stary 01.07.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Wirtualne znajomości dzielą się na dwa okresy: do pierwszego zdjęcia i później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.07.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ....a Ty stary z lotniska chcesz mnie odebrac czy jak? ze sie tak pytasz , tp dobrze , bo ja nie miejscowa jestem jak w wawie to nie ma sprawy, daj tylko cynk kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 łomatkozcórką, no to ja swojego nie podesle wole zebysmy zostali przyjaciolmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Wirtualne znajomości dzielą się na dwa okresy: do pierwszego zdjęcia i później. znaczy sie , ze niby co jest pozniej , jesli to wirtualne w zalozeniu? to jakby platoniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 łomatkozcórką, no to ja swojego nie podesle wole zebysmy zostali przyjaciolmi agniesia stary nie wie, ze ja z dwoma facetami bebe przylatywac , no i zdjecia nie widzial takze spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 hihi, no wlasnie jesli dobre zdjecie i jeszcze lepszy fotomontaz to moze nie bedzie tylko wirtualne taka cisza, to ja proponuje temat: zabawki czyli urozmaicenie zycia doroslych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 hihi, no wlasnie jesli dobre zdjecie i jeszcze lepszy fotomontaz to moze nie bedzie tylko wirtualne oj Wiesz , jakbym tak wpadla na chwilke do Polski , to moze i bysmy se kolezanko na jakes wyrwy poszly , lozka czy pralki wirnikowe jak wytlumaczysz jak to sie uzywa i co tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.07.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 spoko, jakoś sie pomieścimy, w ostateczności oni pojadą taksówką.. . nad czym ubolewał będę niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 pralka wirnikowa łojejku, trzeba pomyslec co mozna tam wsadzic i masowac najpredzej masaz stop sobie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 spoko, jakoś sie pomieścimy, w ostateczności oni pojadą taksówką.. . nad czym ubolewał będę niezmiernie ten watek zaczyna byc budujacy a mowilam juz o wnukach dobra stary te okna kupimy u Ciebie , juz nie musisz sie laszczyc parapetowa jak w dym , zapraszam a kto za taxi zaplaci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jak to kto? Stary jak chce placic za luksus sam na sam niech placi za taxi oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 pralka wirnikowa łojejku, trzeba pomyslec co mozna tam wsadzic i masowac najpredzej masaz stop sobie zrobisz no ja myslalam po czyms bardziej wyrafinowanym przynajmniej masaz plecow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dobra, niech będzie, masaż i taryfę funduję gościom wolałbym jedno tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.07.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Chłopak do dziewczyny: - ...tfuu ...tfuu, znowu siedziałaś na piasku!- na mrowisku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 masaz plecow? wirnikowa? o rany, jak do niej wejdziesz plecami? tfutfu mrowisko a to zes dolozyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Chłopak do dziewczyny: - ...tfuu ...tfuu, znowu siedziałaś na piasku! - na mrowisku... tego moj angielski nie wytrzyma jutro ten masaz to dla mnie mial chyba byc , a Ty co jakis homo niewiadomo , stary jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 widzisz agniesia to tak jak Tobie Tomek obiecywal , 1950 tez obiecywal , jak co to ja na swiadka takie chlopy sa ale kot sie u mnie pod oknem wydziera , marzec czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.07.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja sie nie wycofuję. Przeciez chłopów nie będę pieścił Teraz tylko kończę na dzisiaj , narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jeszcze jestem. Obietnic dotrzymuję, ale nie dziś. dopiero skończyłem pracę (korespondencję) i padam na pysk. Rano muszę do piekarni... Ale to już ostatni dzień i od poniedziałku urlop. Wyjeżdżam na Mazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 tak, zwlaszcza gdy trzeba pomasowac buleczki kazdy tylko pisze, a jak przyjdzie do czynow... to wszyscy ida spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts