rrmi 10.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu , jak jareko zobaczy , ze tu bylas , a On sam w tym czasie nieobecny na sluzbie no zalamka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu , jak jareko zobaczy , ze tu bylas , a On sam w tym czasie nieobecny na sluzbie no zalamka bedzie Na jakiej tak sluzbie wymieniał maile ze mna i kawą w Sopocie go kusiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 zartuje Gosiu , tu w tym watku wszystko jest na zarty taki rodzaj oderwania od codziennej powagi zyciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Hello Zdradzowicze Kaczkowski zapowiedział później coś z Jeff Wayne's musical version of "The war of the worlds". Na mojej liście rzeczy najważniejszych stoi niedaleko od "The wall" PF. Co ja będę gadał, kto nie zna, naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Czesc ponury rozumiem , ze w MINI Maxie? dzieki , bo tak sie najadlam obiadku , ze zapomnialam o audycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 zartuje Gosiu , tu w tym watku wszystko jest na zarty taki rodzaj oderwania od codziennej powagi zyciowej tez zartuje miło tu u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 niby milo , ale juz tak sie rodzinnie troche robi , wiec nie mam pojecia , jak w takim razie miec czarne mysli dobrze , ze sie pojawiasz , panowie sie uciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 niby milo , ale juz tak sie rodzinnie troche robi , wiec nie mam pojecia , jak w takim razie miec czarne mysli dobrze , ze sie pojawiasz , panowie sie uciesza to moze Donna niech sie odezwie od razu dreszczyk emocji bedzie.Niby pisała, ze koniec, ale......A, mysli, to masz na mysli, czarne, czy kosmate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Oj Gosiu wlecialas 5 minut nazad i juz chcesz wiedziec jakie mam mysli ja mam zawsze czarne (typ panikarz) podaj na wejsciu rozmiary , bo i tak Cie napadna o to jak chcesz poznac tutejsze rozmiary to sie musisz naczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 tak sie najadlam obiadku , ze zapomnialam o audycji wstyd Ci, prawda ? no doobra..... wybaczone dzisiaj różniaście jest w MM - nowe VooVoo i nowa Dido, eksperymenty, White Stripes.. sporo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Oj Gosiu wlecialas 5 minut nazad i juz chcesz wiedziec jakie mam mysli ja mam zawsze czarne (typ panikarz) podaj na wejsciu rozmiary , bo i tak Cie napadna o to jak chcesz poznac tutejsze rozmiary to sie musisz naczytac O, Matko naprawde, czy mnie podpuszczasz wiesz ja łatwowierna jestem ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 pomimo , ze wybaczone , to wstyd ogladales z Londynu???? zryczana jestem wzruszajace bylo perkusista zrobil na mnie wrazenie wielkie jak stad do Californi no ladnie tak sie zdolowalam tym wstydem , ze ide po ptasie mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 hello Gosia ładna buzia ..no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 hello Gosia ładna buzia ..no!hello Selimm, dziekuje, za czasów młodosci zdjecie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu -pelna powaga , poczytaj jakies 20 stron temu mnie interesi czego sluchasz??? i czy kura jestes gdaczaca czy z tych lepszych? nastaw sobie teraz program trzeci dido jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 hello Gosia ładna buzia ..no! Wiesz jak to wyglada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosia a moze Ty była żona Jareko ? bo tu wczoraj był 1 mąż byłej żony Jareko wiec jak kumam teraz pora na 1 byłą żone Jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 rodzinnie się tu robi ogladales z Londynu???? zryczana jestem wzruszajace bylo perkusista zrobil na mnie wrazenie wielkie jak stad do Californi Kamanda Pinka Floyda ? tylko słuchałem, oczywiście w Trójce nie mam SAT-a, podglądałem trochę w necie wtedy, podczas Live 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosia a moze Ty była żona Jareko ? bo tu wczoraj był 1 mąż byłej żony Jareko wiec jak kumam teraz pora na 1 byłą żone Jareko a to znasz ? kto jest ciekawy , nich wsadzi nos do kawy tylko nowe twarze na komplementy widze moga liczyc , chyba znikne na 2 tygodnie no i paproc tylko wyjechala , a Ty juz polujesz widzialam koncert wyraznie Wiesz co mnie najbardziej wzielo?? normalnie pasja w oczach i gestach niesamowite nie zapomne nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu -pelna powaga , poczytaj jakies 20 stron temu mnie interesi czego sluchasz??? i czy kura jestes gdaczaca czy z tych lepszych? nastaw sobie teraz program trzeci dido jestRannny, bałam sie ze zapytacie, przy Was az wstyd mi bo ja tak banalnie.......Tytusa Wojnowicza bardzo lubie, szanty,a to głównie ze względów zawodowych :wink:Edit Piaf, ale mam tylko 1 płytę, ,Myslowitz, Kabaret Starszych Panów,wszystko, mydło i powidło. A,tak w ogóle, w tym temacie to mam zdecydowane braki w edukacji muzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts