Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Linki dosyć ciekawe, a i geby znalazłem jakoweś :p :p

Parę dni temu pisałem "Wirtualne znajomości dzielą się na dwa okresy: do pierwszego zdjęcia i później."

Czas by się na masaże zacząć umawiać..

Swojej geby nie mam w kompie , ale za pare dni...... :roll:

nie odpuscimy :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

..... kobieta

sama ukazala nam sie doslownie na kwadrans i uciekla post zmieniajac :( a wstydzi sie siebie nie wiedziec czemu - wszak to i owo calkiem ciekawie sie prezentuje

zwlaszcza ocean ;) :lol:

Odrobina pomyślunku i rrmi została namierzona - przechadza się plażą zamyślona, w okularkach i kopie muszelki nad brzegiem ołszenu chyba :lol: :lol: :lol:

..... kobieta

sama ukazala nam sie doslownie na kwadrans i uciekla post zmieniajac :( a wstydzi sie siebie nie wiedziec czemu - wszak to i owo calkiem ciekawie sie prezentuje

zwlaszcza ocean ;) :lol:

Odrobina pomyślunku i rrmi została namierzona - przechadza się plażą zamyślona, w okularkach i kopie muszelki nad brzegiem ołszenu chyba :lol: :lol: :lol:

jareko czy to Ty ????

nie wierze

....powaznie

powiedz stry , masz flaszke :lol:

Jedną właśnie kończę ,ale jeszcze ze trzy by sie znalazło :roll: , może i jakiś łyskacz niedopity...

Kiedy przyjeżdzasz???- muszę zacząć remontować brykę :lol:

p.s. a dlaczego to niby ja miałem Ciebie nie obejrzeć co?? Wszyscy widzieli.. :-?

....powaznie

powiedz stry , masz flaszke :lol:

Jedną właśnie kończę ,ale jeszcze ze trzy by sie znalazło :roll: , może i jakiś łyskacz niedopity...

Kiedy przyjeżdzasz???- muszę zacząć remontować brykę :lol:

p.s. a dlaczego to niby ja miałem Ciebie nie obejrzeć co?? Wszyscy widzieli.. :-?

dobra konczymy temat , jest ok

szykuj fure

bedzie git :lol: