selimm 07.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Peterek ales podpadł kobiecie sie nigdy nie mowi ze Cie nie ciągnie przeciwnie ciągnie Cie jak cholera ...i tak mamy sytuacje - one udają ze uciekają a my ze je gonimy musisz jeszcze raz wejsc ..no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 07.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Selimm oczywiście masz rację, chcieliście coś na ząb to jest . A tak na marginesie to jakby co to jest w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 taaaaaa...... ktos tam chyba moja autobiografie napisal ale konkluzja z tego artykulu jest ze trzeba sie leczyc czy to na pewno o Tobie? hmmm.... zastanawiam sie i chyba takze o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 taaaaaa...... ktos tam chyba moja autobiografie napisal ale konkluzja z tego artykulu jest ze trzeba sie leczyc czy to na pewno o Tobie? hmmm.... zastanawiam sie i chyba takze o mnie cholerka, doktor - romantyk, uzalezniony od miłości ??? no nie.... myślałam, że tylko od zdrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 no tak agniesiu widzę że wykorzystujesz sytuację chłowiek jestt zarobiony a tutaj kobieta co parę postów wcześniej czuła się opuszczona już wykorzystuje sytuację i co NAKAWIA DO ZDRADY I TO KOGO ŻÓŁTODZIOBA KTÓRY ZERKNĄŁ Z CIEKAWOŚCI I JESZCZE NIE WIE CO TO ZDRADA no nie czuje się zdradzony i bardzo ucierpiała moja menska duma idę spać jestem zajechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 paprotka- jak widze tekst w artykule byl na tyle niejednoznaczny ze kazde z nas inne wnioski wyciagnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 NAKAWIA DO ZDRADY I TO KOGO ŻÓŁTODZIOBA KTÓRY ZERKNĄŁ Z CIEKAWOŚCI I JESZCZE NIE WIE CO TO ZDRADA no nie czuje się zdradzony i bardzo ucierpiała moja menska duma o rany, a kogo mam namawiac? zdradzony, i o to chyba chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 agniesia - jak to kokgo? mnie ale przy moim podejsciu to nie bedzie zdrada tylko bzykanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 biorąc pod uwagę godzinę o której chodzą spać Panowie, to chyba znowu będziemy zdradzały w ściśle damskim gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 agniesia - jak to kokgo? mnie ale przy moim podejsciu to nie bedzie zdrada tylko bzykanko a bzykanko to nie zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 bo panom czasami zdarza się pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 tak, znowu same, chyba faceci ida wczesnie spac zeby miec sily na seks o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 tak, znowu same, chyba faceci ida wczesnie spac zeby miec sily na seks o poranku optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 bo panom czasami zdarza się pracować w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a bzykanko to nie zdrada bzykanko to tylko bzykanko - bzykac kazdy moze, jeden lepiej a drugi gorzej...... i bzyknac mozna nawet slubna (w ostatecznosci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 ale to tylko w drodze wyjątku ..ale myslami trzeba byc gdzies...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 tak, znowu same, chyba faceci ida wczesnie spac zeby miec sily na seks o poranku optymistka ja nie tracę wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 w ostatecznosci? , jestes do cna zepsuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 bzykanko to bzykanko a zdrada to zdrada i z tym się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts