jareko 04.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ....że raz na pól roku kobieta potrzebuje żeby ktoś ( o matko ) wszedł do tego stawu i rwał te liljjjjjjjjjje jako ten Strasburger w Nocach i dniach w takt stosownie romantycznego podkładu muzycznego ????? raz na pol roku? Dziewcze ty usychasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 podlewam sie kolą - libido siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie, nie, nie - w o g l e NIc nie rozumiecie - jaki real, jakie Katowice ?? o szooo chodzi ?? - to tak trudno zrozumieć że raz na pól roku kobieta potrzebuje żeby ktoś ( o matko ) wszedł do tego stawu i rwał te liljjjjjjjjjje jako ten Strasburger w Nocach i dniach w takt stosownie romantycznego podkładu muzycznego ????? jestem księzniczką zmkniętą w wieży codzienności. Heeeelp 1 przykro mi 2 sie zes ty ksieznaczka w kolko golona , za gary i do roboty sie wez , a nie siedzi sie nudzi i wydumuje, psia twa w morde jego jeden jedyny raz skurkowany mac a tfu lilijje a na straganie se kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 podlewam sie kolą - libido siada od koli? hmmm..... ciekawe spostrzezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 o cholerka - swoje wykasowalem ale zostalo u przekorka - a niech tam i zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 psia twa w morde jego jeden jedyny raz skurkowany mac - eee ładne a tfu lilijje a na straganie se kup rózie zwięli, pierśionek z brylantem zgubiłam, jest mi smutno, jest mi źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 paproci z lelijami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 w realu a nie w Realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie, nie, nie - w o g l e NIc nie rozumiecie - jaki real, jakie Katowice ?? o szooo chodzi ?? - to tak trudno zrozumieć że raz na pól roku kobieta potrzebuje żeby ktoś ( o matko ) wszedł do tego stawu i rwał te liljjjjjjjjjje jako ten Strasburger w Nocach i dniach w takt stosownie romantycznego podkładu muzycznego ????? jestem księzniczką zmkniętą w wieży codzienności. Heeeelp Rozwiąże Twe problemy. Na priwa wysylam adres firmy co czysci baseny. Może ze stawem tez sobie poradzą. Strassburger nie, ale Hamburger to może byc. W Mc Donalds spotkajmy sie. Stosowny podklad muzyczny: Proponuję kawalek z Modern Talking: S.O.S for Love czy jakos tak. Co do za mknięcia: Najlepsze zamki Assa Abloy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 no widze , ze na emergency trza dzwonic ale tu paniusia adresy pomylila z narzekaniem tu sie zdradza , a nie narzeka , narzekamy na codzien , tu na privach , albo wcale watek zaloz o biadoleniu kury domowej . o biadoleniu nie bzykajacej jak pszczolka kury domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Brakuje tu komentarza Agniesi. Ta to ma ostry język, cokolwiek to znaczy, w tym kontekscie. zmeczona - od lopaty zapewne pecherzy sie nabawila a i taczka dala jej w kosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.07.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 taczka, chyba Gienia, czy jakoś takpadla dziewczyna na nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 agniesia byla na chwileczke dzisiaj , ale pewnie padla biedulka moze dolek kopie pod fundament latrynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ale tu paniusia adresy pomylila z narzekaniem tu sie zdradza , a nie narzeka , narzekamy na codzien , tu na privach , albo wcale tak jest szefowa !!!! - idę ( się ) walić .........garkami !! dobranoc!!! ( pozycja zasadnicza!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 tu sie zdradza , a nie narzeka: Taaa, powiedzmy. Kura, która duzo szczeka, daje malo mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 tu sie zdradza , a nie narzeka: Taaa, powiedzmy. Kura, która duzo szczeka, daje malo mleka. dlaczego mnie wydales i jak na to wpades te garkotluk !!!!, go na wakejszyn i nie narzekejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 spadam madammekolorowych snow zyczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 no to kolorowych i z dziewczetami snow Ci zycze, zebys i Ty jutro nie biadolil JAK PAPROTKA SIE FILMOW NAOGLADAJO I MARZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 04.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A i ja waćpanu. (nb: z czego to cytat?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A i ja waćpanu. (nb: z czego to cytat?) PRZEKORKU -PODSTAWOWO TO JA WIEM , ALE czy Tobie co innego nie chodzi po czaszuli? godzina u mnie zaraz 10 pm myslalam , ze wojna- takie fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts