Gość 1950 12.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 zgodnie z tematem Gosiu czego się dziwisz że rmmi zna kobiety, a kto ma znać wasze zady i walety jak nie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 zgodnie z tematem Gosiu czego się dziwisz że rmmi zna kobiety, a kto ma znać wasze zady i walety jak nie kobietatez prawda hmmm, kobiety by mogły stworzyc zwiazek idealny tylko z jednym ale......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ale nie są menszczyznami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ponury zawsze zostaną nam wibratory ( Leon miał niezły ) a co do prostaty to chyba kazdy facet ją ma a jesli chodzi o kobiety to maja wiecej wad od nas ...my mamy ino dwie wszystko co mowimy i robimy to jest zle a co do Paprotki to jej ni ma a mezczyzna bez kobiety jest jak ryba bez roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ale nie są menszczyznami ciekawe, co by było, jakby jabłka nie pozarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ps. Ponury a Ty masz jakiś rower ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 dziekuje Gosiu ulzylo .mam tu zdjecia , ale wciaz te same wisza na scianie , a co swieze to swieze , a ten przystiojniak to Twoj Stary??? a na te slicznosci w kapeluszu to moze moj sie zalapie ?? syn oczywiscie jak tam z posagiem??? fajny o czym tu sie dzisiaj rozprawia , widze , ze sie Rozczochraniec rozczarowal 1950 SIE CHWALI , ze taki fajniasty agniesiu dobrze , ze zyjesz jareko jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 1950 SIE CHWALI , ze taki fajniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a nie ??? a Rytunia to sie chyba gdzies zawieruszyla i Aggi tez ze zdjeciem miala wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 tak, tak 1950 lubi sie chwalic R- dzieki za pamiec, nie wyrabiam sie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 agniesiu a jak Twoje , ze tak powiem stosunki z Gienia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ponury zawsze zostaną nam wibratory ( Leon miał niezły ) A co, budujesz coś że wibrować musisz ? Mi tam starczy ten w komórce mezczyzna bez kobiety jest jak ryba bez roweru ps. Ponury a Ty masz jakiś rower ?? RYBAK bez roweru !!! pokręciłeś i się Alina Dragan wścieknie mam rower, ale stary i chyba rdzom przeżarty aha, i stacjonarny w domu prostatę ma każdy, ale problemy nie każdy a facety mają jedną wadę - są facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 dziekuje Gosiu ulzylo .mam tu zdjecia , ale wciaz te same wisza na scianie , a co swieze to swieze , a ten przystiojniak to Twoj Stary??? a na te slicznosci w kapeluszu to moze moj sie zalapie ?? syn oczywiscie jak tam z posagiem??? fajny o czym tu sie dzisiaj rozprawia , widze , ze sie Rozczochraniec rozczarowal 1950 SIE CHWALI , ze taki fajniasty agniesiu dobrze , ze zyjesz jareko jak zwykleIde nad mozre i dojsc nie moge ale moze zrobie Ci fotke morza nocą planuje sie nawet popluskac(fotki nie budiet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 12.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam towarzystwo gdybające. Zaczne chyba (wzorem Redakcji) zbiorke funduszy na wibratory i różne gummi-pupy dla Was. Może sie Forumowicze dołączą. Przecież wasze dyskusje się nadają prawie na seks-czat. Bylem na takim ostatnio, ale to zupelnie co inksze, tam leci konkret, cyberseks jak się patrzy. A tu - 89 ston gadania, a jeszcze nikt nie zdradzil. Ja wiem, że zabawa nie w tym, by kroliczka dopaść, lecz by gonic go. Ale, do licha - ile razy zaglądam tu napalony, tyle razy widze że w ślepy zaułek to idzie.. Wiecej seksu prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 dla Gosi ponury to ile Ty masz tych rowerow , komorek rowery z wibratorami . telefony , chyba musze zjesc , bo nie woiem o co chodzi sluchajcie , jutro 13 ciekawe jaki pech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ale stron naprodukowaliście może tak co stronę powinno być jakieś podsumowanie dla powracających z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Przekorek a dostałeś maila? tam jest dopiero dużo seksu agniesiu nie spodziewałem się tego pa Tobie kiedy ja się chwaliłem? pomijając te kilkanaście razy ostatnio, no kiedy? żem trochę próżny i czuły na pochlebstwa to już jest źle, a dlaczego? a Wy wszystkie na mnie, nie przykro Wam? Rytunia to chyba na urlopie, zdradza w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ... A tu - 89 ston gadania, a jeszcze nikt nie zdradzil... skad wiesz, ze nikt? pragniesz dowodow czy co? 'wiecej seksu prosze' - chyba jestes w potrzebie - ciekawe co na to doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam towarzystwo gdybające. Zaczne chyba (wzorem Redakcji) zbiorke funduszy na wibratory i różne gummi-pupy dla Was. Może sie Forumowicze dołączą. Przecież wasze dyskusje się nadają prawie na seks-czat. Bylem na takim ostatnio, ale to zupelnie co inksze, tam leci konkret, cyberseks jak się patrzy. A tu - 89 ston gadania, a jeszcze nikt nie zdradzil. Ja wiem, że zabawa nie w tym, by kroliczka dopaść, lecz by gonic go. Ale, do licha - ile razy zaglądam tu napalony, tyle razy widze że w ślepy zaułek to idzie.. Wiecej seksu prosze. a to moze kolega zacznie !!!! a nie tylko podczytywac!!!! dawaj Przekorku i skad ta pewnosc, ze tu nikt nie zdradza w tym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a to heca Rytuna się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts