rrmi 03.07.2005 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dawaj jareko co Ci lezy??o Maryni moze byc?ma byc starsza czy mloda a moze nieletnia?brak?czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 młody albo jesteś chłop, albo sznurki od kaleson słowo jest słowo, chyba że się nie szanujesz ja mysle , ze nawet troki od gaci ps masz zgrabne nogi 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 no przecie wkleilem swoje , tyle tylko ze link wyszedl a nie fota Rutynia ...jak rozumiem to z fajką to bylo specjalnie dla mnie chyba od jutra sie wezne za zwalczanie nalogu to Ty jestes?? kocie? samo przystojniaki , widze qrcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 03.07.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 u nas już wschodzi słońce jest pięknie dzień powitałam, więc idę spać jutro może popływam w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No ładnie ....chyba jakies foty mnie tu omineły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 03.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Selimm po co ci foty - weż sobie na przykład Muratora z poprzedniego miesiąca Na początku - reklama Ulricha - pani z dekoltem i mieczem , potem cała talia roznegliżowanych kobiet, potem jeszcze kąpiel z dużą ilością piany, potem odwieczny problem co jest w tych kropkach (sam sprawdź ) a n końcu jeszcze rozważania co jest najlepszym źródłem ciepła (zdjęcie z panią ubraną jedynie w sweterek z kieliszkiem czerwonego wina, ciepłym dywanikiem na podłodze z kominkiem w tle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 03.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 oj kocie ominęło Cię, nie wiesz co straciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dziendoberek 1950 gdzie Twoj piesek zniknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 tak jak ty - wykasowal sie Chyba jakis protest czy cos takiego za Twoj postepek - pojawiasz sie i od razu znikasz ....beeeeee....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 jareko co Ty tam biadolisz !!! ja powiedzialam , ze pokaze sie Wam, a nie w dziale geby tak na marginesie to wczorajsze oczekiwanie bylo przynajmniej takie jakby sie ktos spodziwal dlugonogiej , blondi o anielskich rysach twarzy hahahahaha oj bym zapomniala , jakby moj Starszy sie w takie gacie(te ze zdjecia) wystoil to nici z czegokolwiek ze smiechu nie dalabym rady moglabym juz tylko jesc herbatniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 taaaa.....gacie sa super - od razu by sie odechcialo jak sadze ale to co powyzej....paluszki lizac.....cisnienie wzrasta...i wiesz.....te samcze sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 w prywatnym moim rankingo to jest numer jeden http://garderoba.pl/zdjecia/duze/885.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 samcze sprawy powiadasz? moze byc tylko samcy troche inaczej nadaja to taka roznica jak pomiedzy zeberkami z grila a gotowanymi w garze swoja droga to ciekawe, na ktory zlot forumowiczow ja sie zalapie ?? a Ty co tak wczoraj uciekles ? mialo byc tak sympatycznie o Maryni , a sie tylko smakiem obeszlo!!! ja szczerze licze dzisiaj na reszte geb naszego watku i gdzie jest agniesia ??? chyba zaczyna z budowa ruszac bedzie strzemiona krecic , ciekawe z czym Jej sie skojarzy wszystkie one sa piekne doskonale zwyklaki moga tylko pomarzyc plastic surgeron is needed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 widzisz - o tej porze jak sie czeka ponad 5 minut na jakis post - oczy same zaczynaja sie kleic - po prostu poszedlem w kimono A ze samiczki nadaja na innych falach.... sa samczyki nastrojeni na taka wlasnie stacje Co do silikonow - no coz - ladnie sie prezentuja ale jednak w dloni hmmm....... wazne ze cala reszta normalnie reaguje....no wiesz.....brodaweczki.....skora..... cialo..... A jakie inne wyjscie maja te panie co u nich z lupa szukac trzeba? Tylko silokonek A co Ty kobieto masz sobie do zarzucenia? Mialem okazje obejrzec Cie w 1,5 Mb i jakis wad ukrytych nie zauwazylem Wiec nie wstydz sie i na stale nam tu zagoscij Rrmi - na serio - dawaj z powrotem tu swoje foto Poprawka - w prywatnym rankingu jednak Kasiorek choc w takim ujeciu jej jeszcze nie widzailem i jak sadze nie ujrze nigdy I mam nadzieje ze nie ma mi za zle ze tak "publicznie" jej uroda sie zachwycam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ja mysle , ze Kasiorek sie rumieni jak Cie czyta nie bierz do glowy marzenia czasem sie spelniaja moze czas zaczac drazyc temat nie wygladasz mi jareko na faceta , ktory sie poddaje uderzaj Kaiorek rzeczywiscie babka z klasa gbyby dziewczynki i chlopcy na tych samych falach ... nudno by bylo na swiecie a tak to Wiesz jeden z winogronkiem drugi z czekoladka (mowie o rzeczy nie o kolorze skory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 oj przecie nie mowie ze na tych samych - tylko na ich odczytywaniu Wiesz kobitki maja to co naszym przeklenstwem jest - te cholerna babska intuicje Sa samczyki ktore bardzi latwo fale odbieraja i ku efektom koncowym staraja sie na tych samych nadwac Poprzedni post z lekka zmodyfikowalem - wroc i przeczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 nie no jareko dzieki za komplementy az sie zawstydzilam , kompleksy swoje robia ja mam potwornie wielkie , powaznie i szczerze to glupio sie czuje kiedy slysze komplementy co do intuicji to mnie moja czasem zaskakuje , raczej czesto , az przeraza czuje wszystko jak przez pergamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rrmi a Ty nie nad oceanem ? skoro nie, to dawaj tą fote ...ja nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Tobie to moge najwyzej ..o dolach spolecznych , tez takie mam a ja Twoje widzala, przystojniaku o ile to Ty, gdzie reszta zdradzaczy????? Ponury over ...zaczynamy za kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 jak to gdzie ..uciekla ..przezornie ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts