Gość 1950 01.07.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a gdzie jest joolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paprotka - nie tak łatwo do dołów dołączyć, tu sam alkohol nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 masz rację Rytuniu, do dołów to trzeba jeszcze palić, dodałby nieuczesany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 zapalmy wiec po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no nie jesteś niepoprawna , nie dość że pije to jeszcze pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 zapalmy wiec po jednym popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jareko że jak ?? - ty tu goły leżysz, a tu głowka potargana bez ścianę ci wpada : dzień dobry, zastałem jolkę ??? o takim ekstremum nie mowie Pamietam bedac mlodym jak pod namiotem sie czesto wakacje spedzalo na jednym z biwakow noce nieprzespane - ale to chyba jakas choroba sasiadow byla - przez tygodzien ani razu sasiadki nie widzialem tylko slyszalem a jej chlop wychodzil co jakis czas z namiotu na zakupy a caly czas... ech... ach... ojejku.... jeszcze... jeszcze.... szybciej.... echh.... juuuuzzzzz..... ojjjjjjj......... i tym podobne odglosy. Ale kobitka miala kondycje No on tez nie ulomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no nie jesteś niepoprawna , nie dość że pije to jeszcze pali bilans nalogow musi byc staly - nie pamietasz takiej fajnej komedii produkcji szwedzkiej - "Czlowiek ktory przestal palic" Jesli widziales to wiesz czym rzucenie palenia grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 w kategorii opowiadań to bezkonkurencyjna jest agniesia - nic to : spróbuje letnia noc, okna roztwarte, 2 nad ranem - słuchać yhy yhy yhy yh - tępe... pardon ... in- out, in - out... po kwadransie głos lekko zniecierpliwiony : nieee, no wyżej, nieee, no nie tutaj, nie ( w głosie załamka) no ile razy mam ci mówić ... znów in- out, in- out , kwadrasns jakiś .. i znów : nie no przestań, nie tutaj... i tak przez godzinę byłam już w kapciach, żeby pojśc na górę i włozyć chłopakowi w odpowiednie miejsce kiedy się rozległo : no prawieeee, no prawieeee ... no jeszcze ... eeee.....no kur** znowu ( totalna załamka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 swoja ddoga paprotka skad wiesz ze sypiam na golasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paprotka - kazdy kiedys sie uczyl ale faktycznie - zalamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ja dzisiaj cały czas się dziwię jareko w środku łóżka masz środek antykoncepcyjny do którego się przytulasz..... nago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 swoja ddoga paprotka skad wiesz ze sypiam na golasa? to nawt ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 1950, Ty też masz coś na środku łóżkai to jest żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no nie, rence opadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nie bede ukrywal ze tak i sadze ze nie ma w tym nic zlego. Moja polowka takze nago spi i oboje doszlismy do wniosku ze nagosc nie jest szkodliwa dla psyche maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 poniekąd racja,ja sam jak moje bąble były małe i bardzo ciekawe, wprowadziłem je do łazienki jak kąpała sie moja lepsza połowa bo podglądały,pooglądały mamusię w wanie i skończyło się niezdrowe zainteresowanie.dla niewtajemniczonych teraz ich zainteresowania są zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no nie, rence opadajom jesli tylko rece to jeszcze nie jest tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 oooo jareko - przypomniałeś mi moje młode czasy pamiętam kiedys jakis spływ zaliczaliśmy piekną rzeką , no i wieczorami w namiocie - wiadomo ale ale !!! było z nami też dwóch takich panów moooocno w sile wieku ( tak pod 60 chyba ) i najczęściej sąsiadowali z nami - no nie mogłam sie skupić, bo podsłuchiwałam ichnich opowieści np. ... bla bla cos tam cos tam...a to wiesz, stary, ja mam kochankę ... no fajnie jest - taa? i co ?? dobra jest ?? - no!! - rzecze ten stareńki - Ty wiesz, że ja sobie przy niej tak na golasa po domu chodzę !!! - no co ty pier****!!! całkowicie ???!! - no ! ona lubi jak mi się dynda ... and more, and more... - byli fajni, mówię Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts