Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950

Rytuniu, agniesia już nie potrzebuje wibratora bo jak jeździ z Gienią po nierównościach to ma taki odlot że mucha nie siada i żaden wibrator tego nie da.

dlatego odstąpiła baterie rrmi :lol:

w sasiednim jakby rownoleglym ;) watku tez ciekawy temat - ile razy wybaczyc mozna? Hmmm....teoretycznie do usr.... smierci tylko czy warto?juz lepiej zdradzac zdradzac zdradzac tez do usr... smierci i olewka :) lub..... ciagle wierzac w milosc przez wielkie M nowego obiektu uczuc ktory hmmm.....w 99% po latach okaze sie ze wpadlismy z deszczu pod rynne hehehehhee i dookola macieju.

Zastanawiam sie czasem czy to przypadkiem takie sytuacje nie sa wypisane u nas na twarzy i przyciaga takich/takie tam ;)

Gość 1950

nowy wątek już dawno jest wyczerpany,

chyba zuza i tak będzie musiała podjąc decyzję sama,

ale wydaje mi się że wybaczy, bo to chyba taki charakter,

swego czasu znałem faceta który tak bardzo kochał żonę, że znosił wszystko w nadziei że ona się zmieni

a ona potrafiła się bzykać z gachem w jego obecności i żeby było śmieszniej to wsadzali go wtedy pod łóżko, chodził do roboty na noc i rano przynosił szczęśliwym kochankom mleczko i świeże bułeczki,

a jak chciał coś powiedzieć to dostawał w łepetynę

a codziennie rano przychodził do mnie i skarżył się, jak go kochająca żona traktuje i jak on ją kocha i ona go też kocha ale ma jakiś taki gorszy okres w życiu.

to takie typy, nie tylko kobiety z tym że chyba więcej jest kobiet tak naiwnych :-?

w sasiednim jakby rownoleglym ;) watku tez ciekawy temat - ile razy wybaczyc mozna? Hmmm....teoretycznie do usr.... smierci tylko czy warto?juz lepiej zdradzac zdradzac zdradzac tez do usr... smierci i olewka :) lub..... ciagle wierzac w milosc przez wielkie M nowego obiektu uczuc ktory hmmm.....w 99% po latach okaze sie ze wpadlismy z deszczu pod rynne hehehehhee i dookola macieju.

Zastanawiam sie czasem czy to przypadkiem takie sytuacje nie sa wypisane u nas na twarzy i przyciaga takich/takie tam ;)

korciło mnie zeby tam coś napisać :lol:

ale ja mam radykalne poglady

jeszcze sie kto znowu obrazi :roll:

temat o odchudzaniu jest w kaciku porad zyciowych , to tak dla wyjasnienia

widzialam , zescie mnie na jezyki wzieli z bateriami :o

nic nie rozumiem

a gdzie agniesia , Ty Jej POMOZ moze 1950 , wesprzyj jakos chocby duchowo :lol:

bo zmarnieje nam :-?