rrmi 02.07.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 moze zostawiaja 'wizytowki', ale sie chyba nie wymieniaja ja nie ma wizytowek to sie i nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja proponuje maseczki jak w karnawale jaka niespodzianka bylaby po... nie wiadomo kto z kim... rozmawial, bo przeciez glosow swoich nie znamy, ee pardon moi, Tomek zna glos Jareko ja myślę że rozpoznalibyśmy się nawet w maseczkach fajnie brzmiałoby np. cześć Tysiącdziewięćsetpięćdziesiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 tak zupelnie jak ten pianista 1900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 moje tez sie glupio wymawia RRMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Rytunia, Ciebie za chinyludowe nie poznam, za malo o sobie napisalas o raju, tak sobie pomyslalam, ze mnie to kazdy pozna, na zaden zlot M nie pojade, chyba splonelabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Rytunia, Ciebie za chinyludowe nie poznam, za malo o sobie napisalas o raju, tak sobie pomyslalam, ze mnie to kazdy pozna, na zaden zlot M nie pojade, chyba splonelabym a ja ? agniesiu jestes debesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 przed Toba to chociaz respekt z wieku by mieli, a ja to tylko pitupitu i buleczki... jutro bede pisac o transporcie morskim, przynajmniej marke sobie poprawie pewnie sie skonczy na seksie na statku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 przed Toba to chociaz respekt z wieku by mieli, a ja to tylko pitupitu i buleczki... jutro bede pisac o transporcie morskim, przynajmniej marke sobie poprawie pewnie sie skonczy na seksie na statku moze i fajnie by bylo na ststku ja odpadam , bo mam choobe morska chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 mnie znajdziesz w kąciku dla palaczy a osobie to sporo napisałam z tym transportem morskim to się jeszcze wstrzymaj markę zaczniemy sobie wyrabiać jak spotkanie będzie tuż tuż a RRmi - drobna, niska, w zielonej kwiecistej sukience i w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja obojetnie w czym, byle walory do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 mnie znajdziesz w kąciku dla palaczy a osobie to sporo napisałam z tym transportem morskim to się jeszcze wstrzymaj markę zaczniemy sobie wyrabiać jak spotkanie będzie tuż tuż a RRmi - drobna, niska, w zielonej kwiecistej sukience i w kapeluszu dziekuje za drobna czy ja sie zalapie? na to spotkanie?? bedzie tam taki stolik dla wyzwolonych zdradzajacych z popielniczka Rytuniu, tak tak chyba nie bedziemy kipowac na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ja obojetnie w czym, byle walory do przodu Ciebie to tylko z paprotka bedzie mozna pomylic , przez te walory ide se pojaram dla selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a Selimm nagusieńki czeka na urodzinowych gości a oni palą i palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Mysle, ze Paprotka jest szczupla, co do wzrostu to jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Agniesia też jest szczupła i niewysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 no i walory Ezdecydowane miejsce 1 w zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 paprotka skoro boksuje to raczej kawal baby jest Rytunia w czerwonej kiecce agniesia w pushupie Luc czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 chyba puszpupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czerwona kiecka wielce prawdopodobnai szpile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 chyba puszpupie ja tego nie powiedzialam , Rytunia nam sie uspala ciekawe jak reszta chlopakow wyglada troche jest towarzystwa na zdjeciach , ale nie wszyscy , chyba jednak lepiej anonimowo jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts