rrmi 11.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Jak wpuszczacie, to wchodzę . Wyglada na to, że bardzo interesujący wątek przegapiam. Aggi ok, ale musze Cie uprzedzic jareko jest bardzo zazdrosny , obiady trzeba Mu podawac , o innych rzeczach nie wspomne no i sa jeszcze inni krzykacze co to tylko duzo gadaja ... ale lubia nowe kolezanki , wiec licz sie ..no Wiesz watek jest ciekawy .mozna po...zyc w ramach odreagowania i sie uzaleznic nie powiem od czego witaj w klubie uwazaj na selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witaj Aggi ....ja tez jestem interesujacy wchodzisz w to hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aggi jeszcze nie wiesz co straciłaś ale nie bierz sobie tego tak do serca zawsze możesz się poprawić i nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witaj Aggi ....ja tez jestem interesujacy wchodzisz w to hę ?? o tym mowilam hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 rozczochrany wszystko powiem paproci. albo nie powiem rrmi i tak wszystko przekaże bo to taka baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 rozczochrany wszystko powiem paproci. albo nie powiem rrmi i tak wszystko przekaże bo to taka baba i co to ma byc ??? cisza doktor przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 doktor, już tu byli wcześniej ale tylko podglądał robił obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 doktor dzisiaj dal czadu na wymianie "wontek" o poluzowanej wiezbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 doktor, już tu byli wcześniej ale tylko podglądał robił obchód czyli , ze na polowaniu jest? oj chyba nas opieprzy dzisiaj tak po nim dajemy gorzej jak Aggi sie przestraszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 mmmm - zakotłowało się to lubię! Z obiadów - nici Nie kumam zupełnie o co chodzi w tych garnkach. Ale mam parę innych zalet. rrmi co oni tu wygadują?! Dlaczego Ty masz taką okropną opinię?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 ludziska dajta spokoj jam dzis juz lekko stepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dlaczego Ty masz taką okropną opinię?! a skad taki wniosek? wszak to watlej postury kobitka co brzegiem oceanu chadzac lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No widac Aggi zrozumiała ze przy moim boku jest kwiatem ktory tylko w moim cieniu moze rosnac...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 mmmm - zakotłowało się to lubię! Z obiadów - nici Nie kumam zupełnie o co chodzi w tych garnkach. Ale mam parę innych zalet. rrmi co oni tu wygadują?! Dlaczego Ty masz taką okropną opinię?! dobrze Aggi , stawiaj sie od poczatku z tymi obiadami co ja zrobie nie lubia mnie , ale i tak sobie nie pojde , pomomo , ze opinia zepsuta ...hihihihihih... wypadaloby , zeby ktos chociaz grzecznosciowo zaprzeczyl hmm ok, jareko , ja juz widzialam wspomniane , chyba juz Ci na dzisiaj zaczepek wystarczy Gosia Ci sprzed nosa uciekla , nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 rrmi, jareko i gosia@ - czy Wy tu macie trójkąt To podejrzane... co w tym podejrzanego - samo zycie - trojkaty, czworokaty , wielokaty, wiernosc, zdrada, moralnosc i jej brak (teoretyczna), monogamia i poligamia (tej drugiej zazdroszcze ) i tak dalej ot tak sobie pieprzymy czasem bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 rrmi - spoko - wszak najprzyjemniesze jest gonienie kroliczka - a jak juz sie go zlapie to pasztet i po robocie Oby tylko smacznym sie okazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dlaczego Ty masz taką okropną opinię?! a skad taki wniosek? wszak to watlej postury kobitka co brzegiem oceanu chadzac lubi wiedzialam , ze Ty jeden mnie docenisz no , moze jeszcze stary tyle , ze ten obcy , a nie moj wlasny pasztet mi sie zle kojarzy hahahahaha np ,z gruba baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jareko no co Ty, poligamii zazdrościsz? A jakby Ci się zbiesiło 6 na raz, to co? Z jedną babą kłopot, a co dopiero z większą ilością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jareko no co Ty, poligamii zazdrościsz? A jakby Ci się zbiesiło 6 na raz, to co? Z jedną babą kłopot, a co dopiero z większą ilością Aggi z tego co on tu wygaduje to chyba moze w wiekszych ilosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts