rrmi 01.07.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 takie poswiecenie stary zeby kilka okien sprzedac? no szok to mamy agniesiu bohatera tak , widzisz , ze oni wszyscy tacy sami Tomku baw sie super , wypij nasze zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a bedziesz utrzymywac z nami kontakt na Mazurach?czy przepadniesz jak amen w wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 amen w wode, no nie moge chyba piwko dziala mialo byc jak kamien w wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a bedziesz utrzymywac z nami kontakt na Mazurach? czy przepadniesz jak amen w wode? to sie chyba mowilo jak amen w pacierzu znajdzie jaks kawiarenke internetowa i napisze nie rycz na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 amen w pacierzu o rany, R pijesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 amen w pacierzu o rany, R pijesz cos? nie pijam w czwartki , jestem trzezwa jak ...oj nie powiem , jak co jutro o amenach pogadamy ja wczoraj tez siedzialam do mojej 3 am czlek sie ku starosci posuwa i spanie nie idzie Ty wiesz co , ja kiedys prawie caly tydzien nie spalam , taka bylam zakochana , zreszta do tej pory zachody i wschody sie ogladalo widzialam jak pekaja paki kasztanowca , oj czlowiek mial fantazje he , to byly czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 amen w pacierzu o rany, R pijesz cos? jutro nasz rozczochraniec stawia , ma urodziny przeciez ciekawe czy aby nie oczy w slup kocie szykuj sie do Ciebie mowie , Ty patelnia przetrzepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 cos mnie wylogowalo, chyba jest jakis limit dozwolonych wyrazow, lub natezenia zdrady, albo podniecenia, bo ja wiem jak przekroczysz limit to cie wywalaja cenzura jakas czy co? chcialoby sieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 przeciez kolega ponury juz wyjasnial agniesiu , czytaj dziecko ze zrozumieniem no tak jescze tylko limitow na zdrady by brakowalo , chociaz popisac chyba mozna , no nie? supertramp mam w sluchaweczkach cudownosci , rarytasy i frykasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paprotka na paluszki a chcesz mieć erekcję ? oj Paprotka, doustnie chcesz? taka duza dziewczynka i nie wie co z nimi zrobic? dziekuję za zrozumienie tematu - bawilismy się lekarza - latarka była potrzebna ( tzw. czołówka) a tak nie a propos - mam kolegę - kolekcjonera doświadczeń ( chyba tylko na żyrandolu jeszcze nie wisiał ... ), nażarł się kiedyś niebieskiego szczęścia , tylko zapomniał zabezpieczyć odpowiednią ilość materiału doświadczalengo - jedna zwiała po 6 godzinach, druga chciała wzywać pogotowie, bo mu pikawka zaczęła źle robić, pozostały czas wykorzystał na kontemplację swojej gotowośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paprotka a skąd Ty znasz tak dokładnie te szczeg. ?? cooo? kontemplację swojej gotowośći !!! wow no tłumacz tłumacz ....bo ja młotkowy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a Ty zakupy juz zrobiles ? trutu tutu -piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paprotka a skąd Ty znasz tak dokładnie te szczeg. ?? cooo? phi !!! się na bieżąco jest z TBI* kontemplację swojej gotowośći !!! wow no tłumacz tłumacz ....bo ja młotkowy jestem a tak, tak - domyslam się że masz z tym problem - co dawno nie widziałeś ?... no wiesz...jak by Ci tu tak zobrazować ... widziałeś kiedyś lufę Pancernika Patiomkina ??? no albo chociaż Rudego 102 ( stoi w Poznaniu atrapa ) gotową do strzału ... no to tak chyba mniej więcej * Towarzyski Biuletyn Informacyjny Ps. to kto dziś mi dotrzymuje kroku... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witaj Paprotko,nie wiem czy dotrzymam Tobie kroku,ale jestem panowie będą komtemplować swoją gotowość lub jej brak,to może my też wyskoczymy na jedną małą Vameę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to może my też wyskoczymy na jedną małą Vameę? a co to ?? do jedzenia coś ?, bo głodna jestem jak jasny pii piiii obiad czterodniawowy dzis trzasnęłam - wszystko wymiecione, na kolację już weny nie stało... jeść !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a teraz z raportu Vamei Życie seksualne Polek w XXI wieku: Ponad połowa Polek przynajmniej raz w życiu miała sen erotyczny. Najczęstszym obiektem tego typu snów są aktualni partnerzy (60%) Polka ma na ogół jednego partnera seksualnego w życiu (41%), jest on jej małżonkiem lub stałym partnerem (43%). Zdecydowana większość mężatek (86%) nie ma kontaktów pozamałżeńskich, a ich związek oparty jest na wzajemności. Polki są optymistkami, co do przyszłości ich związków – większość (61%) wierzy, że z partnerem będzie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Vamea - to klucz do kobiecej rozkoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 puk, puk, to nieśmiało ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a co nabroiło się, że tak nieśmiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ja, nie, ale nie było mnie dwa dni a tutaj kostki lodu, wibratory i takie tam nie wiem czy ja też się załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts