Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

agniesia :lol: :lol:

rrimi :lol: - ja tam nie wiem, zawsze miałam suki w domu :lol:

jareko - coś w tym jest :) - plotkuję sobie ostatnio z dawno nie widzianą koleznaką i jakaż konkluzja :) : wolny cyt. : no wiesz, on z Hong- Kongu na pół weekendu do mnie, do Londynu przyleci, wszystko Tobie naobiecuje, a inny 60 razy powie jaka jesteś świetna, żonę rzuci etc. etc. ...... jak tylko ma w perspektywnie ciamciaramciam z Tobą :o

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... on z Hong- Kongu na pół weekendu do mnie, do Londynu przyleci, wszystko Tobie naobiecuje, a inny 60 razy powie jaka jesteś świetna, żonę rzuci etc. etc. ...... jak tylko ma w perspektywnie ciamciaramciam z Tobą :o

bo wasza konstrukcja jest jakas dziwna - ktos chyba przy skladaniu cos namieszal ;)

Bo jak sie powie ze tylko ciamciaramciam ma sie na mysli to albo po pysku sie dostanie albo jeszcze cos gorszego (np. od razu do zony sie doniesie :( )

.....znowu zgadles :lol: :lol: :lol:

polecam takze winogronko :) smakuje jakos inaczej ;) ale tez rozkosznie :)

ze spożywczaka wszystko prawie się nadaje :o :lol:

gorzej z chemią gospodarczą i ... książkami :wink:

wiedzy nigdy za duzo

a i czystosc zachowac wypada (to o chemi) :roll:

jareko ja nie powiedzialam , ze zle ,tylko , ze chodzi

a to roznica :o

och ( że sie żachnę ) oczywiscie że o TO chodzi :roll:

kwestia finezji w dochodzeniu ( realizowaniu ) celu

no i... jareko chiałbys byc traktowany jako penis bez twarzy :lol: doczepiony do całej mało ciekawej reszty ???

toż wibrator tańszy i mniej kłopotów sprawia - możesz go pierdyknąć przez okno jak ci nie psi :lol:

R i r - to juz wiem jakie upominki Wam zrobić :lol: :lol: