Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niby milo , ale juz tak sie rodzinnie troche robi , wiec nie mam pojecia , jak w takim razie miec czarne mysli :o

dobrze , ze sie pojawiasz ,

panowie sie uciesza :lol: :lol: :lol:

to moze Donna niech sie odezwie :p od razu dreszczyk emocji bedzie.Niby pisała, ze koniec, ale......A, mysli, to masz na mysli, czarne, czy kosmate :wink:

Oj Gosiu wlecialas 5 minut nazad i juz chcesz wiedziec jakie mam mysli :lol: :lol: :lol:

ja mam zawsze czarne (typ panikarz) :-?

podaj na wejsciu rozmiary , bo i tak Cie napadna o to :lol: :lol: :lol:

jak chcesz poznac tutejsze rozmiary to sie musisz naczytac :evil:

O, Matko :o naprawde, czy mnie podpuszczasz :oops: wiesz ja łatwowierna jestem :wink: ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały :D do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna"

Gosia a moze Ty była żona Jareko ?

bo tu wczoraj był 1 mąż byłej żony Jareko

wiec jak kumam teraz pora na 1 byłą żone Jareko :roll:

a to znasz ?

kto jest ciekawy , nich wsadzi nos do kawy :o

tylko nowe twarze na komplementy widze moga liczyc , chyba znikne na 2 tygodnie :lol: :lol: :lol:

no i paproc tylko wyjechala , a Ty juz polujesz 8)

widzialam koncert wyraznie

Wiesz co mnie najbardziej wzielo??

normalnie pasja w oczach i gestach

niesamowite

nie zapomne nigdy :p

Gosiu -pelna powaga , poczytaj jakies 20 stron temu :lol: :lol:

mnie interesi czego sluchasz???

i czy kura jestes gdaczaca czy z tych lepszych? :wink: :lol: :lol:

nastaw sobie teraz program trzeci 8)

dido jest

Rannny, bałam sie ze zapytacie, przy Was az wstyd mi :oops: :oops: :oops: bo ja tak banalnie.......Tytusa Wojnowicza bardzo lubie, szanty,a to głównie ze względów zawodowych :wink:Edit Piaf, ale mam tylko 1 płytę, :oops:,Myslowitz, Kabaret Starszych Panów,wszystko, mydło i powidło. A,tak w ogóle, w tym temacie to mam zdecydowane braki w edukacji muzycznej.