Rytunia 05.07.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 typ Selimma - niepaląca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 no ! balansujesz - face widać - pani Cię pozwać może dawaj chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 z twarzą usunęłama niech mnie pozwieto ja ją też pozwę za zacienianie plażyona tak 4 godziny stała! wśród współplażowiczów krążyła pogłoska, że czeka na ekologów, co by ją zwodowalidrugie też zaraz usunęale wkuta jestem po tym plażowaniu, że ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 a chłopaków fajnych nie było, jakąś trafioną plażę sobie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 koleżnko - nie szczuj mnię tu plażą, bo górami poszczuję ( już w sobote, la la la la. ) będę w Gdyni ( dzięki Ci stwórco za ten placyk na miejskiej plaży ) na Astigmaticu w sierpniu a Ty masz zara pilsnera - ale zazdroszczę - idź, fotki rób i baw się dobrze ale wylaszczone artychy, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 pilsner przejdzie mi koło nosa, bo akurat będę w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ok , mam pytanie czy myslicie , ze ktos moze powaznie traktowac te zdradzajace tematy??? i to co my mowimy szczerze prosze powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.07.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 nie od razu widać że żarcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Rytuniu Ty wiesz i ja wiem , ze piszemy bzdury , ale ja pytam o kogos kto tu nie wchodzi , na ten przyklad jakis Twoj kuzyn ze Slupska ?gdyby tak przeczytal to nie pomyslaby, ze masz cos nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.07.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 mamy demokrację : tak rrimi - jak kto chce to muszlę klozetową we galerii wystawi i powie : to sztuka jest !!! why not ??? - a bo to wiesz co się człowiekom w główkach roi ?? - olej to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 nie nie nie ja tylko pytam nie bede olewac ani co nie powiem , zeby mi sie jak tak poczytalam ,co wypisuje jakos glupio nie zrobilo , dlatego pytanie ot co!!!moralniak zwyczajnie a Ty juz widze prawie wakejszynurararara Rytuniu dopiero zabaczylam to zdjecie , fajna babka apetyt mi odebrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rrmi, gdybym miała kuzyna to on nie musiałby tu wchodzić, żeby pomyśleć sobie o mnie, że mam coś nie tak wątkiem zdrady bardzo zainteresował się mój ślubny- ma zamiar w wolnej chwili sprawdzić co też tu pisuję jego pierwsza reakcja była taka - co ma zdrada do budowania domów? druga - dlaczego się chichram idąc spać trzecia - do której dzisiaj będę zdradzać? czekam na kolejne - bo jest coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rytuniu dopiero zabaczylam to zdjecie , fajna babka apetyt mi odebrala to jest zdjęcie na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rytuniu dopiero zabaczylam to zdjecie , fajna babka apetyt mi odebrala to jest zdjęcie na lodówkę ja nie musze zdjec czepiac na lodowke , wystarczy , ze sie brykne do spozywczaka i popatrze naobkolo wkleje cos wielkiego niedlugo , tylko musze upatrzec ofiare moj tez zaglada na ten watek narazie nic nie gada wkoncu przylozy-po prostu hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no Rrmi to czekam na jakieś pokaźne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 czekaj , czekaj wkleje napewno , jak nie sama to ...normalnie ktos pomoze i apetyt minie kazdemu kto zobaczy Ty wykasuj to zdjecie , tak mysle chociaz fajne jest swoja droga ale Ty Rytuniu to nie jestes gruba Ty nawet dobrze nie wygladasz naprawde ja dzis w stresie pudeleczko ptasiego mleczka paprotka zgubilas cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 mam na suporciku don't leave me now supertramp nie opuszczaj mnie teraz , piekne slowa , cala poezja jest piekna apogeum sie wczoraj w watku muzycznym naczytalam sie nawspominalam rozklejona jestem totalnie lubicie Johna Malkovica ??? przefajniasto zabojczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 niby nie gruba, ale uważać muszę bo jestem miłośniczką tłustego mięska a mój obiekt największe zainteresowanie wzbudził u moich synów rozmiary dla nich niespotykane, w dodatku w negliżu - oczu oderwać nie mogli, póki nie padło hasło zdechła ryba lubię J.M, chyba najbardziej za Pod osłoną nieba, o ile nie pomyliłam tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 osz, no niczego nie mogę znależc dzisiaj - szukałam dla Rytuni pośladków Leńka Kra , same kaloryfery mi wyskakują ... zara, zar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 szukaj Paprotko, szukaj tymczasem opuszczę Was i poszukam sobie jakiegoś miejsca do spania, bo moje już zostało zajęte przez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts