Rytunia 01.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a teraz dobra wiadomość dla panów: Polki rzadko udają orgazm (32% nigdy). 1950 - dwa dni nieobecności to poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 z tym orgazmem to jest tak jak onegdaj pisałem co usłyszałem w Polsacie, to nie menszczyźni są za to odpowiedzialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Vamea - to klucz do kobiecej rozkoszy mało na bieżąco jestem - zatrzyałam się na odkryciu przez Cosmo punktu H 1950 - ja mam pytanie : ile mi potrzeba cukru na 10 słoiczków po Pudliszkach ( przecier pom. ) konfitur czereśniowych - nie wiem, nie umiem obliczyc - mam wydrylowany umysł sprawami wyższej wagi niz wibrator, kostki lodu bla bla - zbliżam się do o...kurzenia całkowitego..ko ko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 czesc wszystkim , zaraz wroce tylko se poleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paproci ja nie wiem, bo generalnie nie używam cukru i różnych takich tam przetworów a moja lepsza połowa już śpi i nie mam się kogo spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 rrmi z pewną dozą nieśmiałości, chciałem spytać, czy nie za często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ponad połowa Polek przynajmniej raz w życiu miała sen erotyczny. Najczęstszym obiektem tego typu snów są aktualni partnerzy (60%) blaga z tą aktualnoscią - o jeny... a to twarz się liczy Polka ma na ogół jednego partnera seksualnego w życiu (41%), jest on jej małżonkiem lub stałym partnerem (43%). Zdecydowana większość mężatek (86%) nie ma kontaktów pozamałżeńskich, a ich związek oparty jest na wzajemności. Polki są optymistkami, co do przyszłości ich związków – większość (61%) wierzy, że z partnerem będzie zawsze. tia.... a starsze koleznaki mówili żeby przekroczyć tę magiczną 10 po top ten (po)życie wygląda zupełnie inaczej - belive me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale jeden sen erotyczny na całe życiew dodatku w roli głównej własny chłop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to źle? a nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 cieszy mnie to, witamy nową twarz. nie czytałem ostatniego Przekroju, ale tam też chyba coś piszą na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ta nowa twarz to się chyba wykasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ta statystyka jakos malo dla mnie realna jest Zdecydowana większość mężatek (86%) nie ma kontaktów pozamałżeńskich z mojej statystyki wyglada zupelnie inny obraz - to 14% nigdy takich kontaktow nie mialo - ktos sie kropnal w obliczeniach Wszak od dawien dawna wiadomo ze najlepsza kochanka jest mezatka (jak i zonaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 01.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 z tym orgazmem to jest tak jak onegdaj pisałem co usłyszałem w Polsacie, to nie menszczyźni są za to odpowiedzialni nie menszczyźni??? rozumiem, Solorza & Co - kto by tam odpowiedzialność za "to" przyjąć chciał... dzieki 1950, już drugi raz mnie tymi dziewczynami niezdatnymi do orgazmu ubawiłeś pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ...snilo mi sie ze jezdzilem Paprotce po dekolcie kostka lodu , potem ją delikatnie rozebralem i zanioslem do lozka , no i qrna sie obudzilem czy ktos mi powie jaki z tego moral hę ? Czesc. Selimm mam dla Ciebie zle wiadomosci. poniewaz moral taki,ze do niczego nie dojdzie. ponizej uprzejmie donosze dlaczego. mianowicie kolezanka paprotka wiadomo,ze jest niezamezna. i jako taka,wianuszek dziewiczy nosi. no to jak wezmiesz ja na rece w celu doniesienia do lozka,to wianuszkiem zawadzi o gorna czesc oscieznicy. no i ta blada.czyli ze do konsumpcji nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rytuniu ja się tylko pytam, przecież temat jest inny, a marzenia senne świadczą o braku czegoś, czy nie?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paproci ja nie wiem, bo generalnie nie używam cukru i różnych takich tam przetworów a moja lepsza połowa już śpi i nie mam się kogo spytać i widzisz, widzisz, jakmi się , ekhem te , no... myla ?? - toś Ty nie technolog żywności ? rrimi - zalałaś się już ??? - niepokoję się o Ciebie - ta regularnosć żle wróży, oj, żle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ta nowa twarz to chyba smutna lidka? z tym, że ja widziałem tylko smu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paprotko to rzeczywiście coś Ci się pomyliło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a marzenia senne świadczą o braku czegoś, czy nie?.... może u chłopaków u dziewczynek to może mieć związek z pracą przysadki mózgowej stąd też rozumiem, dlaczego będąc brzemienną cierpiałam na tę przypadłośc night by night Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts