rrmi 04.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 jareko - only live od zawsze mowie ze tylko na zywo :) i z zywymi dobrze wiedziec , ze lalki pompowane to nie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam zdradzjące i ich męskie odpowiedniki, dzisiaj króciutko bo rutro do roboty cza iś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 oj Przekorku to już po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie no , ale facet z Ciebie !!! przekorku tyle , ze 1950 ma zgrabniejsze nogi szkoda , ze bez golej klaty odwazny gosc , ciekawe gdzie reszta naszych panow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 o, szit, o szit, o matko, o matko - nie pitolcie - fotki to każdy se wstawia ( tzw. odwaga i brawura) a Jak. Przychodzi. Co. Do. Czego. -to się nie ma z kim na piwo umówić - spekanie całkowite brak weny do real presence jareko - pożycie mi siada - umów się ze mną na konsultację - piwo ja stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 rrmi, ponury bierze przykład z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 w tym tygodniu będę w Katowicach, w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 jareko - pożycie mi siada - umów się ze mną na konsultację - piwo ja stawiam Nie widze w tym problemu - chyba ze odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Paprotka, no nie wiem, ale z moich doswiadczen wynika, że to raczej kobitki wymiekaja, jak co do czego przyjdzie (shit, może to na mój widok??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Paprotka, no nie wiem, ale z moich doswiadczen wynika, że to raczej kobitki wymiekaja, jak co do czego przyjdzie (shit, może to na mój widok??) prosisz sie o wiecej komplementow czy jak?? paprotka siada nie siada zyc dalej tzreba , nie wymiekaj pisz sie na wizyte i pomoze , mowie Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 przekorek - mowia ze facet ladniejszy od diabla ma byc i co najwazniejsze ogonek po drugiej stronie miec powinien - a na zdjeciu widac ze ogonek tak jak nalezy a do diabla ci daleko wiec nie w Tobie rzecz - kobitki tylko prowokuja a jak co do czego to dzieci w domu placza, maz kaleka na karmienie czeka i tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 paprotka - zalecam terapie : http://i.wp.pl/a/f/gif/240/zimad_8.gif na przemian z : http://i.wp.pl/a/f/gif/240/zimad_10.gif tak dwie trzy godziny dziennie - przejdzie wszystko a i swiat piekniejszym sie staje patrzec bo zanim pojde spac kasuje bo za to ban pewny jak slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 daj odsapnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 w tym tygodniu będę w Katowicach, w realu Błąd: Real,- jest w Myslowicach i w Będzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 te trzy godziny przerazaja czy sam widok powoduje ze mysli zebrac nie mozna? I tak dobrze ze tylko rysunki tu ukazuje - mam tez inne przyklady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hmm paprotka nie ogladaj tak zachlannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 paprotka - zalecam terapie : (tu byly sprosne rysunki jak to u Jareko )tak dwie trzy godziny dziennie - przejdzie wszystko a i swiat piekniejszym sie staje Oszalał? 2 godziny w takiej pozie? Mozna dostać slinotoku, albo hemoroidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hahaha spoko - mozna i wiecej godzin - dobra - dosc - kasuje te obrazki bo jeszcze chce z wami pobyc jakis czas a nie logowac sie na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Brakuje tu komentarza Agniesi. Ta to ma ostry język, cokolwiek to znaczy, w tym kontekscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie, nie, nie - w o g l e NIc nie rozumiecie - jaki real, jakie Katowice ?? o szooo chodzi ?? - to tak trudno zrozumieć że raz na pól roku kobieta potrzebuje żeby ktoś ( o matko ) wszedł do tego stawu i rwał te liljjjjjjjjjje jako ten Strasburger w Nocach i dniach w takt stosownie romantycznego podkładu muzycznego ????? jestem księzniczką zmkniętą w wieży codzienności. Heeeelp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts