rrmi 06.07.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 osz, no niczego nie mogę znależc dzisiaj - szukałam dla Rytuni pośladków Leńka Kra , same kaloryfery mi wyskakują ... zara, zar... ladnie , a ja nie lubie tego faceta , przyciemny jak dla mnie ja juz nie wiem czy lubie facetow wykorzystywacze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.07.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 posladki wyszli - kaloryfery zostały http://img301.echo.cx/img301/6362/len60as.jpg a tu ten... rrimi twój Lenin ( albo Trocki - jeden pies ) http://img301.echo.cx/img301/3594/john122wi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 oj zaraz tam ale fajny jest dr Lecter jest jednak lepszy o Alu nie mowie pomyslec , ze po sasiedzku mieszkamy Ty moze na okulary sie zdecyduj paprotka ile jeszcze bedziesz moj nick niepoprawnie pisala musisz sie pokajac troche teraz Wiesz co niedobrze ze mna slucham nie placz kiedy odjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.07.2005 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a ja nie lubie tego faceta , przyciemny jak dla mnie no weź Ty przestań - Kuntakinte to jest ździebko przyciemny spójrz w te oczy onanisty z sąsiedztwa - jaka głębia, co ??? ja juz nie wiem czy lubie facetow wykorzystywacze!!!!!!! pokatuj się Anitą -zaraz Ci wrzucę na miłe lulu coś - Koffanaaa tłukę ją druga noc - ale propaganda jest Anita - wiooo Anita Baker - Caught up in the Rapture When we met, I always knew I would feel the magic for you On my mind constantly In my arms is where you should be I love you here by me, baby You let my love fly free I want you in my life for all time Caught up in the repture of love Nothing else can compare When I feel the magic of you We stand side by side Till the storms of life pass us by Light my life, warm my heart Say tonight will be just the start I love you here by me, baby you let my love fly free I want you im my life for all time oo - dla koleznaki z Wybrzeża coś bardziej pasującego Anita Baker - Men in my life I'm such a lucky woman Folks don't understand How I handle so much loving From more than one man Ask me how I do it My time's in such demand From sunrise down to sunset Do the best that I can 'Cause I know that I could never choose just one 'Cause the three men in my life Theyt're my husband and my sons yes Tell you one is tall and handsome One is full of life The big one steals my covers In the m idle of the night Each one swears they need me And I believe they're right 'Cause the young ones call me Mommy And the other calls me wife And I never knew that I could love as much 'Cause the three men in my life They're my husband and my sons Hush, hush, hush, hush Hush, hush, hush, hush, now Oh someday they're gonna leave me Gonna strike out on their own Off to raise a family Little babies of their own I'll be here with daddy Just as happy as you please To watch the branches growing on our family tree And I know that I could never love just one Never knew that I could ever love so much And I know that I could never in my life 'Cause the three men in my life Are my husband and my sons Hush, hush, hush, hush Hush i tak x 350 razy i żadne zasrane lelije już nie bedą potrzebne - agitka jak się patrzy idę -.... repture of love.. .nothing else .... can comparewhen I feel the magic of youuuuuu aaaaaaaaaaaaa..pampapammmm aaaaa .. do bra - noooc posłuchaj, posłuchaj - rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 sciaga sie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.07.2005 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 o, patrz kto siedział za kotarką http://img301.echo.cx/img301/6035/sean199cp.jpg ozesz ja to mam szczęście - lece - no, starszy pan - nie wypada, żeby czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a czy nie masz w wersji bez recznika? nasciagalam Anita jest.. hmm musze sie osluchac , ale o dziwo podoba sie ja bylam dzisiaj z supertrampem w wersji , zeby mnie nie opuszczal ja jak sie przyczepie to na amen muzycznie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 nie rozumiem dlaczego wszyscy spia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A CO TO!!! JAREKO W RĘCZNIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ach i jeszcze jedno AGNIESIU jak tak mogłaś pomyśleć nie tylko Ty jesteś zarobiona ale przyjdą lepsze czasy, Ty zdradzasz mnie narazie z Gienią, (dlaczego z kobietą? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 (dlaczego z kobietą? )a dlaczego by nie - wszak tak milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 milej ale dla menszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a Wy co ? wolne dzisiaj macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 odezwał się ten co się ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A CO TO!!! JAREKO W RĘCZNIKU nieeeeee ladniejszy jestem hehehehehe to najlepszy agent 007 w historii kina - w mej ocenie a ja oo7 mam tylko w swoim NIPie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 1950 wrociles!! kobieta wie najlepiej czego potrzeba kobiecie a moja Gienia wie czego mi trzeba i nie zdradzi moich tajemnic mam do niej pelne zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 odezwał się ten co się ukrywa za duzo dziwnych tekstow dostawałem od jednorazowych nickow odkad dalem na niewidoczny , to przestali pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 odezwał się ten co się ukrywa za duzo dziwnych tekstow dostawałem od jednorazowych nickow odkad dalem na niewidoczny , to przestali pisać Selim to pewnie paprotka Cie sprawdzala czy na anonimy odpowiadasz taka zazdrosc masz tyle wielbicielek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 06.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 O mateńku, ale macie fazę , szczególnie rrmi, chciałbym tak mało snu potrzebować . Po pracy na budowę, wieczorem do domu i padam na ryj. Pozdrawiam nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 O mateńku, ale macie fazę , szczególnie rrmi, chciałbym tak mało snu potrzebować . Po pracy na budowę, wieczorem do domu i padam na ryj. Pozdrawiam nocne marki a co Ty chcesz od Rrmi ? przeciez nie siedzi po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts