Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rrmi, jareko i gosia@ - czy Wy tu macie trójkąt :wink: :D To podejrzane... :wink: :wink: :wink: :p

co w tym podejrzanego - samo zycie - trojkaty, czworokaty , wielokaty, wiernosc, zdrada, moralnosc i jej brak (teoretyczna), monogamia i poligamia (tej drugiej zazdroszcze ;) ) i tak dalej

ot tak sobie pieprzymy czasem bez sensu ;)

Ja, tam dzisiaj z sensem :wink: :oops:

no kto ucieka, no kto? :evil:

ale mnie zjeżyliście,

uzależniony od zdrady, zmęczony całym dniem robienia totalnej demolki w domu, bo robię remont, muszę się bronić przed atakami jareko

mało tego chce mnie zdyskredytować w oczach Aggi :cry: :o :evil: :wink:

okropność

a my tylko zdradzamy nocami jak drugie połówy już śpią

1950, widziałam twoje zdjecie, fajny facet z Ciebie :)

mmmm - zakotłowało się :D :wink: to lubię!

Z obiadów - nici :( Nie kumam zupełnie o co chodzi w tych garnkach. Ale mam parę innych zalet. rrmi co oni tu wygadują?! :o Dlaczego Ty masz taką okropną opinię?! :wink:

dobrze Aggi , stawiaj sie od poczatku :lol: :lol: z tymi obiadami

co ja zrobie nie lubia mnie , ale i tak sobie nie pojde , pomomo , ze opinia zepsuta ...hihihihihih...

wypadaloby , zeby ktos chociaz grzecznosciowo zaprzeczyl hmm :lol: :lol: :lol:

ok, jareko , ja juz widzialam wspomniane , chyba juz Ci na dzisiaj zaczepek wystarczy :lol:

Gosia Ci sprzed nosa uciekla , nad morze :-? :-?

ale wroiciła, a tu lipa :( Jareko, sobie nowa krew przygruchał :-? Czuje sie zdradzona pzred zdradą :oops:

jestem Gosiu , daj jakies zdjecie polskiego morza :roll: :roll: plizzz
rrmi

wysłalam dla Ciebie zdjecie, do Jareckiego, do wrzucenia na serwer, bo u mnie na onecie cos szwankuje.Zdjecia na razie wrzuciłam, swojej małej córy, mam nadzieje ze wybaczycie, ale to tez w przyszłosci kandydatka do zdrady :p i nie miałam morza, to dla Cieb ie polskie kaszubskie jezioro, wraz z moim architektem :D zdjecia morza zrobie dzisiaj cieplutkie.