rrmi 03.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Linki dosyć ciekawe, a i geby znalazłem jakoweś Parę dni temu pisałem "Wirtualne znajomości dzielą się na dwa okresy: do pierwszego zdjęcia i później." Czas by się na masaże zacząć umawiać.. Swojej geby nie mam w kompie , ale za pare dni...... nie odpuscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ..... kobieta sama ukazala nam sie doslownie na kwadrans i uciekla post zmieniajac a wstydzi sie siebie nie wiedziec czemu - wszak to i owo calkiem ciekawie sie prezentuje zwlaszcza ocean Odrobina pomyślunku i rrmi została namierzona - przechadza się plażą zamyślona, w okularkach i kopie muszelki nad brzegiem ołszenu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ..... kobieta sama ukazala nam sie doslownie na kwadrans i uciekla post zmieniajac a wstydzi sie siebie nie wiedziec czemu - wszak to i owo calkiem ciekawie sie prezentuje zwlaszcza ocean Odrobina pomyślunku i rrmi została namierzona - przechadza się plażą zamyślona, w okularkach i kopie muszelki nad brzegiem ołszenu chyba jareko czy to Ty ???? nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 jareko nie zdradził tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 stary - zeznawaj skad to wiesz bo zaraz na mie wszystko spadnie a ja takich rzeczy nie robietlumacz sie ale to juz !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 jareko nie zdradził tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 tez sie domyslilam, ale trzeba przyznac, ze Rytunia najodwazniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ale ja tylko troche pozwoliłem sobie ruszyć głową już więcej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ale ja tylko troche pozwoliłem sobie ruszyć głową już więcej nie będę tak zy inaczej mam nadzieje , ze sie rozczarowales mozecie mnie uswiadomic , tak juz dla zaspokojenia ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ....powaznie powiedz stry , masz flaszke Jedną właśnie kończę ,ale jeszcze ze trzy by sie znalazło , może i jakiś łyskacz niedopity... Kiedy przyjeżdzasz???- muszę zacząć remontować brykę p.s. a dlaczego to niby ja miałem Ciebie nie obejrzeć co?? Wszyscy widzieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 tez sie domyslilam, ale trzeba przyznac, ze Rytunia najodwazniejsza to nie big sprawa , ja po prostu tak nie lubie i tyle ale to nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 staruszku - w tym watku glowa sie nie rusza Glowa chcesz zdradzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ....powaznie powiedz stry , masz flaszke Jedną właśnie kończę ,ale jeszcze ze trzy by sie znalazło , może i jakiś łyskacz niedopity... Kiedy przyjeżdzasz???- muszę zacząć remontować brykę p.s. a dlaczego to niby ja miałem Ciebie nie obejrzeć co?? Wszyscy widzieli.. dobra konczymy temat , jest ok szykuj fure bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No właśnie- brawo agniesia Jareko się nie popisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 R - poppatrz na moj link Twoj nasuwa sie sam dzieki agniesiu , ja troche tu i tam jestem i nie zajarzylam zrob cos z tym jareko , pliz ja powiedzialam , ze postawie flasze a nie od Ciebie chce , oj stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ...dzieki agniesiu , ja troche tu i tam jestem i nie zajarzylam zrob cos z tym jareko , pliz a co? a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 03.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A wiesz, że napiłbym się jakiejś zamorskiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 R - ale Ciebie tam widac tyle co mnie, na ulicy bym nie poznala hihi, w okularach i bokiem - no naprawde nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts