Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

obserwowalem ten watek ale glosu w nim nie zabalem bo i po co? Podobnie jak Mariusz uwazam ze nei sposob upilnowac osoby majacej juz takie mysli i byle co moze reakcje wywoalc. Poza tym jak zwykle w takich watkach znajdzie sie jeden/jedna naweidzona co uwaza ze tylko on/ona jest madra a reszta to kmioty i inteligentni inaczej. Te cytaty, te klotnie - to zenujaca lektura i jakze niska ocene wystawiajaca tym co do takiego sposobu rozmowy sie uciekaja. Ale co mi tam :lol: - jak chce sie powiesic to niech sie wiesza - nie moja sprawa :lol: MIalem niedawno taki przypadek u sasiadow - ojciec rodziny po prostu wyszedl z domu i znalezli go po tygodniu jak dyndal na drzewie w lesie. Byly symptomy, byla obserwacja, byl nadzor i..... byla doslownie chwila nieuwagi. Sadze ze jak juz ktos ma tak zszarpana psychike .....

ale o czym ja tu gadam - wszak zdrada to radosc :) zdrata to rozkosz :) zdrada to..... i ten kto nie zdradzil nie wie o czym my tu mowimy :)

oj jareko , chyba na miasto czas Ci wyruszyc :lol: :lol:

straszna ta historia , ja wogole nie rozumiem , jak mozna zyc ze soba i byc tak daleko , zeby nie zauwazyc poczatku problemu :-?

ale nikt nie mowil , ze zycie proste jest , wiem , ze takie historie maja miejsce , wspolczuc tylko :(

Dziadek to trza sprawić zeby człowiekowi zachciało sie żyć

biore delikwenta (najlepiej z lekiem wysokosci) na dach 10 piętra , chwytam za nogi i wystawiam go głową w doł ...jak nie ma reakcji no to sorry ...rezerwacje trza robić ...

jesli wyje jak opętany to znaczy ze jeszcze beda z niego ludzie !

miałem kiedys kolege ktory sie powiesił bo studia oblal ....tak sie bal starego :x