agniesia 12.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ... a Wy wszystkie na mnie, nie przykro Wam? ... chcialbys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 czesc Rytuniu szczegoly do kontroli 1950 kto na Ciebie , czego ryczysz , ??? prawda kole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rytunia jest na stronie 86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Przekorek a tam juz byłeś ? http://stodolni.cz Ponury czyli co ...wibrowałeś już ...a ten stacjonarny to bys juz wymienił na jakas nowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a imc Pan Doktor sobie obejrzal Obcego - a co mi tam miast tu sie udzielac. Od piatku bede juz nieobecny wiec zdrada przestanie mnie interesowac - z zona jade nad nasz piekny Baltyk hehehehehe cholera - wykupila wczasy nad zatoka i obawiam sie czy aby zbyt opalonym na olej napedowy nie wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A tu - 89 ston gadania, a jeszcze nikt nie zdradzil. [...] do licha - ile razy zaglądam tu napalony, tyle razy widze że w ślepy zaułek to idzie.. Wiecej seksu prosze. Cała dystynkcja w tej konwersacji. Zapomniana sztuka w dobie cybernetyki i anonimowości w rozwiązłości seksualnej. Aha, palą tylko doły społeczne. ... A tu - 89 ston gadania, a jeszcze nikt nie zdradzil... skad wiesz, ze nikt? pragniesz dowodow czy co? no przecież to Przekorek, a nie Pokorek. Musi namącić w naszym nabożnym towarzystwie ponury to ile Ty masz tych rowerow , komorek rowery z wibratorami . telefony , chyba musze zjesc , bo nie woiem o co chodzi jeden co go żre rdza [prezent na I komunię, to ma lat że hohoho, Bolero się nazywa] a drugi w domu, do spalania sadła z brzuszydła, ale cięgiem ma wolne ostatnio moje spodnie !! krawcowa !!! a komóra rozwibrowana, gdy przynosi dobre wiadomosci wcale nie betonowe Ide nad mozre i dojsc nie moge ale moze zrobie Ci fotke morza nocą planuje sie nawet popluskac(fotki nie budiet) FOTY !!! FOTY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 było i ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 niektorzy spozywaja posilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Selimm super laska, testerka rozumiem ? łysi będą jej wdzięczni... taki efekt jaki przyrost włochów na dobę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Selim.....Selim na wszystkie swietosci - prosze...... prosze daj pozor ja tryskat nie bede ale jeszcz czasem lubie Zlituj sie Wacpan bo o Twym guscie niepochlebnie zaczne sie wyrazac Skasuj to i nie strasz gdyz Obcy przy tym to pieknosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ...niech mi ktoś zaśpiewa... Gillette - najlepsze dla męcizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 futracę sympatię do Selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ale ponury ktore? Te na desce surfingowej? Te w samolocie? czy te z laseczka u boku? 1....2.....3.....???? turbo czy Mach? Bo tyle juz tego bylo ze czlek sie pogubil predzej nozyce do strzyzenia owiec Nie mylic z ich milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to ja juz moge zaspiewac , ale , ze dla kobiety zabierz to stad o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 przebranęłam przez Wasze zdradystrach wyjeżdżać na dłużej a fotka Selimma, to mnie się będzie po nocach śniła dajta teraz coś ładnego, delikatnego, wydepilowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ...sekator... może kosiarka do trawy ? ..podkaszarka może nie dac rady.. Turbo Mach Super Definitive Razor ..i włochate, i brzuchate zarośnięte i kudłate te co wcale się nie golą tylko włosiem straszyć wolą kła kła kła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 http://stodolni.cz/Fotogalerie/1193.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a ja myslalam , ze selim to takie delikatne kobiety preferuje A Ty doktor to na wczasy czy do Gosi , bo jakos nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Selimm, naprawdę Ci się pogorszyło( i wzok, i uzębienie, i owłosienie) od czasu wyjazdu Paprotki chłopie, weź się w garść, bo się nawet na patelnie nie załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rutynia - zgodnie z zyczeniem http://erotyka.wp.pl/gid,21401,kat,,galerie_platne_3.html?T%5Bpage%5D=3 http://erotyka.wp.pl/gid,21401,kat,,galerie_platne_3.html?T%5Bpage%5D=4 tylko cosik chudzienka.... jakas zabidzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts