Przekorek 05.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To byl Kmicic do Kuklinowskiego gdy ten wolal go na strone bo mial Kmicicowi prywatnie cos do powiedzenia. W tej sytuacji Jareko zyczyl nam dobrej nocy, wiec my mu tez. Nie wiem, czemu Wam tu na Forum wszystko sie od razu podtekstami nasyca. Ufff. Czy wszystkie Kobiety czytaja tylko miedzy wierszami, pomijając zasadniczy tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 zaraz wam na forum , tralalalala glodnemu chleb na mysli hihihihih oj sie ryczalo przy trylogii kmicic-olbrychski hm mam smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 agniesia !!!! raporcik poprosze z budowy i o stan Gieni pytam jak sie masz biedactwo?? wczoraj Cie tu wspominali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 jestem - trzydniówka minęła - smęcić nie nada, bo jeszcze karnie przeniosą do samobójców - napiszę czym się leczyłam zara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 a Przekorek to lobuz jest, ja nie mam ostrego jezorka, ja mam ladny, gladziutki jezyczek i jestem mila ale widze, ze po 'okazaniu' nasz zapal zmalal zapal do zdrady, a ja dalej jestem chetna na saune i zaglowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 agniesiu przeco on wyjechal wlasnie tam gdzie ta sauna jest zostaw wszystko i lec budowa bedzie szla sama dobrze paproc zes sie wylizala a wolnosc wzielas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 niestety ja tu za glownego technologa robie wszelkie decyzje podejmuje, nie moge tego interesu zostawic, musze wykombinowac podkladki pod zbrojenie na czwartek no ale terazx moge pozdradzac, znowu mnie zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ....ale widze, ze po 'okazaniu' nasz zapal zmalal zapal do zdrady, a ja dalej jestem chetna na saune i zaglowke Komu zmalal temu zmalal Wiesz agniesiu - sezon sie zaczal i ludziska na pysk padaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ja tez padam dlatego potrzebuje 'relaksu' jakiegos 'odstresowywacza' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 za daleko agniesiu jestes ja odstresowalem sie wczoraj i jutro bedzie ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 jaki sezon, o czym wy człowieki mówicie ?? na truskawki to owszem, na ogórki chiba też - a poniewaz jeszcze ani jednego słoiczka nie pyknęłam to.... dobra, dobra - żartowałam a! szparagi juz wyszli, bub stwardział, maliny po 6 .... etc. etc. tia... relaks zraz coś wam wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 hoho, ciag dalszy, Jareko szalejesz, ale Ci dobrze... no ale domek juz zbudowales to mozesz szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 nie tylko domek dziecie splodzilem piec lat temu i rok pozniej przygladalem sie jak na swiat przychodzi drzew nasadzilem sie w czynie spolecznym od cholery - chocby caly szpaler po prawej stronie trasy warszawa-wilanow => powsin To moje dzielo i calej klasy IVb z XIV LO w Wawie to chyba juz wystarczy i czas na relaks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 jak widze wszyscy juz spia - a spijta se jak chceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 niektorzy szukaja stropu, pisza umowy, projektuja podciagi, czytaja dzienniki budowy i... popijam sobie zeby to dobrze przetrawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dobita plażowaniem dołączam do zdradzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dobranoc Wam - ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ja tu taka chętna na zdradę, a nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 no jakby ja jestem -ale coś nie mogę znależć, tego, czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dla wszystkich zdradzających, przeciwników wieszakowych kobiet mam cudne obrazki z polskiej plaży http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/8/4/9/8279195_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts