Rytunia 03.07.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 a gdzie jest Selimm?ja go nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rytuuniu dal link , tylko nie wiem czy prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 03.07.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rytuuniu dal link , tylko nie wiem czy prawdziwy przejrzałam ostatnie strony i nic nie znalazłam może też się wykasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 nie wykasowal sie , ale ja chyba nie powinnam Ci dawac , poszukaj ja nie moge glupio bym sie czula paprotka zostaw te studia , powiedz cos madrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 link Selimma: http://img261.imageshack.us/my.php?image=skanuj1ph.jpgzdjecie 1950: http://foto.onet.pl/upload/13/19/_500327_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 03.07.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dzięki Agniesia a Selimm to wbrew obiegowej opinii - jest uczesany i jak grzecznie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 03.07.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 to ja jeszcze w temacie zdjęć zrobiłam dzisiaj dwa zdjęcia na lodówkę będą mnie ppowstrzymywały przed podjadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.07.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 nie wiem co powiedziec, naprawdę, załamana jestem - odebraliscie mi marzenia - tak się nie robi, buuuu tylko pęciny Rytuni się zgadzają - piękne dzięki Agniesia a Selimm to wbrew obiegowej opinii - jest uczesany i jak grzecznie siedzi a gdzie Tereska idę spać z płaczem - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 o rany, ja odebralam Ci marzenia, marzylas o mnie oj Paprotka, Paprotka, czy ja o czyms nie wiem? no przecie uprzedzalam, zeby mnie nie ogladac a taczka od dzisiaj zwie sie Gienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Gienia to od Eugenii bedzie czy od Genowefy chce ustalic kiedy imieniny, wiesz... dobrze , ze te Rytuniowe pecinki rzeczywiscie jak u sarenki , takie piekne ?...nie- takie owlosione(hahahahihihihi) przepraszam Rytuniu to bylo za panorame raclawicka ,ok? i nie o Twoich tylko dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 04.07.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam Dobry pomysl z pokazaniem swoich fotek Panie by mogly dac swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 och , coz za przyzwoitosc nieslychana , zadna dzis Pani nie podrywa pana?????? co jest?? Ty Danielek fajny jestes , jak Boga kocham czyzby Panie gdakaniem sie zajely?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hm..... rozumiem - pogniewali się ... hmmmm juz jak (pardon ) cycków w galopie nie pokaże - to mnie nikt nie przytuli, tak ??? dziekuje Wam, naprawdę dziękuję własciwie to chciałam podziekować wszystkim : mamie i tacie - bo bez nich nie byłabym tu na tym padole, chciałam również podziękować Krwawemu Frankowi, który był dla mnie inspiracją w tych trudnych momentach oraz wytwórni smoczków Avent za wsparcie w momentach zwątpienia, a także specialne tanks mojej rodzinie - szczególnie udomowionemu, że kiedy chiciałam go pier*****ć patelnią, zgrabnie się wywijał oraz babci, która patrzy na mnie z góry i nie grzmi tylko jakieś pierdki puszcza, Zdzisiowi z warzywniaka, kobiecie która p o w i e d z i a ł a, że powinnam postarać się b a r d z i e j oraz all - o good - I`am tak very happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 gdzie te cycki w galopie? NO gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 paprotka masz jakies problems juz tak walnelas , ze sie potarzalam chwilke , a to niezdrowe , bo i ja sie w kure zamenilam na chwilke dzisiaj tak mnie stary (moj wlasny dla jasnosci)molestowal , ze musialam strawy nawarzyc na szczescie pomocny byl i poslusznie kartofle obieral poza tym wdzieczna bylam , sex w ameryce maz-dawaj matka , sciagaj gacie zona -a co to dzis sobota????? ale pokaz te cycki , pokaz jareko jestes juz PO????? LEPIEJ CI???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 juz po i zadazylem juz nawet zapomniec jak i akumulatory znow naladowane - moze jutro uda mi sie je znow wyladowac? Jestem jak nowo narodzony Zgodnie z zyczeniem to o co prosilas - zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 to juz mi lepiej , nie martwie sie o Ciebie , taki najarany wczoraj byles , ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 szit, szit, szit, o matko, o matko, o matko - no problems : JA PO PROSTU CHCĘ NA WOLNOŚĆ plaża. ja leże. strój kapielowy nie uciska w kroku. po prostu szumi mi morze. bosostopy chłopiec podaje mi niewstrząśnięte, niemieszane, bez oliwki, dwie kostki lodu i cytrynka w normalnej szklance. drugi w tym czasie ugniata mi wszystkie odpowiedzialne ( sic !!) za przyjemność punkty na stopie. jedynym problemem jest powiedzieć mu : mocniej !!!!!! jareko - only live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 jareko - only live od zawsze mowie ze tylko na zywo :) i z zywymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 fajne masz sny paprotka bo jak w kroku nie uwiera to chyba fajnie jest , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts