paprotka 09.07.2005 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 liczysz - spadam - a mi tu grzecznie! i nie za dużo i ogolnie - no... bedzie mi Was brakowało - do zobaczenia po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ale wrocisz , co??? qrcze , i nie zapij , prosze tylko o to , nie zapij i nie szukaj kwiatu ...hmm paproci , juz nie pora na to wrzuc juz neutral rozczochraniec sie zaryczy hihihihihihihi no over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.07.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 paproci a na jak długo wyjechałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 http://f.kafeteria.pl/emotikony/usmiech.gif tez ja o to pytałem ....ale pewnie nie chciała zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 jak widze nastanie nocy wyzwala w nas chucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dziadek chcesz sie posmiac troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 o to pytac nie musisz - dawaj kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no dobra .....mowisz i masz przypadkowo wpadłem na topik o oblesnych facetach http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0 tak szczerze to mnie sie zdarzy czasami tez coś powąchać ...ale ino to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 czesc chlopaki Twoj link selim jest tragiczny co tam slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 zalamac sie mozna po lekturze - horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 jareko uzylam Cie w watku samobojczym jako przyklad mam nadzieje , ze wybaczysz smutno bez tej jedzuli , no nie? pewnie juz na jaks gore wlazla i sie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a tak własciwie to gdzie jędzulka sie bawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a tak własciwie to gdzie jędzulka sie bawi ? a ja to niby co? wiedzma? nie powiem powiedzila mi , ale musialam przysiegac , ze Ci nie wykabluje jak tak komin, rozczochraku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no komin ..hm jest w planie to na ucho mi powiedz ...gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no wiesz - tak uzywac mnie? Do innego uzywania przyzwyczajonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no wiesz - tak uzywac mnie? Do innego uzywania przyzwyczajonym za mezem jestem , to nie moge tak nawet myslec kocie , nic nie wygadam a liczysz , ze po sasiedzku jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 pewnie na Słowacji sie bawi ....zrodelek sie jej zachcialo lece bo padam na .........3m sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 obserwowalem ten watek ale glosu w nim nie zabalem bo i po co? Podobnie jak Mariusz uwazam ze nei sposob upilnowac osoby majacej juz takie mysli i byle co moze reakcje wywoalc. Poza tym jak zwykle w takich watkach znajdzie sie jeden/jedna naweidzona co uwaza ze tylko on/ona jest madra a reszta to kmioty i inteligentni inaczej. Te cytaty, te klotnie - to zenujaca lektura i jakze niska ocene wystawiajaca tym co do takiego sposobu rozmowy sie uciekaja. Ale co mi tam - jak chce sie powiesic to niech sie wiesza - nie moja sprawa MIalem niedawno taki przypadek u sasiadow - ojciec rodziny po prostu wyszedl z domu i znalezli go po tygodniu jak dyndal na drzewie w lesie. Byly symptomy, byla obserwacja, byl nadzor i..... byla doslownie chwila nieuwagi. Sadze ze jak juz ktos ma tak zszarpana psychike ..... ale o czym ja tu gadam - wszak zdrada to radosc zdrata to rozkosz zdrada to..... i ten kto nie zdradzil nie wie o czym my tu mowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 oj jareko , chyba na miasto czas Ci wyruszyc straszna ta historia , ja wogole nie rozumiem , jak mozna zyc ze soba i byc tak daleko , zeby nie zauwazyc poczatku problemu ale nikt nie mowil , ze zycie proste jest , wiem , ze takie historie maja miejsce , wspolczuc tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dziadek to trza sprawić zeby człowiekowi zachciało sie żyć biore delikwenta (najlepiej z lekiem wysokosci) na dach 10 piętra , chwytam za nogi i wystawiam go głową w doł ...jak nie ma reakcji no to sorry ...rezerwacje trza robić ... jesli wyje jak opętany to znaczy ze jeszcze beda z niego ludzie ! miałem kiedys kolege ktory sie powiesił bo studia oblal ....tak sie bal starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts