rrmi 01.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 stawiam kolejke , co kto chce paproc jak tam , nie widac Cie za bardzo uschlas??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rytuniu ja się tylko pytam, przecież temat jest inny, a marzenia senne świadczą o braku czegoś, czy nie?.... jak dla mnie nie świadczą o brakach, bo wtedy najwięcej snów erotycznych miałyby zakonnnice ciekawe czy ktoś prowadził takie badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 e no, ta przypadłość chyba nie jest taka przykra? a tak swoja drogą, zastanawiam się skąd Lucek wydedukował że Ty jesteś niezamężna, serwując nieuczesanemu kotowi wykład o Twoim wianku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paprotka,tyle cukru ile ważyły czereśnieno i sok z cytryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 z mojej statystyki wyglada zupelnie inny obraz - to 14% nigdy takich kontaktow nie mialo - ktos sie kropnal w obliczeniach stary, to jest statystyka oficjalna - sam mówiłeś, że nawet pod karabinem trza mowić , że w bierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 rrmi jak tak dalej pójdzie to ty będziesz NAŁÓG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to ja dołączam do Rrmi dzieci zdrowe - mąż choryurlop nadal stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rytuniu, Ty też?, to może zmienimy temat na "o krok od nałogu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 z mojej statystyki wyglada zupelnie inny obraz - to 14% nigdy takich kontaktow nie mialo - ktos sie kropnal w obliczeniach stary, to jest statystyka oficjalna - sam mówiłeś, że nawet pod karabinem trza mowić , że w bierki i tak trzymac - nawet jakby na pal wbijali .....o sorki pasy darli - tak chyba bedzie lepszy wydzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jareko może nie większy, ale głośniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 e no, ta przypadłość chyba nie jest taka przykra? ależ zupełnie naprzeciwnie - przypadłość dalece przyjemna, lecz skutkująca obniżonym zainteresowaniem wygłupów w realu, że się tak wyrażę matka natura zadbała o to, żeby było i fajnie, i bezpiecznie i komfortowo - bez udziału woli i świadomości kresli takie figury retoryczne, że ach , zakończone niezwykłym bogactem doznań i intesywnością a tak swoja drogą, zastanawiam się skąd Lucek wydedukował że Ty jesteś niezamężna, serwując nieuczesanemu kotowi wykład o Twoim wianku? widocznie ma jakies imaginacje na mój temat co że niezamężna, co ?? to nie znaczy, że nie w okowach a wianek był już oplakany i opity parę stron temu Rytunia - znaczy 1 : 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 oj tego nie bylbym taki pewny - czasem wbijanie na pal glosnosc taka daje ze ......echhh...przypomina mi sie zfotografowana kartka jaka zastali jacys tammieszkancy bloku na swoich drzwiach. Tresc byla mniej wiecej taka: " uprasza sie o ciche zachowywanie sie w trakcie uprawiania milosci - zwlaszcza pania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 tacy sąsiedzi to mogą być niezłą inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jareko najgorsze są hotele ze ściankami karton- gips - kiedys o mało kopulantka głową nie wpadła do naszego - bidula, fryz się mocno poszrpał, ale za to rano : amnezja z okazji 70 strony - dołączam do dołow i tych... kurde.. paczesniaków i ide po jakieś piwo albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 eeeetam .... od razu najgorsze Taka rytmika jakze usypiajaco dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 że jak?, uspokajająco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 buziale dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale Ci wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jareko że jak ?? - ty tu goły leżysz, a tu głowka potargana bez ścianę ci wpada : dzień dobry, zastałem jolkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts