniany jestem ..wiec skwapliwie przujmuje propozycje tym bardziej ze od dawna mnie podniecala dzwonie otwiera ...chata wolna muzyczka , winko , zalotne usmiechy zyczenia buzi w policzek wtem ona oznajmnia ze idzie sie przebrac w bardziej koronkowe szaty wychodzi , zamyka drzwi i po chwili wpada cała paczka włacznie z moja Tereską tylko ze ja qrna siedziałem w samych skarpetkach juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dowcip mi się przypomniał, niezbyt śmieszny: Pacjentka zaniosła do domu hiobową wieść o raku mózgu.Następnego dnia wraca do lekarza z podbitym okiem:- Panie doktorze, ten mój stary chciał mnie zgwałcić, bo zrozumiał że mam w głowie NOWY OTWÓR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 no nie smieszny , nie straszny , chyba z serii czarnych selimowy lepszy ja cos moze do PK sklece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 litosci nei macie - znow musialem sie nameczyc by zaleglosci przeczytac - ale tempo OOO dzis selim-a na wspominki naszlo? No wiesz - na 9 i 1/2 sie uczyc A czytaj Potop i slowa Olenki - jam Twych ran nie godna calowac etc, etc.... to dopiero pobudza wyobraznie ewentualnie wierna rzeke jak kula noca sama z rany wyskoczyla jak filip z konopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 przypomnialo mi sie jeszcze z Pana Wolodyjowskiego - OJ Baska Baska ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dziadek Ty juz moze nie siegaj tak daleko pamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ha ! "Wokulski już nie słyszał dalszej rozmowy; uwagę jego pochłonął inny fakt: zmiana, która szybko poczęła odbywać się w nim samym. Gdyby wczoraj powiedziano mu, że będzie niemym świadkiem podobnej rozmowy, nie uwierzyłby; myślałby, że każdy wyraz zabije go albo przyprawi o szaleństwo. Kiedy się to jednak stało, musiał przyznać, że od zdrady, rozczarowania i upokorzeń jest coś gorszego." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 spoko jeszcze dalej do prehistorii siegac nie bede choc przypomina mi sie kilka scen z filmu "Walka o ogien" - i co komu przeszkadzal niczym nie skrepowany seks? Od razu wymyslili zdrade, monogamie i tym podobne bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ale widze ze tu agniesia jakies fajne sytuacje wspomina - nie przypuszczalem ze tak spokoja istota takie imprezki organizowala - ale zeby az nogi lamac? Gimnastyki kochani gimnastyki potrzeba a ta zdrada na pewno przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a za stol wibracyjny z racji trudnosci z jego wypozyczeniem (choc w wypozyczalniach sprzetu budowlanego czasem spotkac mozna ) niech pralka w trakcie wirowania posluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts