Rytunia 02.07.2005 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 chyba puszpupie a swoją drogą to ciekawe, że do takich rozmiarów robią pushupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.07.2005 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czy już nas zarchiwizowali?chciałabym wiedzieć, bo bardzo nie lubię jak to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 tak, akurat jak wysylalam o 3.06 a doszedl o wiele pozniejwlasnie sprawdzilam, post szedl 6 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 fiufiu, wszyscy spia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 jak spia ja nie spie i Wy nie spicie jest nas trzy zblakane dusze moze pospiewamy moze byc goralu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 tylko we dwie sie ostalysmymusze wstac o 8 i nie wiem czy mam sie klasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 pewnie , ze sie poloz dobranoc , jak zmienisz zdanie to ja i tak bede kiedy egzamin powiedz jeszcze??? i na msze daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 teraz to ja mam egzamin ze stanowczosci czyli poczatek budowy i ustalenia z wykonawcami juz takie rewelacje nt fundamentu slyszalam, ze filozof wysiada w tym temacie zmykam, jasno jest ale moze pospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 macie 5.30 rano , slonce wstaje a wszyscy spia? ludzie jak tak mozna!!!!! zycie ucieka , a swiat taki piekny wstawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ale mnie głowa boli ...to pewnie od tej pogody Paprotka to Ty na karte rowerową ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 agniesiu napisałaś ja obojetnie w czym, byle walory do przodu nie w czym ale bez niczego, z walorami do przodu jakoś tak bardziej interesująca, no może być ewntualnie duży kapelusz i łatwiej rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 kapelusz na biuscie? no to bylabym rozpoznawalna od rana mnie rozesmiales, nalezy sie kawka z wkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Agniesia zadnych wkladek brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.07.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 .....myślisz, że po tych wszystkich wspólnie spędzonych nocach akurat na twarze byśmy sobie patrzyli? ja tam swej facyjaty sie nie wstydze http://www.jar-eko.home.pl/images/zdjecia_i_filmy/ja_2004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ale mnie głowa boli ...to pewnie od tej pogody Paprotka to Ty na karte rowerową ...... pogoda to dobra wymowka , a jak? paprotka pisala kiedys , ze sie uwiazac nie da i ze karta rowerowa jest wystarczy madra z Niej baba , jak sie znudzi to i na swiezszy towar zmieni myslisz selim , ze szanse zwiekszasz? hahahahaha jareko czy to reklama ??? cos w rodzaju facet do wziecia??? przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.07.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 no tak najpierw trzeba sie zapoznac ale czy pardon na orgiach ludzie sie sobie przedstawiaja? sprobuj przedstawiaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.07.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 jaka tam reklama ej....jaki tam przystojniak - fotogeniczny i tyle a facet ze mne zawsze do wzieca - tylko ktora sie odwazy? ;)Grafik jeszcze wolny i miejsce sie znajdzie choc z trudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 jaka tam reklama ej....jaki tam przystojniak - fotogeniczny i tyle a facet ze mne zawsze do wzieca - tylko ktora sie odwazy? ;)Grafik jeszcze wolny i miejsce sie znajdzie choc z trudem tak tylko Ci podgaduje , a Ty juz zaraz w samouwielbienie popadasz!!!! dzis wieczorem na Swieszczowej pod spozywczakiem moze byc? masz wolne? a ja tez wieczorkiem zdjecie wkleje swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Całkiem ciekawa babka musi byc z tej Paprotki ....kartaciara rowerowa a powiadają ze tylko dusza powinna być wolna ...ale zeby Paproć mogła zdradzać to musi miec "wolną miłosc "... glowa jednak dalej mnie boli ....to chyba jednak kac .. Dziadek Ty tu nam nieuczciwą konkurencje siejesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 selim nie narzekaj tylko stan do okazania moze sie okaze , ze sie w Tobie wszystkie zakochamy z Ta wiadoma na czele i co Ty wtedy zrobisz biedulku jeszcze tu dzis wroce , narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts