paprotka 07.07.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 nie mogę : dzieci krzyczą : krew, krew, mamo to krew!!! no to agniesiu z okazji tego uwiązu, którego 4 rocznię jutro obchodzić będziesz ( phi !!! ) życzę Ci, życze Ci... hm ...żeby Cię tu jutro nie było !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 do życzeń przyłączam się śmiało a Rrmi to nas dzisiaj w podatkach zdradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.07.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a buty kup sobie pod kolor pazurków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.07.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Tatusiu, a kto będzie Twojej żony pilnował? i nie czekając na odpowiedź a, przyjedzie ten drugi Tatuś - Dżasti na dzieci to zawsze można liczyć - jutro im nogi wydepiluję, niech się przyzwyczajają no to ciesz się - mój dzis chodził z osobistym notesikiem i zapis robił : bedę Cię uważnie obserwował i jak coś.. to wiesz... krzyżyk dostaniesz, mamusiu, za złe zachowanie nie zarobiłam żadnego krzyżyka pomysł z notesem jest autorski, nie proferuję takich metod - ech : uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 takie chyba jutro kupie - pierwsza mysl najlepsza i jak cos wpadnie w oko to juz zostanie jak czlowiek w koncu wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 do życzeń przyłączam się śmiało a Rrmi to nas dzisiaj w podatkach zdradza ale widze wszystko drogie dziewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no i jak wypadamy? wszystkich chłopów odstraszyłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dziekuje za zyczenia i gratulacje, rocznica skromna, ale my sie znamy wiecznosc oko opatrznosci czuwa a moze opacznosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.07.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no to agniesiu oraz koleżanki karaoke do potrenowania - tak naprawdę cieszą się ONI z tych wyznań bardziej niż z tych... no.. Sweet Love Anita Baker With all my heart, I love you baby Stay with me and you will see my arms Will hold you baby, never leave cause I believe I'm in love Sweet love, hear me calling out your name? I feel no shame, I'm in love, sweet love Don't you ever go away, It'll always be this way Your heart is calling me closer to you I will be all that you need, just trust in what we're feeling Never leave cause baby, I believe in this love There's no stronger love in this world, oh baby no You're my man, I'm your girl; I'll never go Wait and see, it just can't be wrong Don't you know this is where you belong? Oh the sweetest dream, how lovely baby Stay right here, never fear, I will be All that you need, never leave cause baby, I believe in this love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no i jak wypadamy? wszystkich chłopów odstraszyłyśmy Rytuniu Ci co jawnie uciekli to wiadomo , mietkie kity som a o tych co to podczytuja to nic nie wiem spojrz na licznik odwiedzin agniesiu , zebym Cie tu jutro nie widziala A ty paprotka co sie znowu po nocy tluczesz ... zbieraj sily na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no licznik faktycznie imponujący Kaczor w sobotę w Gdyni, a ja z bachorkami na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.07.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ty paprotka co sie znowu po nocy tluczesz ... zbieraj sily na jutro co się tłuczesz, co sie tłuczesz...a tu, pani, widzę w dobrym tonie jest wypominać kto i ile po jakiej nocy siedzi jutro to ja będę wyciśnieta przez praskę , ale za to jak tylko w sobotę przekroczę granicę : pyk komórka fiuu i się tak utabię na dzień dobry, że HO !! Rytunia co z twoją twarzą ?? komar Cię w pupę dziabnął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Paprotka ho? a moze hoho? to jeszcze powiedz kto zrobi Tobie hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.07.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ho to sobie sama zrobię wspierając się jakims wyrafinowanym wysokoprocentowym, a kto mi hoho zrobi ... kto mi zrobi hoho ? kto ? mi ???!!! ktomizrobi ho- ho ...agniesiu jak bedę ho, to kto hoho mi zrobi to naprawde wszystko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 sto komarów mni pogryzie jutro jadę na wieś znowu będę musiała konisie karmić i psa pogłaskać jedno dobre, że na ryby sobie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 oj Paprotka, uwazaj, zebys po tym hoho nie musiala osobnego hohowego watku zakladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.07.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Rytuniu - niu niu niu ni lubimy wsi spokojna, wsi wesoła, koniki nie nada bryk, bryk - wspomnij moje słowa : gdzie koniki - tam stajenny agnieeesiu, no ja cię prosze, agnieesiu - liga rodzin oraz przymierze, światowa komisja d/s palnowania czipy zainstalowali, zasieki i radary : nic się nie przeciśnie o poza tym - nie wiem czy o tym wspominałam - ja nie hohuję idę budzić poranną zmianę - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ja chyba też się już położę Paprotko, o stajennym nie pomyślałam Agniesia, miłego drapania jak ja tę wieś przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 08.07.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 1950 napisał: NAKAWIA DO ZDRADY I TO KOGO ŻÓŁTODZIOBA KTÓRY ZERKNĄŁ Z CIEKAWOŚCI I JESZCZE NIE WIE CO TO ZDRADA no nie czuje się zdradzony i bardzo ucierpiała moja menska duma o rany, a kogo mam namawiac? zdradzony, i o to chyba chodzilo No ładnie, to już się odezwać nie można . Czyżby tylko zdradzający tu byli, a może zdradzani? Co do namów to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts