Rytunia 06.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rrmi jest na baterie z wibratora Agniesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Peterek nie wie że rrmi za Wielką Wodą selimm to z powodu że Ciebie oglądały nieznane wielbicielki jareko dyć wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rytuniu, agniesia już nie potrzebuje wibratora bo jak jeździ z Gienią po nierównościach to ma taki odlot że mucha nie siada i żaden wibrator tego nie da. dlatego odstąpiła baterie rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 były jakies foty ?? coś mnie mineło hę ps. bo ja teraz z kurami spać ide ....dom, praca, budowa ..a fe! Dziadek szybkie pytanko ..kominy ceramiczne ...warte to zachodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 tu na forum zdrada a Ty się pierdołami zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 doktor przyszedl - no szanowne Panie co w tak zwanym miedzyczasie bylo grane? Jakas zdrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 w sasiednim jakby rownoleglym watku tez ciekawy temat - ile razy wybaczyc mozna? Hmmm....teoretycznie do usr.... smierci tylko czy warto?juz lepiej zdradzac zdradzac zdradzac tez do usr... smierci i olewka lub..... ciagle wierzac w milosc przez wielkie M nowego obiektu uczuc ktory hmmm.....w 99% po latach okaze sie ze wpadlismy z deszczu pod rynne hehehehhee i dookola macieju. Zastanawiam sie czasem czy to przypadkiem takie sytuacje nie sa wypisane u nas na twarzy i przyciaga takich/takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 jako osobnik prawie apolityczny natknalem sie na cos takiego:http://www.kaczynskimamalegofiutka.org/i pomijajac polityke sadze ze warto sie z tym glosem ludu sie zapoznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 nowy wątek już dawno jest wyczerpany, chyba zuza i tak będzie musiała podjąc decyzję sama, ale wydaje mi się że wybaczy, bo to chyba taki charakter, swego czasu znałem faceta który tak bardzo kochał żonę, że znosił wszystko w nadziei że ona się zmieni a ona potrafiła się bzykać z gachem w jego obecności i żeby było śmieszniej to wsadzali go wtedy pod łóżko, chodził do roboty na noc i rano przynosił szczęśliwym kochankom mleczko i świeże bułeczki, a jak chciał coś powiedzieć to dostawał w łepetynę a codziennie rano przychodził do mnie i skarżył się, jak go kochająca żona traktuje i jak on ją kocha i ona go też kocha ale ma jakiś taki gorszy okres w życiu. to takie typy, nie tylko kobiety z tym że chyba więcej jest kobiet tak naiwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 w sasiednim jakby rownoleglym watku tez ciekawy temat - ile razy wybaczyc mozna? Hmmm....teoretycznie do usr.... smierci tylko czy warto?juz lepiej zdradzac zdradzac zdradzac tez do usr... smierci i olewka lub..... ciagle wierzac w milosc przez wielkie M nowego obiektu uczuc ktory hmmm.....w 99% po latach okaze sie ze wpadlismy z deszczu pod rynne hehehehhee i dookola macieju. Zastanawiam sie czasem czy to przypadkiem takie sytuacje nie sa wypisane u nas na twarzy i przyciaga takich/takie tam korciło mnie zeby tam coś napisać ale ja mam radykalne poglady jeszcze sie kto znowu obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 selim - to tu wal smialo - ten watek wszystko zniesie od taczek (uklon w strone agniesi) po zdrade (w strone donny) i pozycje (mimo wszystko balem sie je pozostawic na stale - wszak mlodziez moglaby to obejrzec i za demoralizcje do kicia by mnie wsadzili ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a nasze kobitki gdzie?Zdradzaja dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a dziwisz się zgodnie z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 moze maja te dni ..no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witam , jestem , obiad jadlam , juz schudlam to i pojesc moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 a z czego TY kobieto tak sie odchudzasz? Z kosci jak ja?Do Twiggy chcesz sie upodobnic? Beeeeee........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 to jak zwykle kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 temat o odchudzaniu jest w kaciku porad zyciowych , to tak dla wyjasnienia widzialam , zescie mnie na jezyki wzieli z bateriami nic nie rozumiem a gdzie agniesia , Ty Jej POMOZ moze 1950 , wesprzyj jakos chocby duchowo bo zmarnieje nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 to jak zwykle kokieteria to jak zwykle pomowienie ze mnie schodzimy juz wystarczy na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 kiedy agniesia woli Gienię a ja tu usycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts