jareko 09.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 oj kocie kocie - gdyby tak latwo bylo jak widze czesc na lykend se wyjechala i tylko weterani sa niebawem ide takze na urlop - odsapne sobie od was bom chyba uzalezniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 masz pomysly nie ma co , bajdelej -moim zdaniem kazdy by wyl ogladam transmisje LIVE 8 z Filadelfii , super jest , raczej bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 czasami trzeba radykalnie ..... ide spac bo jutro ciezki dzien mam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 makabresek ci na noc zycze Kolorowe juz mi sie znudzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 horrory beda dla Niego lepsze ,szybciej jutro na budowe wstanie Rytunia cos zaspala dzisiaj cos zwieksza sie moja nadzieja na zobaczenie Pink Floyd z Londynu , szczescie najwieksze by bylo odpukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 oj chcialoby sie ich na zywca ujrzec ale hmmmm...... pamietam jak w spodku wystepowal Plant i Page - bylem, siedzialem, stalem, skakalem, pelen odjazd ale...... zbyt daleko od seceny badac czesc wrazen ucieklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 gdybym zobaczyla PF na zywo -uwierzylabym , ze marzenia sie spelniaja ale super ta relacja , mowie Ci sa tez jakies nowe zespoly , dla mnie nowe , jak oni pieknie graja w szoku jestem milym szoku zazdroszcze Ci Planta i Page'a teraz jest The WHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 byl taki czas gdy nawiedzali nas a teraz cisza Emerson Lake & Palmer Judas Priest King Crimson Deep Purple Page i Plant Genesis Whitesnake Rammstein Jethro Tull Matalica i kilka jeszcze innych koncertow "zaliczylem" ale niestety wylecialy z glowy Szkoda ze nowych ciekawych dla mnie nie ma - taki wypad do spodka jest neczacy - dluzej sie jedzie niz samej muzyki ale jak orgastycznie jest Cholerka - moze nawet zamienilbym zdrade na koncerty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 NO TAK ja kiedy wyszlam po koncercie Oldfield'a nogi mialam miekkie no piekne to bylo serce bilo jak cholera i nowa wersja uderzenia w dzwony normalnie ciarki po plecach muzyka jest wspaniala czasem jak mnie najdzie na cos dawno nieslyszanego -szok tylko ktos nawiedzony moze to zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a i jeszcze YES w kongresowce a wszystko zaczelo sie od Niemena - w kongresowej dal koncert z Bema pamieci zalobny rapsod - wrecz promowal cala plyte Enigmatic - powalilo mnie to wtedy - zabrala mnie moja mama i od tego koncetru zmienila calkowicie o nim zdanie - do tej pory byl on dla niej "wyjcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 uwielbiam Yes , mam taka swoja ulubiona piosenke (tytul zapomniany), Anderson jest boski chyba czas jareko zmienic watek na muzyczny ale to niekoniecznie , bo moze ze zdrada nie ma zwiazku , ale z uczuciami tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 nie - nie zmieniamy - wszak muzyka w trakcie bzykanka mila jest Ja np. bardzo lubilem z pierwsza zona kochac sie przy Shankarze i Garbarku - wydali jedna wspolna plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 jest wielki PINK FLOYD widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ryczalam jak bobr , bylo I wish Comfortably Numb ale przezycie mi sie trafilo serce wali mowie Ci jareko SZOK, ile pasji w tych ludziach dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.07.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 sorki - ale zmykac musze - milych rozmow zycze lub smacznych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No Dziadki mam zagadke dla was Yo ziomale! Tracham sobie dziś bryką jak wporzo umcyk, z ziomalem pingpongiem. Nagle lookam, a tu śmiga dojara, szmaty ma cool, aż widać jej majtki z uzdą, na gałach matriksy, normalnie za***aszczo. Koleś szybko zlepil balwana i pyta - sciemniamy? Nie chciałem, bo z niego przygas i zawsze trzodę robi. No i widać że to blachara, a moja bryka to trabant po tuningu. Mi to tito, ziomal, mówię, palimy trampki, jutro tejknę od zgreda fure i pościemniamy, zresztą dziś nie mam genów nawet na ciurlanie dropsa. Poza tym jutro pogrzeb a ja czeski jestem i nie chcę rano schizować. Ziomal walnął karpia i looka na mnie jakbym miał errora ale gada MTV brachu -sobie możesz nawet bić Niemca po kasku jak lubisz. Uderzyliśmy jeszcze do Maca i wrzuciliśmy po wieśmaku a potem na chawire. Yo! Spox! Pozdro! To jest poezja nowoczesno-blokowo-ławkowa- to co przetłumaczycie to chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 moze jakis ogolny sens zlapalam Ty mialaes dzisiaj zajety mocno byc ? i co? ja to chociaz obiad waze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 rrmi cały dzień leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 a co u sasiadow przecieka? czyli , ze butelkowo? u mnie w piatek , bylo tak zimno , ze sie zastanawialismy , czy ogrzewania nie wlaczyc , ale dzisiaj pod setke podchodzi , czyli , ze norma jak na lipiec i obiad normalny ugotowalismy , kut kut kudaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 obserwowalem ten watek ale glosu w nim nie zabalem bo i po co? Podobnie jak Mariusz uwazam ze nei sposob upilnowac osoby majacej juz takie mysli i byle co moze reakcje wywoalc. Poza tym jak zwykle w takich watkach znajdzie sie jeden/jedna naweidzona co uwaza ze tylko on/ona jest madra a reszta to kmioty i inteligentni inaczej. Te cytaty, te klotnie - to zenujaca lektura i jakze niska ocene wystawiajaca tym co do takiego sposobu rozmowy sie uciekaja. Ale co mi tam - jak chce sie powiesic to niech sie wiesza - nie moja sprawa MIalem niedawno taki przypadek u sasiadow - ojciec rodziny po prostu wyszedl z domu i znalezli go po tygodniu jak dyndal na drzewie w lesie. Byly symptomy, byla obserwacja, byl nadzor i..... byla doslownie chwila nieuwagi. Sadze ze jak juz ktos ma tak zszarpana psychike ..... ale o czym ja tu gadam - wszak zdrada to radosc zdrata to rozkosz zdrada to..... i ten kto nie zdradzil nie wie o czym my tu mowimy Rany, jareko, jak moj maz to przeczyta, to z kawy nici bedą Chociaz, ja wiem własnie sam na Mazurach tydzien siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts