Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pamietam ustami Kibica w Polityce (lata 70-te - bylo takie pismo oj bylo - szefowal mu Rakowski) z sali sadowej opisywane dwa przypadki gwaltow na mezczyznach

pierwszy - zgroza!!! Do usztywnienia pomocny byl olowek i pacjent wyladowal na miesiac w szpitalu

drugi juz spokojniejszy - tylko sprezyna od zaworow Polskiego fiata 125. I tu moja obserwacja - nie raz taka sprezyne mialem w rekach remontujac swoje silniki i wspolczuje tym napalonym paniom :lol: z czym do gosci? :lol: srednica raptem maksimom 2 cm? Jak u krolika ;)

wyobraz sobie ciezka wspinaczke na szczy i tuz przed jego zdobyciem pozostajesz na placu boju sama

to jest dopiero kleska :(

nie, to w ogole nie jest takie straszne : czekanik, linka na plecy i pyk, pyk w scianę, pyk w ścianę - koronkowa robota, K-2 zimą to nie będzie , no ale zawsze - jakis tam 3 - tysięcznik ... , no dobra 2- tysięcznik ... , OK, OK :oops: - Kopa Cwela :wink: na Ursynowie :-?

:lol:

agniesia :lol: :lol: :lol:

Rytunia - a dajże pokój, kofana :lol: - pupy niezłe, ale jak sobie pomyslę .... :roll: ( przyszedł ostatnio do koleżanki kosmetyczki chłopaczek "na konsultację " : czy by mu nie mogła wydepilować ( wosk he he ) "rowka na stringi" ) o tej depilacji, to mi wrażenie estetyczne z deczka siada :-?

...a ci normalni i fajni to siedzą " w zdradzie " :evil: , he ???

załamałam się - siedzę sobię na Monciaku, kafkę strzelam, dziecko cos mi tam szura pod stołem - pochylam się i coż widzę :o : siedzi menio obok : najpierw zobaczyłam jego pedicur, potem golone łydki smarniete brazującym ( z drobinakami !! ) balsamem, potem obcisłe do granic wdechu białe szorty, potem skarpetkę w miesjcu wskazującym na penisa, potem manikur, ale taki, że ech ( very naturlich) i dłonie takie żeby się chyba ukruszyły jakby mnie dotknęły :cry:, i jeszcze balejaż i w ogole - ZROBIONE CUDO - mistrer of Lancome - to starszne czułam się ten stolik obok jak zapuszczony kopcióch, no trauma, mówię Wam

w ramach odstresowania:

mój dzisiaj wyjeżdżał, gdy już stał w drzwiach i żegnał się z kochającą rodziną, nasz młodszy syn złapał się pod boki i groźnie zapytał:

Tatusiu, a kto będzie Twojej żony pilnował?

i nie czekając na odpowiedź

a, przyjedzie ten drugi Tatuś - Dżasti

na dzieci to zawsze można liczyć - jutro im nogi wydepiluję, niech się przyzwyczajają :D