donna 22.04.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 O matko,czytając Wasze teksty normalnie już wymiękam,a tak romantycznie się zaczęło ps Jareko, na 100% jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 O matko,czytając Wasze teksty normalnie już wymiękam,a tak romantycznie się zaczęło ps Jareko, na 100% jestem kobietą eh tam klamiesz, kazdy czlowiek ma w swoich genach geny meskie i zenskie z tym ze jednych przewazajaca ilosc. Ale nigdy nie ma ze tylko 100% genow kobiecych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 O matko,czytając Wasze teksty normalnie już wymiękam,a tak romantycznie się zaczęło Zaczęło się romantycznie, a potem był sms... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 czy jest cos romantycznego w checi na szybki niezobowiazujacy seks z obcym facetem? Albo co romantycznego w zdradzie widzisz Donno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Naganne z ewaluacji odstaw, flakon, ja Ci mówię, odstaw flakon... czego się boisz, głupi la lalaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Na jaaa. Codzienność jest ordynarna, a skok w bok łod razu romantyczny. No normalnie smile opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 O matko,czytając Wasze teksty normalnie już wymiękam,a tak romantycznie się zaczęło a co ? nietrunkowa ?? ech....kobiety lubią giełdę próżności, niekoniecznie chcą się sprzedać, ale chcą znać kurs to co donna, jak stoisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 22.04.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 czy jest cos romantycznego w checi na szybki niezobowiazujacy seks z obcym facetem? Albo co romantycznego w zdradzie widzisz Donno? Może sam sex w tym stylu nie jest romantyczny,ale samo chwilowe zauroczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 czy jest cos romantycznego w checi na szybki niezobowiazujacy seks z obcym facetem? Albo co romantycznego w zdradzie widzisz Donno? Może sam sex w tym stylu nie jest romantyczny,ale samo chwilowe zauroczenie nio nio nio zaraz nam sie przyznasz ze to nie pierwszy raz A potrafi jednak byc takze i romantyczny , jest hmmm...inny, bardziej hmmmm.... wyzwolony z barier ktore z nieznajoma/mym w gruncie rzeczy przektraczac latwiej 100% kobieta jestes donno?Hmmmm.....ciekawe w kazdej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jareko ty zbereźniku, niewinną jeszcze Donnę chcesz sprowadzić na manowce. nie uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jam zbereznik????? Wszak do Hiszpana mi daleko A walory zewnetrzne sa w takich sytuacjach decydujace Charakter ktory ukryta moja zaleta jest nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.04.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jareko, walory zewnętrzne owszem, ale wystarczy, że coś zaiskrzy. Potem to już wystarczy (czasem) odpowiednie słowa dobrać Tu oczywiście do tych sms-ów piję Swoją drogą jestem ciekawa, czy Hiszpan z internetu korzysta... mailika nie przysłał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 czy jest cos romantycznego w checi na szybki niezobowiazujacy seks z obcym facetem? Albo co romantycznego w zdradzie widzisz Donno? Może sam sex w tym stylu nie jest romantyczny,ale samo chwilowe zauroczenie nio nio nio zaraz nam sie przyznasz ze to nie pierwszy raz A potrafi jednak byc takze i romantyczny , jest hmmm...inny, bardziej hmmmm.... wyzwolony z barier ktore z nieznajoma/mym w gruncie rzeczy przektraczac latwiej 100% kobieta jestes donno?Hmmmm.....ciekawe w kazdej sytuacji? z nieznajomym latwiej jest przekrazac bariery? jakie bariery? ja z moim mezem zadnych barier nie mam, nie wyobrazam sobie miec bariery z wlasnym mezem. Z obcym zas? widze same bariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 oj oj oj jakos jest mimo wszystko inaczej - jesli zas Agniesiu tak masz ze wszystkie hmmm....zahamowania i ewentualny wstyd ze slubnym przekraczasz - to ciesz sie. W wiekszosci wypadkow i to mozna powolac sie na badania wielu sexuologow te bariery przekracza sie poza zwiazkiem - a motywacje sa rozne Nie bede wypytywal sie co ze soba pod kolderka robicie (z moze bez kolderki ? ) a o czym kazde z was marzy - nie o to chodzi ale ogormny % zarowno kobiet jak i mezczyzn nie do konca usatysfakcjonowanych jest partnerem i gdzie indziej spelnienia swych fantazji szuka. O dominacji wspominac tez nie bede gdyz wyobraz sobie - bierzesz pejcz i wlasnego bijesz A w tej materii zapotrzebowanie rynku coraz wieksze Same frustraty chodza po tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Oj, dalej to słodką alpagę sączycie Ale faktycznie fajnie sie to czyta, prawie jak harleqin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 22.04.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ale faktycznie fajnie sie to czyta, prawie jak harleqin No właśnie! kulminacja mogłaby już wystąpić i byłby święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 .....No właśnie! kulminacja mogłaby już wystąpić i byłby święty spokój Kumulacja to za 15 minut w Lotto Wiesz jaka burza wybuchlaby gdyby ktoregs dnia donna oznajmila nam - no stalo sie - pszczolki zwyciezyly i bzykanko bylo a to takie banalne - wokolo pszczolki lataja i bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.04.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 jareko, a ty tak walisz w ten budzik i walisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 dobrze ze tylko w budzik Niewyspany jestem od klopotow jakie co chwila sprawiaja mi producenci - jak chocby dzis ale o tym moze gdzie indziej i w innym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.04.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 watek sie juz skonczyl? Buuuuuu a tak wesolo tutaj ostatnio bylo Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts