Gość 1950 01.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witaj serce i powiedz mi agniesiu, NA CO MI WIBRATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 lubi jak sie dynda? ja preferuje inne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no przeciez sam chciales i teraz pytasz? ja bym pokazala na co, tak na pismie to mozemy sie nie zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ...drugie moge pozyczyc ... tego tak jak i szczoteczki do zebow sie nie pozycza. Zwlaszcza ze czesto wlasne imie ma A prop pos - jak nazwalas swojego malego, wibrujacego przyjaciela? U nasz czasem Kubus zagosci pod kolderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 dynda, bo dyndadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 jak mi sie dynda , Ty dobra jestes paproc co tam na rzeczy nie nadazam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to się decydujcie co ma być? wibrator czy dyndadło tak trudno dogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 koleznaka dostała w prezencie ekstraordynaryjny wibr i zachwala jego zalety... ach i ach.. po czym wypala swobodnie : jak chcesz, to Ci pożyczę ! ... wszystko fajnie, żeby tylko jeszcze mówił : kocham cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .... ja preferuje inne widoki Jakie, jakie, JAKIE? no powiedz nam JAKIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 są takie modele, które mówią I love you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to się decydujcie co ma być? wibrator czy dyndadło tak trudno dogodzić jedno i drugie i jeszcze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .. wszystko fajnie, żeby tylko jeszcze mówił : kocham cię A po co? Malo to klopotow na codzien czlowiek ma? Echhh....te kobitki i te slowka ktorych tak spragnione sa - a to w wiekszosci tylko slowa do celu jakze innego prowadzace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a propos porannych historyjek, jestem na wakacjach ze znajomymi, wstajemy raniutko po bulki - (osrodek ale prowiant trzeba bylo sobie samemu zalatwic i zawsze braklo pieczywa) patrze co to za zbiegowisko pod jednym z budynkow, panowie robotnicy stoja i sluchaja, stoja z powaznymi minami, napiete twarze do granic wytrzymalosci bruzdy na czolach, skupienie ogromne, zyly na skroniach wyszly, podeszlam zobaczyc co sie stalo, moze wiadomosci podsluchuja czy co podchodze, ale nic nie slychac, za chwile ''mam!!!, mam!!!'' wola kobieta, panowie szczesliwi odetchneli z ulga, pytam o co chodzilo? jeden uczynny murarz mowi: ''bo ta pani ma meza w budynku obok, a ten pan ma zone 2 domki dalej, i oni sie spotkali zeby troszke sie pomietolic, ale oni wie pani, uzywali prezerwatyw, no rozumie pani, srodek niezbyt odpowiedni, bo wie pani, ta gumka pekla i jej zostala w srodku, i ten pan nie siega w srodku i ta pani pol godziny szukala tej gumki, na szczescie znalazla'' i na koniec jeszcze dodal: '' taka przygoda moze sie zdarzyc kazdemu, niech pani uwaza, durex, tylko durex'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kubuś... jakie słodkie Stefan ( ....taki bawidamek ), King Kong, Perłowy Szatan, Fafik ( Fafik - nutella !! ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .... ja preferuje inne widoki Jakie, jakie, JAKIE? no powiedz nam JAKIE????? Paprotka wspaniale opisala lufe 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kubuś... jakie słodkie Stefan ( ....taki bawidamek ), King Kong, Perłowy Szatan, Fafik ( Fafik - nutella !! ) .... nutella jest niezla , ale w innej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paprotka - to ty caly arsenal jak widze - od lad mlodzienczych lufa Rudego 102 po Fafika? Tego z ostatniej strony Przekroju? Taki maly, czarny, na czterech lapkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ...nutella jest niezla , ale w innej konfiguracji Jakiej ze znow zapytam? Gdyz te co jak sadze masz na mysli bardziej sprawdza sie czekoladka - wolniej sie roztapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nowy wątek się nam znowu szykujemoże w dziale Sondażeforumowiczu, jakie imię nosi Twój wibrator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts