Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Vamea - to klucz do kobiecej rozkoszy

mało na bieżąco jestem :-? - zatrzyałam się na odkryciu przez Cosmo punktu H :roll:

1950 - ja mam pytanie : ile mi potrzeba cukru na 10 słoiczków po Pudliszkach ( przecier pom. ) konfitur czereśniowych - nie wiem, nie umiem obliczyc :cry: - mam wydrylowany umysł sprawami wyższej wagi niz wibrator, kostki lodu bla bla - zbliżam się do o...kurzenia całkowitego..ko ko ...

Ponad połowa Polek przynajmniej raz w życiu miała sen erotyczny. Najczęstszym obiektem tego typu snów są aktualni partnerzy (60%)

blaga z tą aktualnoscią :lol: - o jeny... a to twarz się liczy :roll: :lol:

Polka ma na ogół jednego partnera seksualnego w życiu (41%), jest on jej małżonkiem lub stałym partnerem (43%). Zdecydowana większość mężatek (86%) nie ma kontaktów pozamałżeńskich, a ich związek oparty jest na wzajemności. Polki są optymistkami, co do przyszłości ich związków – większość (61%) wierzy, że z partnerem będzie zawsze.

tia.... a starsze koleznaki mówili żeby przekroczyć tę magiczną 10 :-?

po top ten :lol: (po)życie wygląda zupełnie inaczej - belive me 8)

ta statystyka jakos malo dla mnie realna jest

Zdecydowana większość mężatek (86%) nie ma kontaktów pozamałżeńskich

z mojej statystyki wyglada zupelnie inny obraz - to 14% nigdy takich kontaktow nie mialo - ktos sie kropnal w obliczeniach ;)

Wszak od dawien dawna wiadomo ze najlepsza kochanka jest mezatka (jak i zonaty :) )

z tym orgazmem to jest tak jak onegdaj pisałem co usłyszałem w Polsacie, to nie menszczyźni są za to odpowiedzialni

nie menszczyźni??? :wink:

rozumiem, Solorza & Co - kto by tam odpowiedzialność za "to" przyjąć chciał... :lol:

dzieki 1950, już drugi raz mnie tymi dziewczynami niezdatnymi do orgazmu ubawiłeś

pzdr :D

...snilo mi sie ze jezdzilem Paprotce po dekolcie kostka lodu , potem ją delikatnie rozebralem i zanioslem do lozka , no i

qrna sie obudzilem :evil:

czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ?

Czesc.

Selimm

mam dla Ciebie zle wiadomosci.

poniewaz moral taki,ze do niczego nie dojdzie.

ponizej uprzejmie donosze dlaczego.

mianowicie kolezanka paprotka wiadomo,ze jest niezamezna.

i jako taka,wianuszek dziewiczy nosi.

no to jak wezmiesz ja na rece w celu doniesienia do lozka,to wianuszkiem zawadzi o gorna czesc oscieznicy.

no i ta blada.czyli ze do konsumpcji nie dojdzie.

paproci ja nie wiem, bo generalnie nie używam cukru i różnych takich tam przetworów a moja lepsza połowa już śpi i nie mam się kogo spytać

i widzisz, widzisz, jakmi się , ekhem te , no... myla ?? - toś Ty nie technolog żywności ?

rrimi - zalałaś się już ??? - niepokoję się o Ciebie :-? - ta regularnosć żle wróży, oj, żle ...