paprotka 07.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 z facetami jest kiepsko co kiepsko, co kiepsko ?? - właź na gejowskie strony - tam artystyczne maja sety tego co powyżej - udaję, że nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 agniesia - czyż może być co bardziej strasznego ? moze paprotka - moze wyobraz sobie ciezka wspinaczke na szczy i tuz przed jego zdobyciem pozostajesz na placu boju sama to jest dopiero kleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 agniesia - czyż może być co bardziej strasznego ? moze, moze jak w ogole nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 ...moze, moze jak w ogole nie moze no nie - to nie jest jeszcze takie straszne - wszak wspomoc sie mozna na rozne sposoby - ale co ja bede uczyl dzieci robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 doktorze, na niektorych nic nie dziala i co wtedy? tylko kijek w dlon i... pokustykac do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 pamietam ustami Kibica w Polityce (lata 70-te - bylo takie pismo oj bylo - szefowal mu Rakowski) z sali sadowej opisywane dwa przypadki gwaltow na mezczyznach pierwszy - zgroza!!! Do usztywnienia pomocny byl olowek i pacjent wyladowal na miesiac w szpitalu drugi juz spokojniejszy - tylko sprezyna od zaworow Polskiego fiata 125. I tu moja obserwacja - nie raz taka sprezyne mialem w rekach remontujac swoje silniki i wspolczuje tym napalonym paniom z czym do gosci? srednica raptem maksimom 2 cm? Jak u krolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 wyobraz sobie ciezka wspinaczke na szczy i tuz przed jego zdobyciem pozostajesz na placu boju sama to jest dopiero kleska nie, to w ogole nie jest takie straszne : czekanik, linka na plecy i pyk, pyk w scianę, pyk w ścianę - koronkowa robota, K-2 zimą to nie będzie , no ale zawsze - jakis tam 3 - tysięcznik ... , no dobra 2- tysięcznik ... , OK, OK - Kopa Cwela na Ursynowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.07.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 ide szczytowac w objecia Morfeusza jutro pracowity dzien - milych pogaduszek zycze - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 sprezyna? to juz doszlismy do maximum perwersum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 http://www.vide.pl/static/images/510x510/15056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 na faceta to ja czekalam, nawet na dwoch, ale kurcze... w innej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 mnie też wychodzi, że to dwóch facetów a może pod nimi jest ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 pod taka gora miesni nikt by nie przezyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 agniesia Rytunia - a dajże pokój, kofana - pupy niezłe, ale jak sobie pomyslę .... ( przyszedł ostatnio do koleżanki kosmetyczki chłopaczek "na konsultację " : czy by mu nie mogła wydepilować ( wosk he he ) "rowka na stringi" ) o tej depilacji, to mi wrażenie estetyczne z deczka siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 to dlatego wszystko teraz takie łysawe lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 rowek na stringi Paprotka, faceci gola rowki, pachy, chodza na solariumy, maluja sie, smaruja roznymi upiekszaczami taki Tom C to w lazience mial podobno wiecej kosmetykow niz Nicole K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a ja lubię odrobinę futerka najlepiej jak kończy się na linii kołnierzyka - wtedy można się zastanawiać, dokąd sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 ...a ci normalni i fajni to siedzą " w zdradzie " , he ??? załamałam się - siedzę sobię na Monciaku, kafkę strzelam, dziecko cos mi tam szura pod stołem - pochylam się i coż widzę : siedzi menio obok : najpierw zobaczyłam jego pedicur, potem golone łydki smarniete brazującym ( z drobinakami !! ) balsamem, potem obcisłe do granic wdechu białe szorty, potem skarpetkę w miesjcu wskazującym na penisa, potem manikur, ale taki, że ech ( very naturlich) i dłonie takie żeby się chyba ukruszyły jakby mnie dotknęły , i jeszcze balejaż i w ogole - ZROBIONE CUDO - mistrer of Lancome - to starszne czułam się ten stolik obok jak zapuszczony kopcióch, no trauma, mówię Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.07.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Paprotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 w ramach odstresowania: mój dzisiaj wyjeżdżał, gdy już stał w drzwiach i żegnał się z kochającą rodziną, nasz młodszy syn złapał się pod boki i groźnie zapytał: Tatusiu, a kto będzie Twojej żony pilnował? i nie czekając na odpowiedź a, przyjedzie ten drugi Tatuś - Dżasti na dzieci to zawsze można liczyć - jutro im nogi wydepiluję, niech się przyzwyczajają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts