Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

O rany :) ale wymagania macie - od razu Szekspirem ma byc w piekne slowka i na dodatek rymem pisal?

To byl chwila, cisnienie wzroslo tu i owdzie a teraz tylko znac o sobie daje ze zyje i hmmm..... mysli (w to bym po czesci watpis wszak facet z niego i "mysli inaczej" :lol: )

Wyrozumialosci dla jak widzac nie zaprawionego w bojach podbojow smsowych - ale widze ze tutaj rysuje sie gronoe specjalistow w tej dziedzinie ;)

Uller - no coz, tak mamy w genach - i samiczki i samczyki :) Reszta to hamulce przez innych na nas zalozone ;)

Obroncom mojej osoby slicznie dziekuje. Na szczescie temperatura wymiany pogladow wygasa i mozna spokojnie bez wycieczek osobistych rozmawiac - a ze mowie rzeczy niepopularne jak widzac i moze zbyt szczerze na swoim wlasnym przykladzie - hmmmm...... no coz - takie jestem

Swoja droga ciekawsza bylaby polemika w temacie "Co przyniosla nam zdrada?" ewentualnie "dlaczego nie oparlam/lem sie popedowi"

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uch, chłopaki :lol: , no niech Hiszpan chociaż ściaga z Barrego :lol:

(My first, my last, my everything And the answer to all my dreams.

You're my sun, my moon, my guiding star My kind of wonderful, that's what you are

I know there's only, only one like you.

You're like a first morning dew on a brand new day.

I see so many way that I can love you,

Till the day I die.

You're my reality, yet I'm lost in a dream.)

albo choć dyszy tak jak White :D

no co wy, no co ? zapomnięli ???? :lol: :lol:

ja rozumiem, że Mister to raczej body language, no ale!

jak on daje :oops: tak, jak sprzedaje :-? :o :lol: :lol: :lol: :lol:

donna, no weź miej jaja :wink: i sie zdecyduj czego Ci potrzeba : takiego dowartościowania , flirciku, dreszczyku, romansiku, bzyku - bzyku... :o

a udomowiony co, skapciały ???

na solarium niech idzie, a bo co :roll:

:lol:

oj, Smartcat, zaraz pęknę

no właśnie problem w tym, że to nasz nieudaczny Hiszpan wyglada na czytelnika Harleqinów...

albo w tym, ze uznał Donnę za ich czytelniczkę

no i teraz mamy taką sytuacje, ze można co najwyżej rozważać co jest u kandydata do pierwszej zdrady gorsze - lekceważenie naszej inteligencji czy też brak jego własnej...

A może on romantyk, albo może praktyk? :lol:

tak, może praktyk...

to smutne zadowalać się byle czym

zdradzaj Donno - ale mówię Ci nie z nim

*marta* - ta poczytac by kazdy chcial tylko kto pierwszy watek zalozy?

Powiem inaczej i chyba zgodnie z prawda - nudzimy sie w pracy :) i tyle ;)

smutna lidka - dlaczego od razu praktyka smutek wywoluje? To teoretycznie gwarancja hnmmm....co tu powiedziec?.......hmmmm....by znow po lbie nie dostac. Ale co mi tam - leb juz prawie lysy i wiekowy ;). Wiec smialo - moze to gwarancja wielokrotnych orgazmow?

Tylko od razu tutaj przestroga - jesli nasz Hiszpan okaze sie zbyt dobry w te "klocki" od slubnego hmmmm...... donna - wtedy tylko wspolczuc wypada gdyz poznasz cos czego nie zaznalas a to moze zburzyc chyba bardziej twe zycie niz sam fakt zdrady

1950 - bo temat "chodliwy" ;)

A o czym tu rozmawiac jak czlek chwile sie nudzi?

Wiadomo - faceci......oj wiadomo - wszk juz ktos powiedzial ze mamy az dwa miejsca gdzie nasz mozg sie umiejscowi - szkoda tylko ze jak dziala jeden to kosztem drugiego i na odwyrtke ;)

A nasze kobitki? Owoc zakazany (czy aby na pewno zakazany ;) ) tez rumience na twarzy i zainteresowanie wieksze wzbudza niz fatalaszki

Tylko od razu tutaj przestroga - jesli nasz Hiszpan okaze sie zbyt dobry w te "klocki" od slubnego hmmmm...... donna - wtedy tylko wspolczuc wypada gdyz poznasz cos czego nie zaznalas a to moze zburzyc chyba bardziej twe zycie niz sam fakt zdrady

no i widzisz, jareko, widzisz- od poczatku to mówię : ze skapciałego Hiszpana zrobić :lol: , obalic, zedrzeć.... etc.

i tak, niechcacy, jareko ( sic!) dostarczasz argumentów pro :wink: contra :lol:

Obywatelu ponury63, jeszcze nie miałem okazji tego powiedzieć na głos, ale od dawna po cichu uważam, że Sokrates przy Tobie to był cienki Bolek :D .

A Ty, smutna lidko, się nie zagalopowowywuj.

Zdradzaj...

- na serio byś to doradziła donnie?

...do (...) zdrady należy sobie wybrać kogoś, kto spełnia podstawowe standardy...

A mi się zdaje, że najpierw do ślubu należy sobie wybrać kogoś, kto spełnia na tyle wysokie standardy, żeby potem tych standardów nie szukać gdzie indziej! (i przy okazji przypominam: w tym szukaniu nie chodzi tylko o to, aby znaleźć odpowiednią osobę, ale aby i samemu stawać się odpowiednią osobą)

paprotka nie tylko przeciw ale takze za ;)

Bo zyc i nie zaznac czegos wiecej? Nie wspiac sie na wyzyny? A pozniej zalowac? ;) Bez sensu ;)

Zobacz - mezczyzni odwiedzajac burdele i juz sie hmmmm..... itd.....korzystja z dwu uciech ktorych najczesciej w domu nie zaznaja - oralik i analik.

Jest cos w nas z poszukiwaczy nowego - gdyby tak nie bylo to trojkaciki, pani z pania czy pan z panem, lub inne gang bangi czy grupy nie cieszylyby sie takiem zainteresowaniem. Nasza psychoka w sprawach seksu jest nieprzewidywalna - iskra i traaaach poznajemy nowe ;). Nawet chorobska wszelakie nie sa hamulcem (choc tu uwazam ze nawet w chwili najwiekszego podniecenia o tym pamietac trzeba)

.... Ty, smutna lidko, się nie zagalopowowywuj.

Zdradzaj...

- na serio byś to doradziła donnie?...

a jesil nawet tak by powiedziala to co?

Od samego poczatku staram sie na jedno zwrocic uwage - nie kazdy musi miec taki poglad na zycie jak np. Ty. I wydaje mi sie ze odrobina szacunku w innym pojmowaniu swiata chyba sie nalezy - no nie? ;)

Obywatelu ponury63, jeszcze nie miałem okazji tego powiedzieć na głos, ale od dawna po cichu uważam, że Sokrates przy Tobie to był cienki Bolek :D .

A Ty, smutna lidko, się nie zagalopowowywuj.

Zdradzaj...

tak Trachu ja zawsze piszę to co chcę

nie zdarza mi się zagalopować

kontorola nad słowem jest wpisana w mój zawód i nie mam z nią problemów

skoro taki wpis widniej na Forum to znaczy, że właśnie to Donnie radzę

nie jestem przeciwniczką zdrady

jestem przeciwniczką chodzenia na łatwiznę i zadowalania się byle czym

a zatem mówię Ci Donno ponownie, rozejrzyj się wokół i znajdź sobie kogos bysrzejszego, a następnie zmuś go do odrobiny wysiłku zanim pójdziesz z nim do łóżka