ponury63 10.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No ! Bardzo słuszne fascynacje, witaj w Klubie RRMI...bo to są Artyści, nie chałturnicy odwalający kaszanę za kasę.. ..ładnie grają, Pani doktór nie wsciekaj się na Selimmka.. co ma biedak zrobić bez Kwiecia Paproci swoją drogą.. tak Go zostawić... na pastwę obcych kobiet.. nieładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosia a moze Ty była żona Jareko ? bo tu wczoraj był 1 mąż byłej żony Jareko wiec jak kumam teraz pora na 1 byłą żone Jareko To ile byłych mezów ma była zona Nie, ja na dzien dzisiejszy jeszcze "bylą zona" nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No ! Bardzo słuszne fascynacje, witaj w Klubie eee, naprawde mi wstyd przy Was, ale 3 właczona i moze sie troche podciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ty to Ponury naprawde gosc jesteś jeszcze mi krzywde zrobią ....ale podobno te najlepsze to są cudze no i jeszcze jedno podobno-podobno raz sie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 http://www.polskieradio.pl/trojka/top/default.asp ktoś by coś zmienił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 swoją drogą.. tak Go zostawić... na pastwę obcych kobiet.. nieładnie.. a co -kaleka on jakis czy co? ze opieki mu trza!!! no i jaka ja obca jestem mysle , ze Ona na probe Go wystawila Pan Doktor dobrze dzis gra Gosiu , kazdy slucha co mu w duszy gra najgorsze sa obsesje , wiem cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 witaj w klubie gosiu na selima nie zwracaj uwagi, to przecież kot i na dodatek jeszcze do końca nie ułożony, chociaz jak się pamięta jak zaczynał to już jest niebo a ziemia cieszy mnie to że ktoś jeszcze jest tutaj niewyedukowany muzycznie, z moim młodszym mogli by sobie pogadać a nie ze mną który słucha to co mu się podoba, ale who is who, nie pojmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Dziadek mam cos ekstra dla Ciebie La Vie En Rose ---Louis Armstrong .....jak mam małego doła to tego słucham a co do tego niebo a ziemia ...to tylko jednemu napyskowałem a całe towarzystwo wzajemnej adoracji na mnie naskoczyło no i ja biedny musiałem sie bronić ....itd.itp.itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 witaj w klubie gosiu na selima nie zwracaj uwagi, to przecież kot i na dodatek jeszcze do końca nie ułożony, chociaz jak się pamięta jak zaczynał to już jest niebo a ziemia ja tez tytulow i nazw nie pamietam czesto , na szczescie ponury cierpliwy jest DO CZASU a całe towarzystwo wzajemnej adoracji na mnie naskoczyło no i ja biedny musiałem sie bronić A KTO WIEDZIAL O ANONIMACH TZN privach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 1950-kot nie kot z Selima ale na ladna kobitke zwrocil uwage - ma za to dodatkowy punkt zblizajacy go do starszych A Gosi@ hmmm....warta grzechu niejednego kobitka patrzac w te oczeta i usmieszek w kacikach ust powabnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 witaj w klubie gosiu na selima nie zwracaj uwagi, to przecież kot i na dodatek jeszcze do końca nie ułożony, chociaz jak się pamięta jak zaczynał to już jest niebo a ziemia cieszy mnie to że ktoś jeszcze jest tutaj niewyedukowany muzycznie, z moim młodszym mogli by sobie pogadać a nie ze mną który słucha to co mu się podoba, ale who is who, nie pojmuje Witaj rzeczywiscie, ja sie nigdy nie zastanawiałam głebiej nad swoim gustem muzycznym :-?czasami trafiam na muzyke, która "jezy mi włosy na rekach" tak pokochałam Tytusa, rozczula(Starsi Panowie)pozwalała przezyc pierwsze, hmmm miłosne rozczarowania( Stare Dobre Małzenstwo)po prostu_muzyka sama do mnie przychodzi_ja za nia nie biegam ale zreczywiscie teraz w 3 bardzo fajne rzeczy leca.....podobaja mnie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Rrmi jakich anonimach ? ...ja nie kapisi Gosia a czy taka ładna dziewczynka pozwala sie czasami podrywać ps. no Dziadki -" TERAZ KOTY " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 o privach , pomylilo mi sie o ile dobrze wiem , czego krzyczysz jestescie jak sepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosia a moze Ty była żona Jareko ? bo tu wczoraj był 1 mąż byłej żony Jareko wiec jak kumam teraz pora na 1 byłą żone Jareko mylisz sie - moja byla nie kumata - komputer dla niej to czarna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu, jak rozumieć Twoje "zawodowe" związki z szantami ? mysle , ze Ona na probe Go wystawila teścik na prawdziwość zdradliwego uczucia S do P ? no no... na szczescie ponury cierpliwy jest DO CZASU nie narzekaj i nie chwal, wal od razu w czym problem ktoś by coś zmienił ?? zawsze dziwiła mnie wysoka pozycja "One" U2... ale ja wolę ich pierwsze płyty, jak 'Boy', "October' czy 'War' właściwie na 'The Joshua Tree' i 'Rattle And Hum' skończyło się moje zainteresowanie U2... a co do tego niebo a ziemia ...to tylko jednemu napyskowałem musiałeś mieć obcinkę, nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 ...jestescie jak sepy nie obrazaj sepow My tylko samce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 1950-kot nie kot z Selima ale na ladna kobitke zwrocil uwage - ma za to dodatkowy punkt zblizajacy go do starszych A Gosi@ hmmm....warta grzechu niejednego kobitka patrzac w te oczeta i usmieszek w kacikach ust powabnych chyba bede musiała zdjecie zmienic zreszta moj Tomek juz sie o nie awanturowal a zrobione było dawno, dawno........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 nie tylko selim zwraca uwagę na kobiety swoją drogą to gosia jest typową kobietą, pisze że zdjęcie z młodości kokietka gosiu mam nadzieję że skoro w młodości byłaś tak atrakcyjną kobietą to zestarzałaś się też ładnie, wiem co mówię bom tu senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 1950-kot nie kot z Selima ale na ladna kobitke zwrocil uwage - ma za to dodatkowy punkt zblizajacy go do starszych A Gosi@ hmmm....warta grzechu niejednego kobitka patrzac w te oczeta i usmieszek w kacikach ust powabnych chyba bede musiała zdjecie zmienic zreszta moj Tomek juz sie o nie awanturowal a zrobione było dawno, dawno........ oj nie postarzaj nam sie tak - wiesz - dawno dawno dawno kojarzy mi sie ostatnio tylko z bajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu, jak rozumieć Twoje "zawodowe" związki z szantami ? mamy, tawerne i port jachtowy, w ten sposób chcac nie chcac, polubiłam szanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts