Rytunia 02.07.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 to Luc bije kobiety no coś Ty, mnie chciał zapoznać ze swoimi kolegami, którzy trzymają się za skaleczone ręce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 agniesiu, wiesz ja już kiedyś zastanawiałem się czy donna nie jest aktywną uczestniczką forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a Donna pociagnela za sznurki, tfu za jezyki, Donna jest wsrod nas, ja wam mowie... czasem az sie boje pisac nie pisac to ja moge, ale w twarze wam nie spojrze ej Agniesia, myślisz, że po tych wszystkich wspólnie spędzonych nocach akurat na twarze byśmy sobie patrzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.07.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 endrju - jest - mnie takie przeczucia nie mylą nie widze nic w tym złego - ot, madame kamuflażżżżż - dajmy pożyć wszystkim tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 paprotko czyżby Cię już nie kochał? a jeśli kocha a nie lubi bułeczek? nie każdy jest Tomkiem 1950 który lubi ugniatać bułeczki i robi to nocą a nie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 wszystkie posty ma w zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja wiem, ze jest aktywna uczestniczka forum po wczorajszym pytaniu o zmiane tytulu Rytunia, a na bedziemy sobie patrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a jak tam u Ciebie spia?? zdrowi? i to cudowne dziecko. mysle o tym co napisalas śpia, śpią - dali mi pospać póznym popołudniem ( biografia Stinga mnie zmorzyła i obfity obiad ) o czym rrimi myslisz ??? tak se mysle luc chyba czarny jest ja mysle tez , ze donna tu jest patrzec moge w oczy , a co? a ponury sie burzyl ostatnio jak o zmianie mowilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ej Agniesia, myślisz, że po tych wszystkich wspólnie spędzonych nocach akurat na twarze byśmy sobie patrzyli? już to sobie wyobrażam :agniesiu, pozwól to mój fafik... , och!!! twój stefanek jest taki... taki... figlarny - nasi chłopcy bez twarzy spadam do Stinga - dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja wiem, ze jest aktywna uczestniczka forum po wczorajszym pytaniu o zmiane tytulu Rytunia, a na bedziemy sobie patrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 no tak najpierw trzeba sie zapoznac ale czy pardon na orgiach ludzie sie sobie przedstawiaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 tak paproci, donna chyba jest wsród nas, ale w ogóle mi to nie przeszkadza ej Agniesia, myślisz, że po tych wszystkich wspólnie spędzonych nocach akurat na twarze byśmy sobie patrzyli? Rytuniu a dlaczego nie, w twarze też można, chyba nie mamy się czego wstydzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czyli co donna jest wśród nas? może jakieś małe śledztwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a tak w ogóle to spadam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja proponuje maseczki jak w karnawale jaka niespodzianka bylaby po... nie wiadomo kto z kim... rozmawial, bo przeciez glosow swoich nie znamy, ee pardon moi, Tomek zna glos Jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ach i jeszcze jedno NIE JESTEM DONNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a tak w ogóle to spadam dobranoc niech Ci sie donna wysni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 no tak najpierw trzeba sie zapoznac ale czy pardon na orgiach ludzie sie sobie przedstawiaja? wymieniają się wizytówkami, ale ciekawe czy przechodzą na ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 no tak najpierw trzeba sie zapoznac ale czy pardon na orgiach ludzie sie sobie przedstawiaja? wymieniają się wizytówkami, ale ciekawe czy przechodzą na ty? a jakie to ma znaczenie Rytuniu?? czy przechodza na Ty sex szybki to i czasu brak na zapoznania nie to co kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 moze zostawiaja 'wizytowki', ale sie chyba nie wymieniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts