Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jareko że jak ?? - ty tu goły leżysz, a tu głowka potargana bez ścianę ci wpada : dzień dobry, zastałem jolkę ???

o takim ekstremum nie mowie :)

Pamietam bedac mlodym ;) jak pod namiotem sie czesto wakacje spedzalo na jednym z biwakow noce nieprzespane - ale to chyba jakas choroba sasiadow byla - przez tygodzien ani razu sasiadki nie widzialem tylko slyszalem a jej chlop wychodzil co jakis czas z namiotu na zakupy a caly czas... ech... ach... ojejku.... jeszcze... jeszcze.... szybciej.... echh.... juuuuzzzzz..... ojjjjjjj......... i tym podobne odglosy. Ale kobitka miala kondycje ;) No on tez nie ulomek ;)

w kategorii opowiadań to bezkonkurencyjna jest agniesia - nic to : spróbuje :)

letnia noc, okna roztwarte, 2 nad ranem - słuchać yhy yhy yhy yh - tępe... pardon ... in- out, in - out... po kwadransie głos lekko zniecierpliwiony : nieee, no wyżej, nieee, no nie tutaj, nie ( w głosie załamka) no ile razy mam ci mówić ... znów in- out, in- out , kwadrasns jakiś .. i znów : nie no przestań, nie tutaj... i tak przez godzinę :roll:

byłam już w kapciach, żeby pojśc na górę i włozyć chłopakowi w odpowiednie miejsce :evil: kiedy się rozległo : no prawieeee, no prawieeee ... no jeszcze ... eeee.....no kur** znowu ( totalna załamka )

Gość 1950

poniekąd racja,

ja sam jak moje bąble były małe i bardzo ciekawe, wprowadziłem je do łazienki jak kąpała sie moja lepsza połowa bo podglądały,

pooglądały mamusię w wanie i skończyło się niezdrowe zainteresowanie.

dla niewtajemniczonych teraz ich zainteresowania są zdrowe

oooo jareko - przypomniałeś mi moje młode czasy :lol:

pamiętam kiedys jakis spływ zaliczaliśmy piekną rzeką , no i wieczorami w namiocie - wiadomo :) ale ale !!! było z nami też dwóch takich panów moooocno w sile wieku ( tak pod 60 chyba ) i najczęściej sąsiadowali z nami :o - no nie mogłam sie skupić, bo podsłuchiwałam ichnich opowieści

np. ... bla bla cos tam cos tam...a to wiesz, stary, ja mam kochankę ... no fajnie jest

- taa? i co ?? dobra jest ??

- no!! - rzecze ten stareńki - Ty wiesz, że ja sobie przy niej tak na golasa po domu chodzę !!!

- no co ty pier****!!! całkowicie ???!!

- no ! ona lubi jak mi się dynda ...

and more, and more... - byli fajni, mówię Wam :)