Agnieszka1 22.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 bo maliny snić a uprawiać to ho ho ho o tak , ho ho ho ale piekne sa, piekne te malinki i napewno smakowite ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 no tak ogrodowo jakos wszak wiosna sie budzi ze snu nie tylko w przyrodzie - takze w nas co widac po pojawiajacych sie tematach Agnieszka1 - oj to nie tak z ta donna cytujac "bo do tanga trzeba dwojga" a ja Hiszpanem nie jestem, no wiesz, poludniowiec niby temperament majacy ponad przecietna, cialko opalone, wloski kruczo czarne (pewnikiem na bryantyne czesane ), no sama rozumiesz - z czym do gosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 no tak ogrodowo jakos wszak wiosna sie budzi ze snu nie tylko w przyrodzie - takze w nas co widac po pojawiajacych sie tematach Agnieszka1 - oj to nie tak z ta donna cytujac "bo do tanga trzeba dwojga" a ja Hiszpanem nie jestem, no wiesz, poludniowiec niby temperament majacy ponad przecietna, cialko opalone, wloski kruczo czarne (pewnikiem na bryantyne czesane ), no sama rozumiesz - z czym do gosci? jak z czym? do gosci idzie sie z flaszka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 faszka dobra rzecz ale pod jej wplywem? nie .... nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dobry trunek na stosunek [a może inaczej... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 no niezle - dzis o C2H5(OH) ? jak to zdrada zatacza coraz szersze kregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dobry trunek na stosunek [a może inaczej... ] znaczy ze na stosunek jest dobry trunek, czy ze tylko dobry trunek na stosunek ( niedobry nie dziala)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 to znaczy: jest trunek jest stosunek brak stosunku nie ma trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 "...czego się boisz, głupiaczemu nie chcesz iść na całośćja się mogę wstępnie upićbo to dobre jest na śmiałość..." Klasyk, psze Państwa... klasyk... I jeszcze było że nie ma cincin bez Cin Cin... czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 "...czego się boisz, głupia czemu nie chcesz iść na całość ja się mogę wstępnie upić bo to dobre jest na śmiałość..." Klasyk, psze Państwa... klasyk... I jeszcze było że nie ma cincin bez Cin Cin... czy jakoś tak... Donna czy ty to slyszysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 znaczy ze na stosunek jest dobry trunek, czy ze tylko dobry trunek na stosunek (niedobry nie dziala)? ..wiesz, alpażą de la patik też ma swój elektorat i denaturat też.. zwany w niektórych kregach Olaboga albo likier na kościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 znaczy ze na stosunek jest dobry trunek, czy ze tylko dobry trunek na stosunek (niedobry nie dziala)? ..wiesz, alpażą de la patik też ma swój elektorat i denaturat też.. zwany w niektórych kregach Olaboga albo likier na kościach likier na kosciach heh moja pani prof od fizyki taki likierek chetnie, chetnie na zapleczu, a i koscista byla - owszem , owszem i olaboga jaka wesola byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jejku to ona az tak straszna bya w tej piosecne ze musial sie upic? Od alpazki moje degustowanie trunkow sie zaczelo Vino marki Vino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Temat: Alkohol Wjaśnienie: - Pić - przyjaciel cię zdradzi Wjaśnienie: - pić alkohol w wesołym towarzystwie - okres beztroski i dobrego samopoczucia- pić alkohol w smutnym towarzystwie - zdradzi cię przyjaciel kategoria: Sennik --------------------------------------------------------------------------------treść: Alkohol pity w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilościach. kategoria: Przysłowia / polskie --------------------------------------------------------------------------------treść: Alkohol wchodzący w człowieka jest jak tygrys wchodzący do lasu. kategoria: Przysłowia / wietnamskie treść: Dobre wino i ładna kobieta to dwie miłe trucizny. kategoria: Przysłowia / tureckie treść: Kobieta winna mieć długie włosy, szaszłyk - dużo soku. kategoria: Przysłowia / gruzińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 heheh chialam wam pokazac co dzis mi humor znacznie poprawilo http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.fun.anfa.pl%2Fswf%2Fdata%2Fkto_sie_smieje_ostatni.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Alkohol i namiętność jednakowo zawracają w głowie. Antoni Regulski Alkohol jest mostem - ale nie drogą. Alexander Sacher-Masoch Alkohol konserwuje wszystko, z wyjątkiem: tajemnic i honoru. Robert Lembke Alkohol nic nie stwarza tylko potęguje. Kazimierz Brandys Alkohol pity w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilościach. Przysłowie polskie Alkoholik moralności: upija się błędami innych. Elias Canetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 dwója ze śpiewu "...czego się boisz, głupia czemu nie chcesz iść na całość ja Cię mogę wstępnie upić bo to dobre jest na śmiałość..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Irlandzki dziwak, to człowiek który woli kobiety od alkoholu. Sean O` Faolain Dużo rzeczy można znależć wśród pól i łanów, ale nigdy korkociągu. Gomez de la Serra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 heheh chialam wam pokazac co dzis mi humor znacznie poprawilo http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.fun.anfa.pl%2Fswf%2Fdata%2Fkto_sie_smieje_ostatni.swf no ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.04.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 dwója ze śpiewu "[...] ja Cię mogę wstępnie upić [...]" Nagannne z ewaluacji Jan Kaczmarek [na dole, ale nie ten od Oskara] PS: "poranek" można krócej zapisać http://www.fun.anfa.pl/swf/data/kto_sie_smieje_ostatni.swf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts