Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem co powiedziec, naprawdę, załamana jestem :wink: - odebraliscie mi marzenia :cry: - tak się nie robi, buuuu

tylko pęciny Rytuni się zgadzają :D - piękne

dzięki Agniesia

a Selimm to wbrew obiegowej opinii - jest uczesany

i jak grzecznie siedzi

:D

a gdzie Tereska :evil:

idę spać z płaczem :lol: - dobranoc

Gienia to od Eugenii bedzie czy od Genowefy :o

chce ustalic kiedy imieniny, wiesz... :roll:

dobrze , ze te Rytuniowe pecinki rzeczywiscie jak u sarenki , takie piekne ?...nie- takie owlosione(hahahahihihihi)

przepraszam Rytuniu :wink:

to bylo za panorame raclawicka ,ok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i nie o Twoich tylko dowcip

hm..... rozumiem :cry: - pogniewali się ... hmmmm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

juz jak (pardon ) cycków w galopie nie pokaże - to mnie nikt nie przytuli, tak ??? :cry: :cry:

dziekuje Wam, naprawdę dziękuję :evil:

własciwie to chciałam podziekować wszystkim : mamie i tacie - bo bez nich nie byłabym tu na tym padole, chciałam również podziękować Krwawemu Frankowi, który był dla mnie inspiracją w tych trudnych momentach oraz wytwórni smoczków Avent za wsparcie w momentach zwątpienia, a także specialne tanks mojej rodzinie - szczególnie udomowionemu, że kiedy chiciałam go pier*****ć patelnią, zgrabnie się wywijał oraz babci, która patrzy na mnie z góry i nie grzmi tylko jakieś pierdki puszcza, Zdzisiowi z warzywniaka, kobiecie która p o w i e d z i a ł a, że powinnam postarać się b a r d z i e j oraz all :cry: :cry: - o good - I`am tak very happy :cry: :cry: :cry:

paprotka masz jakies problems :o :o :o

juz tak walnelas , ze sie potarzalam chwilke , a to niezdrowe , bo i ja sie w kure zamenilam na chwilke dzisiaj :o

tak mnie stary (moj wlasny dla jasnosci)molestowal , ze musialam strawy nawarzyc

na szczescie pomocny byl i poslusznie kartofle obieral

poza tym wdzieczna bylam ,

sex w ameryce

maz-dawaj matka , sciagaj gacie

zona -a co to dzis sobota?????

:lol:

ale pokaz te cycki , pokaz :roll: :roll: :p

jareko jestes juz PO?????

LEPIEJ CI???? :o :o :o

szit, szit, szit, o matko, o matko, o matko :roll: - no problems :evil: : JA PO PROSTU CHCĘ NA WOLNOŚĆ :cry:

plaża. ja leże. strój kapielowy nie uciska w kroku. po prostu szumi mi morze. bosostopy chłopiec podaje mi niewstrząśnięte, niemieszane, bez oliwki, dwie kostki lodu i cytrynka w normalnej szklance. drugi w tym czasie ugniata mi wszystkie odpowiedzialne ( sic !!) za przyjemność punkty na stopie. jedynym problemem jest powiedzieć mu : mocniej !!!!!!

:cry:

jareko - only live :D