stary 10.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 .... ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna" Co w tej nagości takie zbereżne niby?? W piatek całą paczką po imprezie o trzeciej w nocy kąpaliśmy się w jeziorze - oczywiście na walca-a jakże by inaczej -były małżenstwa, single, "słomiani".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 .... ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna" Co w tej nagości takie zbereżne niby?? W piatek całą paczką po imprezie o trzeciej w nocy kąpaliśmy się w jeziorze - oczywiście na walca-a jakże by inaczej -były małżenstwa, single, "słomiani".... ojezu Gosiu nie wylaczaj radia , dalej ladnie graja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 1950-0cean wyparowal zegnam was na dzis - pora do lozeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 r Ty dzisiaj taka zgodna jesteś to dobrze. wczoraj odkryłem śliwowicę łącką, wspaniała, tym nie mniej luksusową nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 ...Co w tej nagości takie zbereżne niby?? W piatek całą paczką po imprezie o trzeciej w nocy kąpaliśmy się w jeziorze - oczywiście na walca-a jakże by inaczej -były małżenstwa, single, "słomiani".... Skirolawki cztaliscie czy co? Ale o ile pamietam tam to stodola byla a nie jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 rozumiem, że ta kąpiel była po luksusowej albo innym zacnym trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu, to "Wojna Światów" w wersji muzycznej sprzed 27 lat.. >>* * Niesamowita historia, zapraszamy w nocy z czwartku na piątek - 2 godziny dobrej muzyki. nie zrozumialam ponury w czwartek wiecej?? [...] qrcze tez mam te same objawy chociaz wczoraj byly wieksze no, Ty jesteś PinkFloydziara tak, w czwartek next side dobranoc Wam, zdradzajcie z sukcesem widzę że Nienacki się pojawił , fajnie będzie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 10.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Było piwko, jakieś łyskacze i insze wynalazki .Tych, którym pourywały sie filmy trzeba było odholować na chatę , a reszta hopla do jeziorka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 .... ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna" Co w tej nagości takie zbereżne niby?? W piatek całą paczką po imprezie o trzeciej w nocy kąpaliśmy się w jeziorze - oczywiście na walca-a jakże by inaczej -były małżenstwa, single, "słomiani".... dla mnie nic, ale akurat, to towarzystwo do mocno zasadniczych nalezy a odnosnie kapieli, to jest taka miejscowosc Ukta na Mazurach z sauna obok rzeczki, tam, to sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 r. a dlaczego ocean wyparował? że co że stary pomyślał to już nikomu nie dasz szansy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu, to "Wojna Światów" w wersji muzycznej sprzed 27 lat.. >>* * Niesamowita historia, zapraszamy w nocy z czwartku na piątek - 2 godziny dobrej muzyki. nie zrozumialam ponury w czwartek wiecej?? [...] qrcze tez mam te same objawy chociaz wczoraj byly wieksze no, Ty jesteś PinkFloydziara tak, w czwartek next sideDziekuje, poczytam sobie.W czwartek na pewno posłucham z dobrym winiem dobranoc Wam, zdradzajcie z sukcesem widzę że Nienacki się pojawił , fajnie będzie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 .... ostatni przyklad, to jak znajomi opowiadali, ze w saunie zawsze siedza na nagusa.Wiele miesiecy nie mineło, jest u nich impreza, no i ostatni punkt balangi, to sauna.Sauna, znaczy sie trzeba wyskoczyc z tekstylii mysle i słowa w czyn pzremieniam, na szczescie wytzreszczone oczy gospodarza mnie powstrzymały do dzisiaj wszyscy ze mne rechocza,jak poda hasło "sauna" Co w tej nagości takie zbereżne niby?? W piatek całą paczką po imprezie o trzeciej w nocy kąpaliśmy się w jeziorze - oczywiście na walca-a jakże by inaczej -były małżenstwa, single, "słomiani".... ojezu Gosiu nie wylaczaj radia , dalej ladnie graja Eee, u mnie gadaja a potem maja gadac o zawsztydzaniu, a nie jest Pod Buda, fajne lubie ta o Dymnej piosenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 10.07.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 ....to jest taka miejscowosc Ukta na Mazurach z sauna obok rzeczki, tam, to sie działo Ja też byłem na Mazurach... i dosyć często tam bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gosiu, to "Wojna Światów" w wersji muzycznej sprzed 27 lat.. >>* * Niesamowita historia, zapraszamy w nocy z czwartku na piątek - 2 godziny dobrej muzyki. Dziekowałam Ci ale sie cos zchrzaniło Posłucham na pewno, dziekuje za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 z przykrością zrobię to co jareko dobranoc wszystkim, kolorowych snów o ZDRADZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.07.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Strasznie mi było miło z Wami ale spadam do łoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 znowu sama mnie zostawicie?? bede ryczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 10.07.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 ...że co że stary pomyślał to już nikomu nie dasz szansy? .... heheh trzeba było sie sprężać znowu sama mnie zostawicie?? bede ryczec A to cie pocieszy choć trochę na koniec ???: - Kochanie chodz pójdziemy pooglądać gwiazdy! - Bez prezerwatywy, nie będę oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 NO i z rozgrzeszenia w niedziele nici ,stary takie kawaly dobrze juz dobrze , widze , ze wciaz mnie pocieszasz w tej nadziei.... 8) , ...biznesowej.. obiecuje -te okna zamowie u Ciebie jakbogakocham, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 rrmi - tylko okna? Chlop jak sie patrzy tylko zdjecie zamiescil niewyjsciowe hehehehe w realu ladniej wyglada wiec moze....... male co nie co? oj skrzydelka mnie laskocza pobzykalbym sobie bzzzyyk, bzyyyyk i jeszcze raz bzzzzzzzzzzzzzzzzyk a tu najblizsza zdrada planowana dopiero na piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts