paprotka 01.07.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 agniesia rrimi - ja tam nie wiem, zawsze miałam suki w domu jareko - coś w tym jest - plotkuję sobie ostatnio z dawno nie widzianą koleznaką i jakaż konkluzja : wolny cyt. : no wiesz, on z Hong- Kongu na pół weekendu do mnie, do Londynu przyleci, wszystko Tobie naobiecuje, a inny 60 razy powie jaka jesteś świetna, żonę rzuci etc. etc. ...... jak tylko ma w perspektywnie ciamciaramciam z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .....znowu zgadles polecam takze winogronko smakuje jakos inaczej ale tez rozkosznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 kobiety nie dajcie sie nabrac na winogronka, no chyba ze dokladnie policzycie przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nowy wątek się nam znowu szykuje może w dziale Sondaże forumowiczu, jakie imię nosi Twój wibrator? chłe chłe pierwsze przykazanie po 30 brzmi : musisz mieć wibrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ... on z Hong- Kongu na pół weekendu do mnie, do Londynu przyleci, wszystko Tobie naobiecuje, a inny 60 razy powie jaka jesteś świetna, żonę rzuci etc. etc. ...... jak tylko ma w perspektywnie ciamciaramciam z Tobą bo wasza konstrukcja jest jakas dziwna - ktos chyba przy skladaniu cos namieszal Bo jak sie powie ze tylko ciamciaramciam ma sie na mysli to albo po pysku sie dostanie albo jeszcze cos gorszego (np. od razu do zony sie doniesie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .....znowu zgadles polecam takze winogronko smakuje jakos inaczej ale tez rozkosznie pomyslowy Dobromir? paprotka !! bo facetom tylko o bzykanie chodzi ......................................................przewaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nowy wątek się nam znowu szykuje może w dziale Sondaże forumowiczu, jakie imię nosi Twój wibrator? chłe chłe pierwsze przykazanie po 30 brzmi : musisz mieć wibrator o matko -ja nie mam , powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .....znowu zgadles polecam takze winogronko smakuje jakos inaczej ale tez rozkosznie ze spożywczaka wszystko prawie się nadaje gorzej z chemią gospodarczą i ... książkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no przeciez masz naturalny o napedzie jadrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 paprotka !! bo facetom tylko o bzykanie chodzi ......................................................przewaznie a do czorta co w tym zlego? Pobzykac kazdy moze jeden lepiej drugi gorzej (ze piosenke przez Szczura wykonywana lekko zmienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chłe chłe pierwsze przykazanie po 30 brzmi : musisz mieć wibrator a mi nie dali myślałam, że ktoś mnie obdaruje na 30 - tkę, ale nic z tego poproszę Mikołaja o małego przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nic zlego tylko trzeba pamietac o odpowiednim ubranku, jak z historyjki wyzej wynika tylko garnitury marki Durex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 .....znowu zgadles polecam takze winogronko smakuje jakos inaczej ale tez rozkosznie ze spożywczaka wszystko prawie się nadaje gorzej z chemią gospodarczą i ... książkami wiedzy nigdy za duzo a i czystosc zachowac wypada (to o chemi) jareko ja nie powiedzialam , ze zle ,tylko , ze chodzi a to roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.07.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 bo facetom tylko o bzykanie chodzi ......................................................przewaznie a kobietom nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 rrmi to że nie masz wibratora, oznacza że nie masz jeszcze trzydziestki, i co Ty tutaj małolacie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.07.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rytuniu wynika że kobietom nie chodzi o bzykanie, ale o coś wzniośniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 1950 - dobra ocena :) Malolaty spac a nie demoralizowac sie jak starszyzna gawedzi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Rytuniu wynika że kobietom nie chodzi o bzykanie, ale o coś wzniośniejszego tak - wzniosle bzykanie - czyzby na Giewoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 pardon, jaka ja starszyzna, hę? to ze lokator dwojga imion u mnie mieszka nie oznacza zem starawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 och ( że sie żachnę ) oczywiscie że o TO chodzi kwestia finezji w dochodzeniu ( realizowaniu ) celu no i... jareko chiałbys byc traktowany jako penis bez twarzy doczepiony do całej mało ciekawej reszty ??? toż wibrator tańszy i mniej kłopotów sprawia - możesz go pierdyknąć przez okno jak ci nie psi R i r - to juz wiem jakie upominki Wam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts